статус на моя позната в бука:
Момиченце на година и осем месеца почина в Ямболската болница, 2-годишно дете почина след лекарска грешка, 10-месечно бебе наръфано от ротвайлер, Три деца гледани във ферма като добитък, Момченце на 2 години и 6 месеца е прието в "Пирогов" след побой, 4-годишно дете с комоцио след домашен побой...........
По тези нещастия дали не е имало теми тук?
Това ме смразява Liorena....незнам къде живея вече , как е възможно, как може да се допусне такова бесхаберие......това е станало ежедневие. ЗАЩО ХОРАТА ТАКА СЕ ПРОМЕНИХА? Аз съм била малка и не помня много от социализма и тогавашната здравна система, но говорейки с майка ми разбирам, че нещата са били много различни от днес

Тази Университетска болница е останало само името й, голяма част от специалистите в нея вече не са в България дори....не може да работиш в такава среда ако обичаш професията си, не можеш да позволяваш това да се случва ако ти си лекар. Затова и те напуснаха и отидоха там където могат да бъдат полезни и да работят в екип. Най-страшното е че в тази болница сега се обучават СЛЕДВАЩИТЕ "ЛЕКАРИ" и ние ще попаднем в техните ръце, или нашите внуци един ден.....тогава какво ще стане.

Едно не разбирам какви са тези аутопсии по месец, по 15 дни, по незнам си колко дни....

http://novini.dir.bg/news.php?id=6296982 Вероятно сега ще излязат много случай от тази болница и надавям се спокойствието им да бъде нарушено и да спрат да се мислят за недосегаеми.