Даряват се 25 красиви абитурентски рокли

• 3 895
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
  • sofia
Евала на Зорница Петкова за жестта, който е решила да направи smile3501
Тази година в  Асеновградския дом    Таню Войвода има само момчета абитуриенти, но догодина  две прекрасни млади дами  ще завършват и си позволявам да пиша, защото ако евентуално останат рокли, ще е чудесно да зарадваме тези момичета Peace

Супер Hug

И при нас ве4е са готови абитурентите,така 4е за Сф не знаем дали още трябват.Но ще питам на още е дно място.КОлко са "наместени" ве4е от роклите.......колко остават?

# 16
и в Доганово май имат абитуриентка, която не е подготвена за бала.
Роска, имаш ли инфо?

# 17
E има хора на този свят

# 18
Има момичета  от вас,които имат връзка с домовете и с бъдещи абитурентки ,така че ще са радвам на всяка информация къде трябва рокля.Ще давам телефон за връзка със Зорница на ЛС    bouquet

# 19
Има момичета  от вас,които имат връзка с домовете и с бъдещи абитурентки ,така че ще са радвам на всяка информация къде трябва рокля.Ще давам телефон за връзка със Зорница на ЛС    bouquet
Ани, в Зж ще настаняваме скоро момиче от СОС, което днес се обади и каза, че няма рокля за бала, бала и е на 23 -ти. тоест няма никакво време.
Понеже заминавам днес, може ли да предадеш моя телефон на Зорница за да се чуем и да се разберем, ще съм благодарна
телефона ми е - 0884727911 Hug

# 20
  • на път
Тази година в  Асеновградския дом    Таню Войвода има само момчета абитуриенти, но догодина  две прекрасни млади дами  ще завършват и си позволявам да пиша, защото ако евентуално останат рокли, ще е чудесно да зарадваме тези момичета Peace

Супер Hug

И при нас ве4е са готови абитурентите,така 4е за Сф не знаем дали още трябват.Но ще питам на още е дно място.КОлко са "наместени" ве4е от роклите.......колко остават?

newsm78 Пратих инфо на лични преди 2 дни

# 21

Супер Hug

newsm78 Пратих инфо на лични преди 2 дни
Сигурно става дума за абитурентските рокли които моя позната дарява и понеже вие писахте за вашите рокли в темата ,явно се получава недоразумение  Grinning Незнам колко рокли от абитурентските остават...дала съм телефона на Зорница на 3-4 момичета  да и се обадят и да се уговорят  Simple Smile

# 22
  • Бургас
не знам дали е по темата, на аз пък имам няколко чифта запазени дамски обувки и сандали с висок ток, 38 и 39 номер, ако има някъде дом с  момичета, на които може да влязат в употреба, ще ги изпратя за моя сметка

# 23
Днес си писах със Зорница ,оказа се че никой не и е звънял за роклите .Жалко ,че толкова хубава идея няма да бъде осъществена.

# 24
не знам дали е по темата, на аз пък имам няколко чифта запазени дамски обувки и сандали с висок ток, 38 и 39 номер, ако има някъде дом с  момичета, на които може да влязат в употреба, ще ги изпратя за моя сметка
В ЗЖ ще имаме нужда от тях Hug
Ани, недей така, със Зорница съм се чула исме се уговорили. А и в роклите за баловете по домовете се осигуряват преди бала и предполагам само това е причината, да няма тази година 5 момичета без рокли Peace

# 25
Радвам се че си се уговорила с нея,дано и другите на които дадох телефона и са го направили  bouquet

# 26
  • Бургас
Мoon Walk, къде да ги пратя

# 27
Мoon Walk, къде да ги пратя
2226, Гурмазово, общ. Божурище, Защитено жилище ЗАЕДНО, за Кристина Николова Hug

# 28
  • sofia
В Доганово са ОК с вси4ко за абитирентите Peace

Ани,по принцип абитурентите си готвят по от рано.

Иве,роклите са страхотни  bouquet
4акам Крис да каже дали да са защитеното и ще ти звъннем  bouquet

# 29
Здравейте,
И аз също имам рокли които са обличани по веднъж я за някоя сватба я за нова година и ако мога да ги подаря на някой който ще зарадвам ще е супер.Имам и обувки и много други дрехи които не са само официални ,така че ако се интересувате пишете ми моля за да се разберем.

Общи условия

Активация на акаунт