До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 216
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Сърдечно в благодаря за съветите относно гинеколози в София, момичета Hug Записвам си прилежно имената. Simple Smile
Имам още 1-2 имена, които си струват /преди живях там и от личен опит ги знам/, ако ти трябват, ще ги потърся, заедно с координатите  Peace

# 361
Божееееееееееее, ужас  Thinking Дано всичко да мине нормално и да не ми се наложи да трябва да искам повече мнения  Embarassed
Да споделя за д-р Бояджиев - бях при него на втората ФМ. Знам, че сега ще ми кажете, че в Бургас никой не разбира от това, но пък аз нямам възможност и време да ходя във Варна и София. Така - МНОГО СЪМ ДОВОЛНА ОТ НЕГО! Всичко обясняваше, показваше, имаше много хора пред вратата, а въобще не ме претупа. Толкова спокойно и човешко говореше. Ако не виждах нещо на монитора, спираше да видя, всичко беше много добре. Като отношение просто до сега не съм и се надявала на толкова добро отношение. Не знам какви са вашите отзиви  Grinning
Аз съм с прекрасни впечатления от Др. Бояджиев! Следях си при него бремеността, защото се чувствах много спокойна като ме преглеждаше той! Записвах си въпросите, които ме интересуваха и на всеки той ми отговаряше спокойно! Др. хубаво е, че не "модерен" и никога не ми се е налагало да чакам дълго за да ме прегледа!

# 362
Здравейте, момичета!
Нямам време да чета цялата тема, но къде се намира кабинета на д-р Парушева и работи ли със здравната каса ( предполагам, че не , но да питам все пак!)?
Благодаря   bouquet

# 363
Др. Парушева работи в кабинета на Др.Калчева и в МБАЛ до колкото знам.

# 364
Здравейте, момичета!
Нямам време да чета цялата тема, но къде се намира кабинета на д-р Парушева и работи ли със здравната каса ( предполагам, че не , но да питам все пак!)?
Благодаря   bouquet

Кабинетът ѝ е в "Зорница", новата сграда, в която е и 5Д киното. Не съм сигурна, но мисля, че не работи с касата.

# 365
Парушева не работи с касата.Но все пак прегледите не са много скъпи като за часни Peaceа и си струват паричките според мен.

# 366
Парушева не работи с касата.Но все пак прегледите не са много скъпи като за часни Peaceа и си струват паричките според мен.
Здравейте, момичета!
Благодаря   bouquet

Кабинетът ѝ е в "Зорница", новата сграда, в която е и 5Д киното. Не съм сигурна, но мисля, че не работи с касата.
Др. Парушева работи в кабинета на Др.Калчева и в МБАЛ до колкото знам.
Там работи и д-р Димитрова,нали?Скоро приятелка ходи на преглед.Струваше й 40лв. Peace

# 367
Благодаря много, момичета!  bouquet

# 368
Привет, момичета!
Някой възползвал ли си е скоро от услугите на д-р Мърмърова? Интересувам се от отзиви за ЖК, цени и т.н.

# 369
Божееееееееееее, ужас  Thinking Дано всичко да мине нормално и да не ми се наложи да трябва да искам повече мнения  Embarassed
Да споделя за д-р Бояджиев - бях при него на втората ФМ. Знам, че сега ще ми кажете, че в Бургас никой не разбира от това, но пък аз нямам възможност и време да ходя във Варна и София. Така - МНОГО СЪМ ДОВОЛНА ОТ НЕГО! Всичко обясняваше, показваше, имаше много хора пред вратата, а въобще не ме претупа. Толкова спокойно и човешко говореше. Ако не виждах нещо на монитора, спираше да видя, всичко беше много добре. Като отношение просто до сега не съм и се надявала на толкова добро отношение. Не знам какви са вашите отзиви  Grinning
Аз съм с прекрасни впечатления от Др. Бояджиев! Следях си при него бремеността, защото се чувствах много спокойна като ме преглеждаше той! Записвах си въпросите, които ме интересуваха и на всеки той ми отговаряше спокойно! Др. хубаво е, че не "модерен" и никога не ми се е налагало да чакам дълго за да ме прегледа!

Аз на 10.01 го посетих за ранна ФМ. Специално аз останах много доволна от прегледа, който продължи около 50мин. Обясняваше и ми показваше всичко. За първи път съм бременна и нямам база за сравнение, но даже се изненадах от вниманието, което ми обърна. И втората ми ФМ най-вероятно ще е при него, тъй като нямам възможност да пътувам.

# 370
Привет, момичета!
Някой възползвал ли си е скоро от услугите на д-р Мърмърова? Интересувам се от отзиви за ЖК, цени и т.н.
Супер възмутена съм! Запазих си час за нея по ЗК преди НГ...при нея са големи опашки и се чака доста ако нямяш час. Отивам, като съм си запазила час преди 4 седмици, чакам пред кабинета 30мин., а отвън поне 5жени чакат от които само аз и едно друго бяхме по ЗК, излиза тя и аз си подавам направлението казвам че съм с час, а тя като се развика...ужасна!!! Нямала съм запазен час, държа се отвратително!!! А аз как да докажа, като часове се записват по тел? Вика, вика, накрая ми предложи час по ЗК за следващият месец. Аз отказах, а тя прие другите, които нямаха час, но пък бяха НА ПЛАТЕН преглед...а? на това какво му се казва? Супер отношение? Ами колкото и да е добра, сори ама аз няма да ида при нея втори път!!! Мисля че е по-скоро по-прехвалена или по скоро вече не е така внимателна както преди време, когато не беше така известна! За жалост!!!

# 371
  • Burgas, Bulgaria
ужас-явно и тя се е налапала.....много жалко  Confused
Аз пък съм безумно доволна от д-л Люцканов...наложи се той да ми прави абразиото и просто си е свършил повече от перфектно работата   bouquet

# 372
Абсолютно подкрепям казаното за Мърмарова,даже и д-р няма да я нарека,в тази титла има хуманност,която на нея и липсва.По същия начин отивам след аборт при нея за профилактичен преглед, видя че съм с направление, троснато каза айде на магарето, развика ми се че не съм се отпускала и не можела да ме прегледа и каза''не не мога,ставай и си отивай''.Е кое му е професионалното на това незнам, за каква се мисли,тогава бях стресирана и отчаяна,но сега от позицията на времето ми идва да ида и незнам какво да я направя.

# 373
аз търся мнение...
кажете при кой да се запиша да ходя по ЗК,
направо съм в ужас от всички стари и прехвалени д-ри.

# 374
  • Burgas, Bulgaria
Миринчев много го хвалят -аз го познавам по друг повод и не мога да кажа мнение, но всички са много доволни ...

Общи условия

Активация на акаунт