До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 4

• 253 934
  • 1 618
  •   1
Отговори
# 1 470
в света софия има нови лекари ,които чувам за пръв път ,някой да каже нещо за тях  Peace

# 1 471
Здравейте момичета! Някой може ли да ми каже д-р Веселин Ангелов само в Дева Мария ли преглежда или има и друг кабинет? Благодаря предварително  newsm03

# 1 472
Здравейте момичета! Някой може ли да ми каже д-р Веселин Ангелов само в Дева Мария ли преглежда или има и друг кабинет? Благодаря предварително  newsm03

Този лекар идва от Ямбол, така че кабинета му е там

# 1 473
Да похваля д-р Минчев Simple Smile
Миналата седмица се сетих, че тази година не съм ходила на профилактичен преглед и реших да го направя по програмата "Женско здраве" на Св. София (30 лв. - преглед, ехограф, цитонамазка+изследването на цитото при Главашки).
И попаднах на въпросния д-р Минчев, за когото не бях чувала досега.
Оказа се много мил, отзивчив, предразполагащ, "позна" ми някои неща и съм много доволна от прегледа като цяло.
С две думи - препоръчвам д-ра.
аз от години ходя в Св- София - първо при Ризова /  много съм доволна от нея - забелязвам че отзивите за нея са двуполюсни , но аз  я препоръчвам - жалко че се забърка в скандалите около новата болница в М. Рудник/ , после при Скочева - по посочената програма . За съжаление след като изпратих майка ми при Скочева -  тя се издъни и нищо не й откри - при доказано заболяване.
       Тази година бях решила отново по програма "Женско здраве " да  се прегледам - навих няколко колежки - те отидоха преди мен и се оказа , че цената от 30лв е само за прегледи , за изследването на цитонамазката са платили допълнително още 18 лв . Те също споменаха добри думи за  Минчев . За съжаление аз търся жена гинеколог / възраст какво да се прави/ и следвайки отзивите на майка ми отидох при Габровска . Доволна съм - направи ми обикновен преглед , ехограф вагинален + цитонамазка  - общо за 2 такси - едната при нея , другата за лабораторията ,защото както ми обясни  всяка жена има право на преглед + цитонамазка  по каса  - просто трябва да си вземе направлени от ДЖИПИ то

# 1 474
отидох при Габровска . Доволна съм - направи ми обикновен преглед , ехограф вагинален + цитонамазка  - общо за 2 такси - едната при нея , другата за лабораторията ,защото както ми обясни  всяка жена има право на преглед + цитонамазка  по каса  - просто трябва да си вземе направлени от ДЖИПИ то
Момичета за всички които решават да я посетят въпросната доктор  е желателно преди прегледа да я попитат" дали ще им пусне " изследванията по каса,защото въпреки направлението понякога поставя пациентите пред свършен факт и излиза с номера ,ами "не мога по каса" #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 475
  • Бургас
Момичета за всички които решават да я посетят въпросната доктор  е желателно преди прегледа да я попитат" дали ще им пусне " изследванията по каса,защото въпреки направлението понякога поставя пациентите пред свършен факт и излиза с номера ,ами "не мога по каса" #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Не че ще я посетя, но да питам:
Нормално ли е лекар, работещ с касата да отказва да приеме направление!?

# 1 476
Супер странно ми е това за Габровска, всичко до сега ми е пускала по каса, както и две клинични пътеки, едната за амниоцентеза, другата за секциото.

# 1 477

Ами явно е нормално ,защото и те имат лимит. Поне ако съдя от др Мърмърова-отивам на 15 -то число и часовете с направление вече са свършили.

И да споделя нещо-отивам при един доктор-открива ми раничка. След пет месеца отивам при друг лекар, защото за същата раничка не съм предприела лечение. Е,втория лекар твърди че нямам раничка,гледа няколко пъти-няма.
Какво да правя аз (то ми е ясно да търся трето мнение,но вече ще трябва да си платя ),или пък раничката да е минала,или вече да не се доверявам на първия гинеколог(ако втория е прав)? Май и да имам раничка и да нямам пак аз съм набутана финансово-или за нов преглед,или за преглед и лечение.

# 1 478
  • Бургас
Не че нещо против Мърмърова, ама наистина не мога да я хвана кога работи с касата. Всеки път като се обадя ми излиза с номера, че изчерпала часовете с направление. Иначе като я питам без направление кога може да ме приеме, има часове и за същия ден... Thinking

# 1 479

Ами явно е нормално ,защото и те имат лимит. Поне ако съдя от др Мърмърова-отивам на 15 -то число и часовете с направление вече са свършили.

И да споделя нещо-отивам при един доктор-открива ми раничка. След пет месеца отивам при друг лекар, защото за същата раничка не съм предприела лечение. Е,втория лекар твърди че нямам раничка,гледа няколко пъти-няма.
Какво да правя аз (то ми е ясно да търся трето мнение,но вече ще трябва да си платя ),или пък раничката да е минала,или вече да не се доверявам на първия гинеколог(ако втория е прав)? Май и да имам раничка и да нямам пак аз съм набутана финансово-или за нов преглед,или за преглед и лечение.

Иди при доктор Веселин Димитров в Транспортна болница. Ще си платиш, но ще ти обясни, че термин "раничка" няма. Ако имаш някакъв проблем, ще те излекува. Гарантирам. Минусът е, че не работи със Здравната каса.

# 1 480
Момичета за всички които решават да я посетят въпросната доктор  е желателно преди прегледа да я попитат" дали ще им пусне " изследванията по каса,защото въпреки направлението понякога поставя пациентите пред свършен факт и излиза с номера ,ами "не мога по каса" #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Тя не отказва направлението,взима го ( странното е че амбулаторен лист след това не получих ) newsm78 , прегледа ме при мен имаше доста неща които трябва да се изследват, взе секрет и едва след като ми го подаде да го нося в лабораторията ми заяви че не е по каса .Защо за изследванията които изобщо не минават по каса предварително предупреждава ,а за тези които минават не пердупреждава,много лошо впечатление,освен това се оказа и доста груба  Tired ама това си е мое мнение, Мърмарова с направление като съм ходила не съм имала проблеми,въпроса е да се запише час.

# 1 481
Иди при доктор Веселин Димитров в Транспортна болница. Ще си платиш, но ще ти обясни, че термин "раничка" няма. Ако имаш някакъв проблем, ще те излекува. Гарантирам. Минусът е, че не работи със Здравната каса.

С две ръце и два крака препоръчвам - НЕ ОТИВАЙ при д-р Димитров! Просто човека не е достатъчно компетентен за гинеколог, казвам го от личен горчив опит и то не само мой.  Peace

# 1 482
д-р Скочева къде е сега ,последно ходих при нея в Света София ,но гледам вече не е в списъка им ?

# 1 483
  • Бургас
И аз трябва да ходя на гинеколог и се чудя дали да не отида при гинеколожката на сестра ми в болница"Вита" в София. За частна клиника с много добри лекари, на нея й взимат също толкова пари, колкото на мен ми взима Мърмърова. Тази година мисля да си взема направление, макар че ако го направя сигурно ще успея да се вредя за преглед през декември.
Винаги, когато се обаждам на Мърмърова за преглед репликата й е "С направление ли?". Като й отговарям, че не съм с направление ме записва още за другия ден. Не съм ходила при нея с направление - кой знае за кога ще ме запише.......ако ме запише.

# 1 484
  • Бургас
Записва и с направление, обикновено за след седмица-две. Веднъж успях да отида след 2-3 дни, но явно съм извадила късмет, обикновено за преглед по каса се чака повече, което е и логично всъщност, макар и да не е хубаво за нас.

Общи условия

Активация на акаунт