Съжалявате ли, че (не)живеете в гр.София?

• 18 841
  • 498
  •   1
Отговори
# 210
  • София - Варна
Съжалявам, че по-голяма част от годината живея в София. Ако ми кажат изнасяме се след 5 минути или оставаме, ще си взема само документите и ще напусна. За съжаление свръхцентрализацията, като лост на корупцията, е причина за много семейства да се установят в София. Едни поради липса на работа, други - поради развитие на бизнес, на кариера и други. Ще дам пример с наши доставчици от EU. Контактуваме с около 30 фирми и само 2 са регистрирани в столици - в Любляна и в Букурещ. В Германия почти всички са регистрирани в малки населени места. А в България - всичко в София. И започва едно противопоставяне.

# 211
Съжалявам, че София е това, в което са я превърнали всички, които не искат да живеят в нея, които я мразят, но са тук по неволя и й отмъщават всячески - цапат, рушат и не им пука от нищо.

# 212
Като споменахте Хасково,много приятно впечатление ми прави този град последните години,а също и Стара Загора.

# 213
Съжалявам, че София е това, в което са я превърнали всички, които не искат да живеят в нея, които я мразят, но са тук по неволя и й отмъщават всячески - цапат, рушат и не им пука от нищо.
,,затова ние избягахме Mr. Green

# 214
  • най-шареното място
Каква е идеята на темата?
Колко привлекателна е София?

Отчетох се за статистиката Wink

# 215
ЧЕШАНЕ на езици!!!!
моля,МОД smile3512

# 216
  • UK
Какъв ви е проблема, не мога да разбера? Има някои хора, дето влизат в дадена тема само за да пуснат някой стрелящ емотикон и да обявят темата за тъпа. Във форума има 65 946 теми, все ще намерите някоя, която да ви харесва, щом се намира кой да пише в дадена тема, значи има защо да я има.

# 217
  • най-шареното място
аз лично питам с познавателна цел Simple Smile
иначе виждам, че повечето хора ако не са щастливи, поне не са нещастни.
Търся и друг извод, та питам...

# 218
 Не, не съжалявам.Не бих желала да живея там.

# 219
Никога не съм харесвала София,негативи достатъчно съм събрала от моментите си там.

# 220
Не съжалявам,че не живея в София.Живях 10 год. там и сега 10год. съм в провинцията.И двете си имат положителни и отрицателни черти.Идеалния вариант за мен е да живея в провинцията и 2-3 пъти в месеца да прескачам до София за разнообразие я на пазар ,я на театър или концерт.

# 221
Не, ни най-малко не съжалявам,че не живея в София.И пари да ми дават не бих отишла  Mr. Green На морето си ми е идеално!!!

# 222
# 223
И аз като г-цата съм фен на Ню Йорк, никога не съм била, но знам, че това е моето място ...  Лондон също бих могла да го живея.
Да си призная честно, ако живея един град, степента на замърсяване и хаос не биха ме изгонили.

за всички почитатели на Ню Йорк и за мразещите София един музикален поздрав  Laughing

Всеки град си има чар, само трябва да се огледате.

http://www.youtube.com/watch?v=f2K9A8tgJS0&feature=fvste1

# 224
Много съм щастлива от факта, че не ми се е наложило да живея в София! Всеки месец ходя там и  за мен е  направ мъчение!Мръсно, натоварено, гъч, задръствания..отнема ми цяла вечност да се придвижвам от точка А до т. Б.Не, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт