Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене?

• 375 693
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 915
  • Sofia
Сдобих се с вилици на Терна (от Кауфланд), изглеждат добре, благодаря за препоръката   bouquet

# 916
  • Пловдив
Здравейте,
искам да си купя обикновена българска емайлирана тенджера. Чувала съм, че най-добри са на Пещера.
По магазините обаче срещам (наред с всички китайски, сръбски и руски) само на Купро Емайл Шумен.
Някой може ли да помогне къде да потърся такава тенджера на Пещера?

# 917
Сдобих се с вилици на Терна (от Кауфланд), изглеждат добре, благодаря за препоръката   bouquet

Ако имаш миялна, кажи как са след миене в нея  Praynig

# 918
Купих си страхотен нож -не мога да му се нарадвам. Няма какво да ръждясва т.к. лезвието му е боядисано.

Bergner Santoku. За 11 и нещо.

http://www.bergner.com.hk/index_cat2011.aspx?b_cat_id=200&ca … &p_id=BG-4071

http://www.bergner.com.hk/show_image.aspx?m=i1&image=BG-4071

# 919
само да внеса едно уточнение към поста си. Под прибори имах в предвид такива за хранене- вилици,лъжици,ножове,десертни вилички и лъжички. Ножовете за рязане са ми на Tescoma (http://www1.tescoma.com/en/scripts/katalog.php?gid=2010015000) и въпреки че ги мия само на ръка забелязвам че след 4г. ползване 1-2 са с леко окривен връх (най-малкия размер), дръжките им са започнали да се пропукват и на 1-2 имат следи от ръжда (на дръжката). Не го очаквах тъй като цената им в БГ не е малка - над 20лв/бр.

Имам един на Тескома, много му харесвам формата обаче само след кратко ползване лезвието му потъмня. Shocked Ааа повече на тази фирма не купувам.

# 920
  • София
  Някой може ли да ми каже съдовете на Цептер дали са ок и стават ли за индукция?

# 921
Здравейте,
искам да си купя обикновена българска емайлирана тенджера. Чувала съм, че най-добри са на Пещера.
По магазините обаче срещам (наред с всички китайски, сръбски и руски) само на Купро Емайл Шумен.

Търси в най-обикновенни магазини за домашни потреби....Имам приятелка от Пловдив9видях,че си от там) каза,че около пазара имало такива магазини с български емайлирани тави и тенджери....

# 922
  • София
Момичета, в какви тигани с незалепващо покритие запържвате, тефлонът е вреден, ..... керамиката е тежка,..... а трябва да си купувам нов тиган и не знам какъв да избера  Rolling Eyes
Ако сте доволни от някой, моля споделете  Hug

# 923
  • Пловдив
Здравейте,

Търси в най-обикновенни магазини за домашни потреби....Имам приятелка от Пловдив9видях,че си от там) каза,че около пазара имало такива магазини с български емайлирани тави и тенджери....

Благодаря!
Купих вече. Продавачът ме информира, че заводът в Брацигово (аз мислех, че са на Пещера но се оказаха Брацигово) е фалирал и по магазините може да се намерят само това, което още изнасят от склада.
Иначе аз си купих руска двойно емайлирана тенджера, по-тежка е. Готвих вече няколко пъти в нея и съм доволна.

# 924
  • София
Страхотна тема  Peace И аз да похваля един продукт / дано не се счете за реклама/. Мъжът ми ме изненада с комплекта ножове на Бьорнер. Е няма такива ножове. Родих се. Но ако някой реши да си вземе, да си поръча на всяка цена и острилката. Тя е една такава малка и кръгла, но остри все едно е лазер  Peace Магнитната стойка също много ми харесва. Закачихме я на стената и е супер удобно ножовете да са ти подредени и удобни. Но не ги мия в миалната  Peace

# 925
.............Мъжът ми ме изненада с комплекта ножове на Бьорнер. Е няма такива ножове. Родих се........

abet, става въпрос за тоя комплект, нали, то други май няма? newsm78 Имам първия нож, наистина е страхотен, как ме съблазняват само, ще си помисля. Не знам дали е реклама, но са много добри. Peace

# 926
.............Мъжът ми ме изненада с комплекта ножове на Бьорнер. Е няма такива ножове. Родих се........

abet, става въпрос за тоя комплект, нали, то други май няма? newsm78 Имам първия нож, наистина е страхотен, как ме съблазняват само, ще си помисля. Не знам дали е реклама, но са много добри. Peace
И аз се интересувам от комплект хубави ножове.Точно тези видях по ТV и се чудех дали са добри,защото иначе цената им е добра.

# 927
  • София

Да, Лабрексче, точно за този пиша. Аз пък първия не го ползвам много, но всички други да. Наистина си заслужават парите. Ако можете вземете си, няма да съжалявате  Peace

Морски сирена, този отговор е и за теб  Peace

# 928
  • Пловдив
...

Благодаря!
Купих вече. Продавачът ме информира, че заводът в Брацигово (аз мислех, че са на Пещера но се оказаха Брацигово) е фалирал и по магазините може да се намерят само това, което още изнасят от склада.
Иначе аз си купих руска двойно емайлирана тенджера, по-тежка е. Готвих вече няколко пъти в нея и съм доволна.
Можели подробности - какво, къде, колко...  Mr. Green да не изпусна и аз  hahaha

# 929
  • София
Може ли някой да даде отзиви за Силит и Силаргана, ей тоав нещо ми препоръчаха в магазина, ама аз още не мога да прежаля сумата, преди да съм проучила, заяото на продавачките отдавна им нямам вяра .
http://2styrkela.com/dom-i-kuhnia/sudove-i-instrumenti/tigani/ti … fanne-1920-250001

Общи условия

Активация на акаунт