До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 250
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 345
  • Burgas, Bulgaria
   оф направо хич не ми се ходи ама Трепечов е в отпуска .............
ооо само да посмее да иска нещо или да се държи вулгарно..... Господари на ефира ще му се видят като комедия пред това какво го чака.........при него влизам предварително подготвена и с мъжа ми пред вратата...................

# 346
  • Burgas, Bulgaria
приятно изненадана съм от д-р Ангелов-обясни ми всичко....много ме успокои......абе просто не мога да повярвам, че това е същия лекар....

# 347
  • Бургас
приятно изненадана съм от д-р Ангелов-обясни ми всичко....много ме успокои......абе просто не мога да повярвам, че това е същия лекар....

Пу-пу! Дано да е все така!
А ще кажеш ли къде го намери? Аз днес водих малкия във Втори медицински център и специално погледнах табелите. Наистина там има акушер-гинеколог д-р Ангелов, та ми стана чудно дали е той?

# 348
  • Burgas, Bulgaria
ами в 4-та поликлиника-в Славейков-понеделник. сряда и петък е там
..... за жалост на мен ми престои аборт по медицински показания и съм ужасно уплашена-той обаче много ме успокои........Ще изчакаме още седмица защото има голяма вероятност от спонтанен аборт..... ако не във вторник  сутринта там......направо от сега ми трепери всичко....ужасно нещо е това............ Confused Confused Confused

# 349
ами в 4-та поликлиника-в Славейков-понеделник. сряда и петък е там
..... за жалост на мен ми престои аборт по медицински показания и съм ужасно уплашена-той обаче много ме успокои........Ще изчакаме още седмица защото има голяма вероятност от спонтанен аборт..... ако не във вторник  сутринта там......направо от сега ми трепери всичко....ужасно нещо е това............ Confused Confused Confused

Не с притеснявай, не е страшно. Знам, че ти е тежко от друга гледна точка, но е в интерес на здравето ти, и ще ти спести доста бъдещи проблеми. Кураж!

# 350
  • Бургас
Чета ви момичета и се хванах за главата,мога да напиша за всички най коментирани лекари по нещо,при всички съм била,бях много тревожна бремена и все търсех по 100мнения.
Сега искам съвсем сериозно да ви кажа,че присъствах на преглед по здравна каса за установяване на бременност при Миринчев,беше на моя приятелка която си е напатила с 1дете и много се притесняваше.
Това което последва ме накара да се чувствам тъпо,защото за 4 бременности,не беше ми отделено и наполовина от вниманието, което този лекар отдели на приятелката ми.
Вярвайте ми всичко за което ми се налагаше аз да питам,така наречените светила,той си и ги казваше и обясняваше.Пусна всички изследвания,мери таз,кръвно,кг,зададе куп въпроси,пет пъти пита дали тя иска да го пита нещо,абе за мен това е лекар.
Три деца родих при др.Добрева,няма да говоря,по добре при друг да сте,сега Гамишев ме следи,напушва ме на смях като си спомня за него.
С добри спомени съм от Дорийска,но само като мила лекарка,внимателна.
Ангелов и Душепеев ме изненадаха много,променили са се,и двамата към добро.
За сега това пиша дано съм помогнала на някой да реши.

# 351
  • Бургас
Аз за установяване на бременност отидох при Габровска, защото не ми се чакаше една седмица до часа ми при Миринчев. Ами близо 2 часа чакане, за една минута "преглед":
За какво си тук?
Кой ден ти беше последната менструация?
Лягай.
Май ти се пишка ( а не бе - то с това чакане можех да удавя слон направо)
Да, бременна си
5 седмица
Обличай се
Ела след 2 седмици с ново направление
При това през втората половина на минутката, вътре имаше и друга пациентка, с която се говореше и мен все едно ме нямаше Tired Ами как да я избера за лекар с това претупване и нула внимание и с цялото това чакане... Не, мерси Stop
Отивам си при Миринчев другата седмица и се надявам на по-човешко и професионално отношение Crossing Arms

