До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 254 114
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 480
  • DE
Момичета, исках да отида при Люцканов. От Света София ми казаха, че до края на месеца няма да го има. А като казах, че съм с направление, реакцията беше - "До края на седмицата няма часове" и ми затвориха телефона.  Shocked
Мислите ли, че си струва да чакам Люцканов или да ходя при друг?

# 481
  • Бургас
mela - не съм сигурна, но мисля, че ще е необходимо да си вземеш изследванията. По-добре говори със самият лекар и му обясни, че ще раждаш в ОРБ и му кажи, че искаш да продължиш да ходиш при него като допълнителна консултация на платен прием. Дали ще ходиш е въпрос, но човека няма да се чуства пренебрегнат Simple Smile!
mimoza^^ - хич да не ти пука за реакцията на регистратурата, ако си решила да ходиш при Люцканов изчакай го. Няма такъв филм по ЗК няма часове! Отиваш си с направлението, даваш го на регистратурата и хич не се обясняваш - нямат право да те върнат!

# 482
  • DE
DeeDee76, където и да отида ми отказват директно, като разберат, че съм с направление. Нямали часове по ЗК... Ми хубаво, ама аз пари не смятам да давам щом съм здравно осигурена. Ще пробвам още няколко пъти и ако се повтори ще сигнализирам някъде...не че знам къде Simple Smile

# 483
В здравната каса има телефони за корупция(незнам обаче колко има ефект)
Опитала ли си при др.Миринчев?(знам че е много зает по прицип обаче)

# 484
  • Бургас
DeeDee76, където и да отида ми отказват директно, като разберат, че съм с направление. Нямали часове по ЗК... Ми хубаво, ама аз пари не смятам да давам щом съм здравно осигурена. Ще пробвам още няколко пъти и ако се повтори ще сигнализирам някъде...не че знам къде Simple Smile

направо съм изумена, че така са реагирали на регистратурата  #Crazy
т #Crazy точно обратната реакция получавам аз всеки път когато се обаждам да си запиша час при Люцканов и това беше причината д аси избера лекар от Девата, при условие че ще раждам в окръжна.
Може би е някакво съвпадение, но Люцканов наистина има само по 1 или максимум 2 дни от седмицата в света софия, а останалото време е в Девата. Бях го питала има ли начин ако не ме устройват часовете му по ЗК д аго посещавам в удобно за мен време в девата срещу заплащане и той ми отговори, че след като съм здравно осигурена, няма да ми вземе и стотинка докато се простирам в рамките на поеманите от ЗК услуги. Затова съм склонна да вярвам, че прибързваш с оценката  Peace Опитай пак! Успех!
А, съветвам те като си записваш час не казвай че си по ЗК, ако не те питат /мен поне никога не ме питат/

# 485
  • Бургас
Мимоза, според мен имаш по-голям шанс да се срещнеш с Люцканов, отколкото с Миринчев, макар че и двамата са ми фаворити, по - добре изчакай Люцканов ако се двоумиш между двамата
  Peace
Иначе аз днес бях на фетална при Ковачева и останах също доволна, но нямам идея как е при ЖК.
Само не отивай при Гамишев, особено с направление, аз поне бях мнооого бързо отпратена от него с неясна диагноза бременна ли съм или имам проблеми... Добре че се оказах бременна  Mr. Green

И все пак до края на месеца има само 4 дни, а шанса ти да се запишеш за другата седмица е мноооого голям. Опитай в петък пак, тогава трябва да са им излезли графиците. Още веднъж - успех и да се отчетеш какво ти е впечатлението, от който и да избереш!

# 486
  • До морето :)
Момичета мисля да си сменя гинеколога, при който ходя на ЖК. Освен направление от личната, знаете ли дали ще трябва да си взема и от него всички резултати от изследвания, че ми е неудобно да ходя? Причината поради, която искам да го сменя не е защото не го харесвам, а защото той работи в Девата, а аз искам да раждам в ОРБ.
И аз съм в същото положение, още не съм казала къде ще раждам... Т.е. доктора не знае, че няма да е в Девата  Grinning Сега като ида на 5-ти и трябва да дам отговор  newsm78 А какво значение има това не ми е ясно. Както и да е, надявам се, че няма да има проблеми, все пак аз си преценям къде имам възможност да ида да родя и къде ще съм по спокойна  Grinning
Някой знае ли Душепеев дали приема всеки ден или е определени дни от седмицата. Знам, че е следобед, но кога точно  newsm78

# 487
  • Бургас
nelka и mela ако си харесвате сегашните гинеколози, няма смисъл да ги сменяте само защото сте решили да раждате в МБАЛ Бургас. Никой няма да ви гледа накриво за това. Аз си следих навремето бременността при д-р Дорийска и отидох в МБАЛ Бургас без да познавам и един от лекарите там, а сега вие имате възможност да се запознете и видите с тях на предварителните консултации.
Иначе д-р Душепеев приема всеки ден (освен ако не е ангажиран като общински съветник или в болницата) след 16.00ч. Няма опасност да се разминете, той приема само след предварително записан час и си спазва графика. Само че доктора има само частен прием и не става да се прехвърлите при него. Това ми е информация от преди половин година, ако някой има по-пресни впечатления да сподели.

# 488
Kojo, мерси за инфото. Аз знам, че приема само частно, просто моят доктор ми каза, че бебето е много ниско, в малкия таз и ми се иска второ мнение  Grinning Цяла бременност ходя на прегледи само на ЖК (като изключим 2-те ФМ), та ми се иска накрая малко по-обстойно да ме прегледат. Сега на 5-ти съм на ЖК и ако не ме прегледат на ехограф, ще ида при Душепеев в знак на протест  Crossing Arms

# 489
Момичета, малко ми е страничен въпроса..., но каква е причината да предпочетете МБАЛ пред Девата - финансовия фактор е ясен, ама друг има ли?
Аз много се чудя къде да раждам. Посещавам Гамишев на ЖК, но съм меко казано разочарована и сега голямо чудене се чудя при кой да раждам... Tired Още повече, че съм и с близнаци...

# 490
аз смятам да раждам в девата,да попитам при др.кал4ева ходилили сте за 4д,дали резултатите от 4д са верни?

# 491
Аз предимно заради парите избирам МБАЛ. Исках да раждам в Девата, но каквото и да говорят във форума, вече 3 познати ми казват, че са им взели повече пари от колкото са им казали. Ако ми кажат "Толкова" и наистина е толкова - да. А и с тези пари ще мога да купя нещо на бебето. Пък и на докторите в МБАЛ някакси имам повече доверие. Не съм решила на 100%, но сигурно ще е там.  Grinning

# 492
  • Бургас
Да кажем, че черната статистика на Девата за периода, в който функционира родилното там, е доста тревожна! Определено МБАЛ е по-добрият избор и според мен, понеже всичко е концентрирано там. Не че някой се надява да получи усложнения по време на раждането, но всички искаме с влизането си в родилното да попаднем в сигурни ръце. А и митовете за корупцията в МБАЛ отдавна се развенчаха. Поне аз имам такива наблюдения. Мизерията там вече е спомен, доколкото разбрах всичко е хигиенично и отношението към родилките е човешко. Е, да, ако някоя мама влезе в болницата с идеята че някой ще се върти на 1 крак за нея и бебето й - няма да го получи, вероятно! А хотелът, който се предлага в Девата е супер, но дотам се изчерпва услугата! Не отиваме на почивка, нали така?!

След тоя коментар идва ред и на коментара за парите, но него няма да го поствам...въпрос на възможности и желания и ДА, ПО-ДОБРЕ ДА ГИ ДАМ НА ДЕТЕТО СИ ОТКОЛКОТО НА ХОТЕЛА!
  bouquet

# 493
  • на дъното
Оооо никак не е изчезнала корупцията и не виждам скора да изчезне.Моя позната с извънматочна бременност оперирана по спешност Ангелов си поискал 250лв за почерпка на персонала Whistling ooooh!

# 494
А тя защо е дала? Много ми е интересно това (дано разбира се да не изпадна такава ситуация), но защо тези хора не се обръщат към някой, който може да спре това  ooooh!
А пък и мисля, че ако дам на някой лекар в МБАЛ половината пари от тези, които ми искат в Девата, ще ме гледат много по-добре  Grinning
Една позната преди година роди в МБАЛ нормално. Нищо не плати
Друга позната роди при Душепеев пак преди година с операция - пак и 1 стотинка не е дала
Трета роди преди 1 месец нормално и пак нищо не е платила.
То явно си зависи и на кого ще попаднеш де  newsm78
Но това с операцията и почерпката е много гадно  Sad

Общи условия

Активация на акаунт