До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 182
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
nelka_bg  пари за такъв аборт не се взимат-на мен преди 20 дни ми правиха и НИЩО не съм плащала...
радвам се 4е е объркала  Simple Smile
Абсолютно е така,аборт по медицински причини е напълно безплатен.Имам 3 такива и не съм плащала.

# 436
Момичета, имате ли представа дали д-р Драгнева все още преглежда в кабинета си на ул. Гурко,
или изцяло се е преместила в "Дева Мария"?
От доста време не съм я посещавала, а сега се налага ... , но нещо не успявам да се свържа по тел?!  newsm78

# 437
Момичета, имате ли представа дали д-р Драгнева все още преглежда в кабинета си на ул. Гурко,
или изцяло се е преместила в "Дева Мария"?
От доста време не съм я посещавала, а сега се налага ... , но нещо не успявам да се свържа по тел?!  newsm78
Табелата й стои на сградата.Този телефон ли имаш:0899340440.Не съм я посещавала от година и нямам прясна информация.

# 438
Да телефона е същия, но е изключен ... може да не е в Бургас или да е заета ... ще пробвам пак Simple Smile

# 439
  • Бургас
Говорих с Драгнева точно на този номер в Сряда и ме извика в Дева Мария на преглед. Отказах се и не отидох, но със сигурност това е номера й, а за друг кабинет и работно време не спомена!

# 440
Люцканов е МОЯТ доктор! След дълго лутане, отидох при него и съм Много доволна от отношение, внимание, информация!  Hug Препоръчвам го на всички!!! Работи по ЗК в Св.София.

# 441
Здравейте момичета,
и на мен ми предстои да си избера лекар за следене на бременността и като ви чета съм се спряла на двама - Миринчев и Люцканов. При Миринчев не съм ходила никога, а Люцканов ми е правил абразио след първото ми раждане (Драгнева си остави ръцете тогава). Останах очарована от отношението му. Преди 5 години Добрева ми следеше бременността, но не ми се ходи пак при нея.

Може ли да ми дадете повече данни за Люцканов - тел. и къде приема по ЗК?
Благодаря ВИ!

# 442
Жената преди теб е написала къде приема Люцканов по ЗК и ти пак питаш?! Thinking

# 443
  • Бургас
Меla,  при Миринчев ще останеш много доволна ако изобщо успееш да се добереш до него. Рядко има свободен час и като го набараш да си запазиш - той не идва на работа. Аз затова се отказах от него иначе бях решила, че той е моя доктор. След известно лутане - отидох при Люцканов. Оказа се че получих също толкова компетентна и внимателна консултация в удобно за мен време и без да се записвам 100 дни предварително. Той е в Св. София!

# 444
Когато Отсъства в кабинета си Миринчев е не защото така му е скимнало,а защото го ангажират в родилното.
Верно,че трудно се стига до него,но според мен си заслужаваше всеки път чакането.

# 445
Благодаря Ви, записах си час за Люцканов за понеделник в Св. София по ЗК. Сега си чакам и изследванията за токсоплазмозата, че в къщи имаме котка. Дано всичко е ок.

# 446
Вместо запис и аз да кажа, че чъщо съм много доволна от д-р Люцканов.  Peace

# 447
  • Бургас
elenia, кой казва че на д-р Миринчев му е скимнало да отсъства???????????????
Но пък извинявай, от 3 записани часа един единствен осъществен в рамките на месец и чакането около 1 месец да ти дойде време за неосъществения час за консултация - говоря за тях, а не за Миринчев. Иначе за мен той също е сред фаворитите, но ако искаш се съгласи, че бебето в мен расте и не чака д-р Миринчев да се освободи от ангажименти!  Mr. Green затова за мен достатъчно достоен негов заместник с достатъчно свободно време си остава Люцканов!   bouquet

# 448
# 449
Здравейте момичета,
ще ви помоля за малко помощ....
Вече не знам при кой гинеколог да отида - трябва ми адекватно лечение, имам СПКЯ. Последно бях при Мърмърова, която каза че няма да ми предпише нищо за лечението му...с времето (и ако сваля кг.) щяло да мине....
да, но аз целя забременяване и искам да знам, че всичко ми е наред...

Препоръчайте ми специалист, който работи със ЗК, моля!
Чудех се за Люцканов, Ганчев, Ризова, Добрева..... не знам, много съм объркана.
Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете.

Хубав ден на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 11:49 от jelly

Общи условия

Активация на акаунт