До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 201
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 390
Уролог е брат му!

# 391
  • На морето!
Скоро ще трябва да си направя профилактичен преглед, но се замислям дали да не мина по-тънко или направо по ЗК. На мен също ми стана интересна тази програма в Св. София. Не ми стана ясно само иска ли се направление за нея и в цената включено ли е и лабораторното изследване или него го плащам на лабораторията?
Не се изисква направление, в цената е включено всичко- прегледите, изследванията и консултацията. Провежда се всеки нечетен месец и се ходи след предварително запазен час по тел. Прегледите са в св. София, изследват си ги там, не се разнася по лаборатории както ми се беше случило някога.

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 14:30 от Menina

# 392
tedi@az, nelsiana, благодаря за споделеното мнение!
За д-р Миринчев и аз бях чула добри отзиви, но часовете при него са заети до края на месеца. Така че, ако бърза човек, както беше в моя случай, няма много избор Tired
kat_kat- Д-р Стефан Миринчев 088/ 835 37 53 , МЦ "Св. Николай Чудотворец"
Благодаря ти,обадих му се и той ми каза,че са заети часовете до края на месеца,но каза че утре е на работа в окражна,ако искам там да отида и така се разбрахме всащност в крайна сметка,даржа да отбележа,че беше изключително мил поне по телефона

# 393
  • Бургас
Благодаря на Menina за отговора.  bouquet
За д-р Миринчев явно има много мераклийки  Laughing и е трудно да се вреди човек при него.

# 394
aniese,много ти благодаря!  bouquetНяма да откажа и други препоръки. Wink
Друг не се сещам да препоръчам.

# 395
А няко посещавал ли е д-р Георгиев и въпще някакви отзиви за него?
Ходих веднъж при него ,но не мога да преценя все още дали да му се доверя,а проблема е сериозен.Най вероятно ще се насоча към София ,но докато се ориентирам при кой да отида ми трябва и тук гениколог.

# 396
  • Бургас
Ходих веднъж при него ,но не мога да преценя все още дали да му се доверя,а проблема е сериозен.Най вероятно ще се насоча към София ,но докато се ориентирам при кой да отида ми трябва и тук гениколог.

Ако проблема е сериозен, най-добре се насочи към София възможно най- бързо Simple Smile
А иначе Георгиев се води един от добрите в Бургас, доколкото въобще има добри лекари тук Wink

# 397
  • Бургас
skela, наистина ако проблемът ти е сериозен - потърси незабавно мнение в софия или варна, зависи с какво е свързан. Не се оставяй на тукашните "специалисти".
Аз ходих при Миринчев преди нова година и останах доволна от отношението му, предвид факта че 2 седмици преди това Гамишев ме разочарова ужасно много. Затова сега си записах час при него и искам той да проследява бременността ми. Наистина при него е страшно натоварено, но няма никакво претупване! Говори и обяснява на достъпен език какво се случва с тялото и какво предстои. Не те гледа умно като Гамишев и не те чака да си тръгнеш, за да влезе следващата пациентка. И е много важно за бременните момичета, че влиза в родилна зала! Една приятелка роди при него през Ноември случайно, не е избирала екип и каза че е бил много внимателен.

# 398
Можеш да пробваш и при Калчева, според мен е добър лекар Peace

# 399
  • Бургас
Калчева и на мен ми е фаворит, жалко че не работи по ЗК. А прегледа й е 40 лв, цитонамазката - пак 40 и МБ - 40 и за малко да ми излезе 120 лв едното посещение. Но тя ме посъветва да не си правя засега МБ и ми взе само 80 лв и все пак съм доволна. Ако можех да си го позволя щях да продължа при нея, но за съжаление ми идва скъпичко.

# 400
  • Burgas, Bulgaria
ау и тази станала много алчна ...80лева за преглед и цитонамазка...просто е смешно....

# 401
  • Бургас
Калчева и на мен ми е фаворит, жалко че не работи по ЗК. А прегледа й е 40 лв, цитонамазката - пак 40 и МБ - 40 и за малко да ми излезе 120 лв едното посещение. Но тя ме посъветва да не си правя засега МБ и ми взе само 80 лв и все пак съм доволна. Ако можех да си го позволя щях да продължа при нея, но за съжаление ми идва скъпичко.
Леле какви са тия цени  Shocked. Тази д-р Калчева да не е лауреат на Нобелова награда?
Шегата на страна. На мен до сега са ми взимали 30лв. за преглед и 10 за микробиология. Сега ще искам и цитонамазка да ми вземат, но не знам какава ще е цената newsm78.
Колко ви излиза на вас цитонамазката на частно?

# 402
Защо да е смещно? Тя първо е много добър лекар и второ има чудесна апаратура!
Ковачева взима по 50лв на преглед! И е груба колкото си искаш!
П.С.
В момента има промоция в Св. София - видеозон + цитонамазка= 29лв! Мисля, че е до края на месеца, така че можеш да се възползваш, ако искаш!

# 403
  • Бургас
Там е работата, че ще искам преглед, микробиология и цитонамазка и не знам дали ще мога да мина по програмата? А и не съм съвсем сигурна, дали искам да си сменя доктора, за да спестя някоя пара. Иначе програмата в Св. София ми харесва много, като идея.

# 404
Лелееее  ooooh!
Аз ходя при Парушева и си мислех, че цените им са едни и същи - 40 лв преглед, и 50 лв за преглед+вземане на секрет за цитонамазка. Освен това ако оставиш на тях да занесат материала за изследване вземат повече пари  Peace

Общи условия

Активация на акаунт