# 352
А самата обстановка в Ел Масри, където ходех при Златев е влудяваща. Кабинетът, колкото килер. Столът е точно срещу сестрата, ама направо под носа й Laughing Не че нещо й прави впечатление на нея, ама е малко притеснително все пак Laughing Първият път като ходих при Златев, помислих, че е глухоням, честно.! Laughing Сестрата говори, а той ми прави някакви знаци с ръце, тоест-съблечете се, седнете...Свършва прегледа пак мълчи. Е, ако питаш много, казва по нещо. Продължих да ходя при него, защото много внимателно преглежда, въобще не усещаш и не е грубиянин, да те обижда... Сега в София, не знам, пак почвам издирването на доктори отначало.

# 353
  • Бургас
А самата обстановка в Ел Масри, където ходех при Златев е влудяваща. Кабинетът, колкото килер. Столът е точно срещу сестрата, ама направо под носа й Laughing Не че нещо й прави впечатление на нея, ама е малко притеснително все пак Laughing Първият път като ходих при Златев, помислих, че е глухоням, честно.! Laughing Сестрата говори, а той ми прави някакви знаци с ръце, тоест-съблечете се, седнете...Свършва прегледа пак мълчи. Е, ако питаш много, казва по нещо. Продължих да ходя при него, защото много внимателно преглежда, въобще не усещаш и не е грубиянин, да те обижда... Сега в София, не знам, пак почвам издирването на доктори отначало.

С две ръце препоръчвам др. Станев от правителствена болница. Частния му кабинет е на улица "Поп Георги", но забравих кой номер. Много внимателен, много обяснителен, много мил. Имах проблем, заради който ходих в София, но беше преди около 2 години. Имам номер ако искаш да се разтърся, пиши ми на лични. Имам спомен, че прегледа струваше около 60-70 лв. , но при мен винаги имаше и ехограф и мануален преглед. Не мога да се сетя дали работи с касата  Thinking

# 354
  • До морето :)
Божееееееееееее, ужас  Thinking Дано всичко да мине нормално и да не ми се наложи да трябва да искам повече мнения  Embarassed
Да споделя за д-р Бояджиев - бях при него на втората ФМ. Знам, че сега ще ми кажете, че в Бургас никой не разбира от това, но пък аз нямам възможност и време да ходя във Варна и София. Така - МНОГО СЪМ ДОВОЛНА ОТ НЕГО! Всичко обясняваше, показваше, имаше много хора пред вратата, а въобще не ме претупа. Толкова спокойно и човешко говореше. Ако не виждах нещо на монитора, спираше да видя, всичко беше много добре. Като отношение просто до сега не съм и се надявала на толкова добро отношение. Не знам какви са вашите отзиви  Grinning

# 355
  • Бургас
aniese, в София бих ти препоръчала д-р Анелия Барбова, аз ходих в кабинета и в "Полимед". Работи със ЗК. Обиколих много лекари, лежах 1 месец в МД, родих там. Мога да кажа, че тази лекарка е единствената, която е и професионалист, и човек. Има големи опашки пред кабинета и, но обръща нужното внимание на всеки, независимо дали е с направление или за частен преглед. Аз останах много доволна - бях без час, с направление, на опашка - прие ме, прегледа ме, разполага с модерна апаратура, внимателна е, консултира ме. Имах проблем, разрешихме го. Открих я след добри отзиви във форума.

# 356
Между другото, потресена съм от отношението на д-р Ковачева. При тази жена няма да стъпя повече.
Абсолютно!!! Мисли само за пари и няма човешко отношение!!!

# 357
  • Бургас

За Сф аз съм много доволна от д-р Анета Начева - ВМА. Peace

# 358
Последните 2 месеца ходя на фоликуметрия при д-р Парушева  и съм много доволна  Peace 

# 359
Сърдечно в благодаря за съветите относно гинеколози в София, момичета Hug Записвам си прилежно имената. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт