Даряват се 25 красиви абитурентски рокли

• 3 901
  • 30
  •   1
Отговори
Зорница Петкова с която имам честа да се познавам от днес ,дарява 25  абитурентски рокли,условието обаче е момичетата да са от домове за сираци.Роклите са красиви,към тях ще има и обувки до колкото разбрах.Ако има хора които имат връзка с домовете за сираци и с момичета които имат нужда от тези рокли за бала си ,нека ми пише за да дам скайп или телефон за връзка.Роклите са в гр.Несебър.

# 1
Доколкото знам в Защитеното жилище ~ Заедно~ винаги имат абитуренти, ако не момичетата , като Криси и др предполагам, че ще могат да ви насочат. Дай Боже все повече хора да започнат и да мислят като тази Дама.

# 2
  • на път
Не знам дали е уместно да попитам тук, но имам 2/3 обличани по веднж новогодишни рокли в които повече не мога да вляза и тъжно висят в гардероба. За около 50 кг са и ръст 169см.

# 3
  • Sofia
В момента в Защитеното жилище има само един абитуриент - момче.

# 4
  • край Дунав
От името на видинската група-в дома в Ново село имаме една абитурентка, която е около 50 кг и към 160 м височина-мургава, но с прекрасна коса и излъчване. Ако решите, че е подходяща за рокля-пишете да Ви дам адрес на лични. Поемаме цената на пратката.

# 5
Ани ще пусна линка в другите теми на ДБМ и те ще кажат какви абитуриенти ще имат

# 6
мерси руми,4е си пуснала линк в бургаската тема-ще направим връзка с дома в с.Бата-той е много близо до несебър и ще видим колко моми4ета има тази година,които имат бал

# 7
Ани ще пусна линка в другите теми на ДБМ и те ще кажат какви абитуриенти ще имат
Руми,благодаря ти.  bouquet Hug

# 8
мерси руми,4е си пуснала линк в бургаската тема-ще направим връзка с дома в с.Бата-той е много близо до несебър и ще видим колко моми4ета има тази година,които имат бал
Ще чакам да ми кажете колко момичета има и да дам номер за връзка със Зорница  bouquet

# 9
От името на видинската група-в дома в Ново село имаме една абитурентка, която е около 50 кг и към 160 м височина-мургава, но с прекрасна коса и излъчване. Ако решите, че е подходяща за рокля-пишете да Ви дам адрес на лични. Поемаме цената на пратката.
Ще ти пратя телефон на ЛС да се разберете   bouquet

# 10
  • край Дунав
  bouquet

# 11
  • sofia
Не знам дали е уместно да попитам тук, но имам 2/3 обличани по веднж новогодишни рокли в които повече не мога да вляза и тъжно висят в гардероба. За около 50 кг са и ръст 169см.

В защитеното жилище винаги ще имат нужда от такива рокли.Запази ги и ще се разберем как да ги взема.В момента не им трябват,но знам от опит,4е винаги ще се наложи и ще е добре да са там  Peace
Прецени и ако решиш да им ги дадеш там се свържи с мен или Криси Hug

# 12
  • на път
..............Прецени и ако решиш да им ги дадеш там се свържи с мен или Криси Hug

Hug Нали това питам, Роси? Само дайте знак - кога, къде и как  Wink

# 13
  • Пловдив
Евала на Зорница Петкова за жестта, който е решила да направи smile3501
Тази година в  Асеновградския дом    Таню Войвода има само момчета абитуриенти, но догодина  две прекрасни млади дами  ще завършват и си позволявам да пиша, защото ако евентуално останат рокли, ще е чудесно да зарадваме тези момичета Peace

# 14
  • sofia
..............Прецени и ако решиш да им ги дадеш там се свържи с мен или Криси Hug

Hug Нали това питам, Роси? Само дайте знак - кога, къде и как  Wink

0888 849803 или ми пусни бележка с твои координати Peace
Аз съм в Г.МИлев,Крис в Нови Искър.......защитеното е до Божурище.

Общи условия

Активация на акаунт