До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 129
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 465
Извинявам се, ако е казано вече някъде, но не можах да намеря. Някои може ли да ми каже къде преглежда д-р Люцканов ( със ЗК съм ) ?
май към него се насочих....
и друго - д-р Попов от Поморие дали също не е добър избор за преглед и лечение?

# 466
В МЦ "Св. София".  Peace

# 467
The Tulip - Благодаря  Wink

# 468
д-р Попов е добър специалист,но трябва да имаш нерви със записването на часове Mr. Green
Мнооого трудно записване.
Не мога да дам координати ,но зная от близка ,че можеш да го намериш и в болницата.

# 469
Ходих при д-р Люцканов. Доволна съм, беше много внимателен и отделни достатъчно време, за да разгледа проблема ми.
Благодаря ви момичета, за препоръката   bouquet

# 470
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте,искам малко помощ от вас.бременна съм в 7г.с. и все още се 4удя при кои лекар да отида.Гамишев не си вдига телефона а и доколкото разбрах трудно дава 4асове по здравната каса.при кого да отида кои бихте ми препора4али.става въпрос само за следене на бременноста а ина4е мисля да родя във Ветрен.

Миринчев  Peace

# 471
д-р Миринчев не изражда в Девата, след като си се насочила да раждаш там по добре според мен е да си избереш лекар който изражда там, за да родиш при него. Чувам добри отзиви за д-р Бояджиев от Девата, не лош избор е и Дорийска.
За ОРБ Миринчев, Иванов .

# 472
  • Бургас
Момичета, помагайте! Загубила съм визитката на Люцканов, а ми трябва номера му спешно да му звънна! Моля ви ако някоя го има, да ми го напише на лични! Благодаря предварително!

# 473
Момичета, искам само да изкажа колко съм разочарована от д-р Гамишев...Не се записвайте при него на ЖК...то вярно почти навсякъде претупват, ама при мен от 5 консултации до тук - той отсъстваше на 2  #Cussing out. Това редно ли е? Оказа се, че съм отишла само да ме претеглят на кантар, какъвто си имам и в къщи...Това вече преля чашата...
Понеже съм с близнаци и вече 5 седмици не бях ходила на УЗ, отидох в Св. София за преглед, д-р Люцканов беше на смяна и ми направи хубаво впечатление, много внимателен.
Жалко, че вече е късно да сменям лекаря по ЖК...

# 474
Момичета, искам само да изкажа колко съм разочарована от д-р Гамишев...Не се записвайте при него на ЖК...то вярно почти навсякъде претупват, ама при мен от 5 консултации до тук - той отсъстваше на 2  #Cussing out. Това редно ли е? Оказа се, че съм отишла само да ме претеглят на кантар, какъвто си имам и в къщи...Това вече преля чашата...
Понеже съм с близнаци и вече 5 седмици не бях ходила на УЗ, отидох в Св. София за преглед, д-р Люцканов беше на смяна и ми направи хубаво впечатление, много внимателен.
Жалко, че вече е късно да сменям лекаря по ЖК...

До колкото знам може да се сменя лекаря по ЖК по всяко време. Мисля, че се взима ново направление от личния лекар. Нищо не ти пречи да провериш.
Аз също съм с близнаци и ходя на ЖК при Люцканов.
Успех! Hug

# 475
mela, успешно бременеене!
Да, знам, че може да се сменя лекаря по ЖК, просто не ми се занимава сега с това, а и не ми остана много...Благодаря ти  Hug

# 476
Така става когато лекарят натрупа малко слава. Гамишев не беше такъв преди години ,нооо......Лошо и жалко за нас че лекарите се променят, но не в положителна насока.

# 477
Здравейте Simple Smile Искам да попитам някоя ходила ли е на ФМ при д-р Миринчев и дали е останала доволна,разполага ли с добра техника  най-вече това ме интересува иначе съм доволна от него като лекар,той ми води ЖК

# 478
  • Бургас
Здравейте Simple Smile Искам да попитам някоя ходила ли е на ФМ при д-р Миринчев и дали е останала доволна,разполага ли с добра техника  най-вече това ме интересува иначе съм доволна от него като лекар,той ми води ЖК
Аз бях в началото на месеца. Дали съм доволна... нямам база за сравнение и се надявам да "гледа и вижда" добре, но прегледът продължи близо час, прегледаха се кажи-речи всички части от бебо, като ми се казваше кое какво е. Прегледът се проведе в кабинета на д-р Ковачева в "Зорница", струваше ми 80лв, като записът на диск, за който помолих 3-4 пъти и който докторът все забравяше да пуска, ми коства още допълнителни 20лв (за обикновено сиди, на което имам точно 11 секунди запис Tired). Общо взето  -това е Peace

# 479
Момичета мисля да си сменя гинеколога, при който ходя на ЖК. Освен направление от личната, знаете ли дали ще трябва да си взема и от него всички резултати от изследвания, че ми е неудобно да ходя? Причината поради, която искам да го сменя не е защото не го харесвам, а защото той работи в Девата, а аз искам да раждам в ОРБ.

Общи условия

Активация на акаунт