СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011.

• 73 324
  • 1 579
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Къде ги намирате тези градини в които влизате с по 8т. направо незнам.В центъра е страшно ooooh!
И моите уважения за директорката,която се включи,но аз ще търся друг начин,алтернативата ми е минимум 6000лв.на година,мисля че съм права за себе си.

# 436
  • София
И ние сме приети!!!  Изобщо не вярвах..като видях списъците очите ми станаха такива   Shocked
С 8.2 точки, на първо желание, гранична група със започващ номер 02..
Просто незнам къде се намирам.....толкова притеснения от сутринта, че незнам радвам ли се или ми е тъжно за всички дечица, които остават без ясла и градина.
Успех на всички на следващото класиране!

# 437
  • София
Къде ги намирате тези градини в които влизате с по 8т. направо незнам.В центъра е страшно ooooh!
И моите уважения за директорката,която се включи,но аз ще търся друг начин,алтернативата ми е минимум 6000лв.на година,мисля че съм права за себе си.
Доста има, където дори се влиза със 6 т.  Враждебна, Кремиковци, Нови Искър, Кривина, Железница. Но да, за съжаление от центъра и тези задръствания не става.

# 438
ОДЗ42, приемете и мойте адмирации  bouquet. Много се надявам да има повече ДЗ като вашето, където "другите начини" не минават Peace. Защото корупцията е двустранен процес и, ако трябва да съм честна, не се дразня толкова от родителите, които опитват да намерят друг начин, колкото от тези, които извличат полза от безизходното им положение.

# 439
Момичета, къде виждате генерираните числа на неприетите, аз нищо не виждам никъде, и системата още е заключена?

# 440
  • София-Младост
Момичета, къде виждате генерираните числа на неприетите, аз нищо не виждам никъде, и системата още е заключена?
http://kg.sofia.bg/stat/r32/ISODGRegister.log

# 441
Много интересни случайности наистина.
След класирането миналата година в темата страсти масово имаше изказвания от типа
"Щом моето дете е прието значи наистина случайните числа са честно изтеглени!"
и никой не посмя повече да ги оспорва. Предполагам и сега ще стане така.

# 442
Колкото и да съм досадна, пак ще се наложи да ви питам: Всички места в градината са заети, а на началната страница на ДГ пише, че остават 3 свободни места? Какво трябва да значи това? Граничната група е с генерирани номера, допълнителните бройки от лотарията са вкарани в списъка на приетите.
Аз ли изперках тотално та не схващам какви са тия свободни места при чакащи в граничната група 24 дечица?

somebody - трябва да си изтеглиш файла и да гледаш внимателно... на мен ми "изтекоха" очите докато открия моето гардже и пустия номер Peace

# 443
  • София-Младост

somebody - трябва да си изтеглиш файла и да гледаш внимателно... на мен ми "изтекоха" очите докато открия моето гардже и пустия номер Peace
Натискаш ctrl+F написваш какво търсиш и ентър за следващо попадение...няма нужда от изчитане на цялата информация Simple Smile)))))

# 444
Не сме от приетите.  Crossing Arms
Но надеждата ми умира последна, номера ни започва с 20.... PraynigСега само се нядявам директорката да не "прикрие" някое освободено местенце. А засега има със сигурност едно такова.

Честито на приетите. Успех на всички, чакащи второто класиране.

# 445
Благодаря, намерих я, започваме с  85, никакъв шанс, хептем се отчаях, пък и във всички градини, където сме кандидатствали, за второ класиране  пише НУЛА свободни места, и ми вади очите! Напускаме борбата! Cry Cry Cry

Казвайте кога ще бъде протеста, ще организирам още няколко майки от квартала и сме там! Peace

# 446
  • София
Гласувах с първата опция,приеха ни по социални критерий в градината която избрах като първа.

честито на успелите!Успех за второ класиране.
Кога ще отворят профилите?

# 447
  • София-Младост
Благодаря, намерих я, започваме с  85, никакъв шанс, хептем се отчаях, пък и във всички градини, където сме кандидатствали, за второ класиране  пише НУЛА свободни места, и ми вади очите! Напускаме борбата! Cry Cry Cry

Казвайте кога ще бъде протеста, ще организирам още няколко майки от квартала и сме там! Peace
Чак на третото ще се видят за тези градини , ако има някой незаписан. Защото записването от вчерашното класиране е до 5 май.

# 448
Прекалено много са тези случайности ми се струва,защото и аз знам за едно такова познато дете.Явно старата схема тип "леля Рени" си действа и ще продължава и за в бъдеще.Тези,които не сме класирани "случайно" или редовно,кучета ни яли

# 449

Натискаш ctrl+F написваш какво търсиш и ентър за следващо попадение...няма нужда от изчитане на цялата информация Simple Smile)))))
Ученото си е учено Grinning Къде беше по обед да удариш едно рамо... когато гледах като теле у железница, а малкият ми син, чието име издирвах, ми каза важно (цитирайки мен самата по отношение на баткото): "Ще станеш раз-гон-леда (превод: разногледа)!"

Общи условия

Активация на акаунт