ПАЗАРДЖИК-4400-)))

• 50 035
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
М'чи то навсякъде е пълно вече с комари..за това едночко на батерии от Метро за под 10лв. , което бръмчи като муха и ги гони над 3 метра...

Мда Мари, има градина  Peace

# 346
Да, това е вариант, но все пак в града има по-малко.
Фазанарията е до вода и в горичка все пак (но пък е най-...естествено и поне за мен най-красиво)

# 347
И аз съм за "Хъшове" - до нас е и съм била няколко пъти  Peace
Повече реклама ще ти направя като ми дойдеш другата седмица на работа Simple Smile

Кажете нещо за тези комари - мажеме се с какво ли не, но за мене поне спасение няма, алергична съм толкова много, че цяло лято все съм с рани по краката и ръцете от ухапванията от тези гадини
  Tired

# 348
М'чи то навсякъде е пълно вече с комари..за това едночко на батерии от Метро за под 10лв. , което бръмчи като муха и ги гони над 3 метра...

Мда Мари, има градина  Peace
Да де, ама къде е, щото те нали градината заградиха за да го направят така както е сега... Или някъде назад са разширили? Аз съм била само вътре до сега.

# 349
минаваш през целият ресторант, за да излезнеш на градината  Peace

# 350
Да, комарите пак се развихриха, особено на острова. Ние през лятото ползваме спрей против хапещи гадинки и сме доволни. Но не сме алергични, може би трябва нещо по-специално за чувствителни хора.
За ресторант се сещам бившия Барба или нещо такова, направили са му ремонт и било хубаво.
Днес сме имали температурен рекорд, добре че климатиците у нас  работят. Много бързо ни хванаха жегите, как се справяте. Не  знам как ще сме с танците в тия жеги.

# 351
Утре ще е още по-зле Tired

# 352
дано се сетят да ни пуснат климатика на танците, да разхлади преди да отидем...че инак   Stuck Out Tongue Winking Eye sweating sweating sweating

# 353
Момичета, днес не ми остана време да мина през тото пункт, за да попитам : от вчерашното теглене, проверих в Интернет - имам ТРОЙКА.
Но ми казаха, че тях не ги изплащали. Знаете ли как стоят нещата ?

# 354
Тройка от второ не изплащат, само то първо. Влез в toto.bg и си провери фиша

# 355
Е, точно там го проверих - тройката ми е от първо теглене. Flutter
Утре ще мина да видя

# 356
Какъв е този Милка парад на тортата, взех си знаменце и се снимах с кравата  Joy

# 357
Какъв е този Милка парад на тортата, взех си знаменце и се снимах с кравата  Joy
А защо не скача с чувалче  Mr. Green

# 358
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 359

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Оправи ми настроението  Joy

Общи условия

Активация на акаунт