ПАЗАРДЖИК-4400-)))

• 48 893
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
 Яната,весна се и ти слънце,честити да са ти годинките   love001 !

Досега се рових в темите,но не открих информацията,която публикува преди време за приемните семейства,ако не те затруднявам,моля сподели я пак,интересува ме.

Иначе бабето е готино,стига да не ти е у дома...  Mr. Green

# 151
Здравейте, пък да ви кажа, тези дни имаше матури Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Иначе на еди-коя си улица, зад ътъла у лево е седнал един , дето лъска обувки! Непременно да го посетите, не взима скъпо!
Калине, чедо, какво прави тази вирусоносителка в подписа  ти! Киха, кашля, ще ни изпоразболее!

Извън шегата!

Зори, да ти е жив и здрав Илийчо! Много да ви радва, да е винаги слънцето в дома ви!
 newsm59 nbirthday  bigdance2
Яна ,вдиган ми настроението за три дни напред Joy Joy Joy

# 152
Хе-хех! Ще го посетим тоз салон с моята сладоледена кралица! И кралят ще дойде, естествено! Simple Smile

Сладоледен поздрав!

# 153
  • Nearby
Днес моя мъж има рожден ден! Да почерпя за негово здраве Simple Smile

# 154
Здравейте!
Нели, сладоледения поздрав е страхотен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На момъка и авара и подписът е уникален, какво ти е направила бабето та си я лепнал точно в този момент Laughing

Зори, да  е жив и здрав Илийчо!/малко на патерици/
my_december, да е жив и здрав мъжа ти и много да те слуша!

# 155
 Декемврийче,да се разбирате с половин дума с половинката ти, желая ти още години занапред. Hug  Hug  Hug

# 156
Иглика,  да ти е жив и здрав мъжО, много да те слуша, от ръцете му да не слизаш и да не спирате да сте все така усмихнати   bouquet

# 157
Иглика,  да ти е жив и здрав мъжО, много да те слуша, от ръцете му да не слизаш и да не спирате да сте все така усмихнати   bouquet
Аз ще добавя и от главата му. Mr. Green Hug  bouquet

# 158
  • Buffyworld
Да е жив и здрав съпругът ти !  Винаги да те обича и най- вече уважава, защото това , което казват по- възрастните, че любовта е до време, не знам , но може и така да е .

Нели, на мен за жалост сладоледите не ми се отвориха. Ще опитам по- късно отново.

# 159
Хора, каква прахосмукачка да си вземем? Тази е на 2 години и сдаде фронта- без торбичка беше... newsm78

# 160
  • Buffyworld
Моята е LG и съм много дволна. Повече от 5 годишна е и не е мръднала.  Peace

# 161
Казвайте модели Mr. Green

# 162
  • Buffyworld
Не знам скъпа какво имаш предвид  модели ?  newsm78

Марката е  LG , много яка прахосмукачка. Торбичката се почиства, когато се напълни. Воден филтър и такива екстри няма, защото е от преди 5 или 6 години.

# 163
Ами, скъпа, знаеш ли колко десетки вида LG прахосмукачки има? Laughing
Не държа на водни филтри

# 164
  • Buffyworld
Аааа, ясно. Като се прибера от работа , специално ще погледна дали не пише и нещо дуго на нея. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт