До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 157
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 450
  • Burgas, Bulgaria
СПКЯ -какво е това   Rolling Eyes

# 451
С индром на
П оли
К истизни
Я йчници

# 452
  • На морето!
Здравейте момичета,
ще ви помоля за малко помощ....
Вече не знам при кой гинеколог да отида - трябва ми адекватно лечение, имам СПКЯ. Последно бях при Мърмърова, която каза че няма да ми предпише нищо за лечението му...с времето (и ако сваля кг.) щяло да мине....
да, но аз целя забременяване и искам да знам, че всичко ми е наред...

Препоръчайте ми специалист, който работи със ЗК, моля!
Чудех се за Люцканов, Ганчев, Ризова, Добрева..... не знам, много съм объркана.
Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете.

Хубав ден на всички   bouquet
Ако искаш, а и ще ти е по-лесно с метода на отхвърляне да си избереш- първия, който те съветвам да махнеш от списъка е Ганчев, следва го Ризова.
Успех   bouquet

# 453
  • Burgas, Bulgaria
още един - за Добрева и + за Люцканов   Simple Smile

# 454
  • До морето :)
Това пред Добрева "-" ли е? Може да го сложиш с кавички, че си помислих, че е е тире  Peace
Аз мога само да дам отрицателен глас за Ризова. Дано да се включи някое момиче, което е доволно от лекар, справил се именно с този проблем.  Grinning
А нали с кистина яйчниците не е задължително СПКЯ  newsm78

# 455
  • Бургас
При поликистозни яйчници, структарата на самия яйчник е такава.

# 456
  • Burgas, Bulgaria
ами можех да сложа, но не го направих-аз така си пиша...то от бързане  Blush.... Rolling Eyes
относно кистите- когато ме оперираха  аз освен тази ,която ми беше изяла яйчника имах и множество малки ,но не съм с такава диагноза.

# 457

имаш ли ПКЯ отиди на ендокринолог - възможно е някои от хормоните ти да не бъдат в норма. Това на мен не ми го казаха и загубих 6 години, ти не губи време.
Хормони - прогестерон, андрогенстион, инсулинова резистентност, тестостерон и т.н.

Кистите се изчистват и в даден момент отново се появяват, ако не са регулирани хормоните. Операциятта не е решение, най-много да е в минус за бъдещо забременяване.

# 458
Благодаря ви момичета, за отговорите Simple Smile
значи какво става... Люцканов и Добрева.... ще трябва да се пробва при един от двамата значи.
Цитат

имаш ли ПКЯ отиди на ендокринолог - възможно е някои от хормоните ти да не бъдат в норма. Това на мен не ми го казаха и загубих 6 години, ти не губи време.
Хормони - прогестерон, андрогенстион, инсулинова резистентност, тестостерон и т.н.

Ходила съм на ендокринолог, имам всички изследвания. ( Инсулиновата резистентност е на лице, разбира се  Cry ). Тя ме прати при гинеколог, който да ми лекува ПКЯ.

# 459
  • Бургас
Познавам доста жени с ПКЯ, които имат зад гърбът си успешно приключили бременности и здрави дечица в ръцете си, така че - горе главата, това не е пречка, а просто причина за повишено внимание!  Hug
Люцканов е много внимателен, но нямам идея колко е компетентен по тези въпроси. Съветвам те, който и да избереш, да се допитваш за инфо до момичетата във форума, които пишат в теми за ПКЯ. Там има много, които имат желание и възможност да помогнат! Успех! Hug

# 460
 Praynig моля ако някой има тел. на д-р Димитрова - Поморие да ми го пише на лични!   bouquet

# 461
Здравейте,искам малко помощ от вас.бременна съм в 7г.с. и все още се 4удя при кои лекар да отида.Гамишев не си вдига телефона а и доколкото разбрах трудно дава 4асове по здравната каса.при кого да отида кои бихте ми препора4али.става въпрос само за следене на бременноста а ина4е мисля да родя във Ветрен.

# 462
  • Burgas, Bulgaria
Щом ще раждаш във Ветрен си хвани лекар от там  ,който работи с касата.....Добрева, Люцканов, Ризова ,Бояджиев ,Драгнева ,Дорийска ,Гамишев.....избора ти е голям  и за всички тях има достатъчно писано....

# 463
  • на морския бряг
tel.на д-р Димитрова(Поморие)-0886401522

# 464
  • Бургас
За Гамишев специално аз, съм се изказала достатъчно красноречиво, но има и доволни от него, знам ли, въпрос на това какво търсиш, а и "Просто следене на бременността" си е доста отговорен процес, така че... ориентирай се не към първия чут. Peace

Общи условия

Активация на акаунт