Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 14

• 48 713
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,момичета Grinning.Аз залагм на 24   Praynig Praynig Praynig

# 646
Аз ще заложа на 25, а за интернет банкирането имам същия проблем

# 647
как да влезна в новата тема ще ми каже ли някой

# 648
Сега разговарях с МФ. МТСП не са пискали до тоя момент допълнително финансиране. Парите им се превеждат в началото на всеки месец. Дамата от МФ каза, че ще се обади да ги пита дали имат нужда от нов лимит, за да не става като предните месеци, но дали ще го направи, няма как да знаем!

# 649
За съжаление и аз нямам надежда да ги преведът рано,а точно сега опряхме до тях.Малкия е болен  Tired и трябват за лекарства.Дано ги преведът,чакам и 1/2 майчинство,последното ми е,но кой знае и то кога ще дойде  Sick

# 650
За интернет банкирането- аз съм към ЦКБ и ето какво ми пише:
"Централна кооперативна банка АД уведомява своите клиенти, че с цел да се повиши степента на сигурност при ползването на услугата „интернет банкиране”, считано от изтичане на два месеца от датата на настоящото уведомление, а именно от 08.05.2010г., ще бъде преустановена възможността за ползване на услугата „интернет банкиране” чрез използването на електронен сертификат.
Считано от същата дата - 08.05.2010г. ЦКБ АД ще предлага на своите клиенти услугата „интернет банкиране” чрез използване на УНИВЕРСАЛЕН ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС, издаден от доставчик на удостоверителни услуги.

На всички настоящи и бъдещи клиенти, ЦКБ АД осигурява възможност да закупят УНИВЕРСАЛЕН ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС от офисите на банката. "

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 11:46 от amber

# 651
аз залагам на 1 ви юни

# 652
аз залагам на 1 ви юни
опааааа,заедно сме мила за 1 юни Grinningнаправо ме избива вече на смях с тия пусти детски

# 653
Аз съм оптимист и мисля, че между 20-ти и 26-ти ще ги изплатят.

# 654
миналият месец преведаха детските на 22 във Бургас някой пробвал ли е днес защото позната от банката ми каза че пари от министерството са пуснати дано само стигнат по бързо до нас.

# 655
Здравейте, и от мен.Организираме, представители от всички градове в гр.София на 1.06.2010год. За среща с Бойко Борисов,Тотю Младенов и Симеон Дянков.Майките, които искат по добро бъдеще за децата си нека се свържат с мен!

# 656
# 657
Днес говорих със социалния ми работник,та тя ми каза, че до края на седмицата ще мога да си ги изтегля...Става въпрос за Пазарджик.Залагам на 20то число  Wink

# 658
някой ако знае дали има детски /инвест банк-казанлък/ нека пише

# 659
уж започнали да пускат паричките,а никой не пише има ли някъде

Общи условия

Активация на акаунт