САМО за фенове на Стивън Кинг! - 4 част

• 35 894
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • на изток от рая
Като се поразрових из Замунда-та, ето какво открих:
http://DMCA-removal-from-Google/forums.php?action=viewtopic&topicid=84876
Надявам се да ви е от полза.  Grinning

# 61
Кали,Честит Рожден Ден!!!! (и тук Wink)

Такаааа,похапнах от фермерските тортички,обаче  тая темичка ми е по на сърце , затова ще чакам и тук да почерпиш Sunglasses Hug
Много,много хубаво да си изкараш празника!!!!!!

# 62
  • София
Честит празник, Кали  smile3525

# 63
  • София
О, Кали е рожденичка!
Честит рожден ден мила   bouquet  bouquet  bouquet
Да си винаги така мила, усмихната и прекрасна!!! Желая ти много здраве!  Hug Hug Hug

# 64
  • España
Кали, честит рожден ден!  Много здраве, късмет и щастие весело и празнуване!

# 65
  • София
Благодаря вииии  Hug Hug Hug Hug Hug !
Страхотни сте!
Голямо мислене му ударих каква почерпка да постна тук и по-подходяща от тази ягодова чудесия не намерих в Нета  Crazy !
Мислех си да го спестя, че е доста брутално, (затова не го пускам като картинка, а само като линк), но пък след като ме разсмя идеята и ми се стори оригинална, се прастраших да ви го покажа  Mr. Green.

# 66

и от мен  Laughing

# 67
  • София
Кали, честит рожден ден и от мен Simple Smile

# 68
# 69
  • София
Влизам за да се похваля с подаръците, които получих  Mr. Green !
Споменах вече за продължението на Галактическия стопаджия от сестра ми. Баща ми ме зарадва със стихове на Валери Петров - книжката е от тази година, не са издавани до сега. Плюс един роман на Алек Попов, забравих му името, че оставих книгата баща ми да я прочете първо. И на края, мъжът ми ми подари "Капан за сънища"  Heart Eyes и "Пиратски ширини" на Майкъл Крайтън (друг любим мой автор).
С една дума - пак съм зарита с книги  Heart Eyes , които обаче не е ясно кога ще прочета  Rolling Eyes !

# 70
E,Кали,честити подаръци!Дано се радваш на книги.
Аз например много обичам да получавам  книги   Blushbowuu , НО в последно време тези,които  ми подаряват ги имам.
Например за Коледа получих 3 Скитници Rolling Eyes ooooh!И съм казала да ме питат ако купуват книги...но това е положението , оправия няма..

# 71
  • София
Кали, чакам отзиви за Пиратските ширини, че им се чудя  Grinning
А на Алек Попов съм си заплюла Мисия Лондон, твоята коя е?

# 72
  • София
Амидала, няма да сбъркаш с "Мисия Лондон". Аз я изчетох точно преди премиерата на филма, (който още не съм гледала, но много ми се иска). Някъде назад из темата бях писала за книгата - много ми хареса на мен. Доста иронична към прословутия ни български манталитет. Като цяло е забавна книга, но те кара да се замислиш над много неща свързани с народопсихологията ни.
Затова баща ми е взел друга на Алек Попов, но трябва да го питам как се казваше.
"Пиратски ширини" няма да има шанс за скорошно прочитане. Имам доста неща преди нея, които искам да прочета, та тя ще почака.
Но Крайтън си е майстор, така че не вярвам да ме разочарова и с тази си книга. Досега не съм чела нещо лошо от него.

# 73
  • София
Но Крайтън си е майстор, така че не вярвам да ме разочарова и с тази си книга. Досега не съм чела нещо лошо от него.

И аз го харесвам, така че ще си я поръчам на следващата партида заедно с Мисия Лондон  Grinning

# 74
  • София
Привет   Simple Smile
Един мой познат продава някои книги на Кинг :
Кошмари и съновидения, Момичето, което обичаше Том Гордън, То, Талисманът, Маймуната, Мизъри, Кери , Куджо, Пътна Мрежа, Гробище за дом любимци, Сейлъмс Лот, Дългата разходка, 4 след полунощ, Гняв, Лято на разложението , Очите на дракона, Пролет.

Ако някой се интересува , на ЛС
Цените , които иска не са ниски.
Повечето са в отлично състояние.

Общи условия

Активация на акаунт