Отговорете ми, моля ви!!!!

Защо веднага сравнявате София с някое малко тихо место?! За вас други градове не съществуват ли? Разберете най после, че света не се върти около София, моля Ви се . На мен пък ми писна всички "столичани" да се изипват тук лятото, да се правят на интересни и велики, защото са решили че са нещо повече от "провинциалистите". Кое и е предимството на Софията ? Да не е Ню Йорк?
Защо веднага сравнявате София с някое малко тихо место?! За вас други градове не съществуват ли? Разберете най после, че света не се върти около София, моля Ви се . На мен пък ми писна всички "столичани" да се изипват тук лятото, да се правят на интересни и велики, защото са решили че са нещо повече от "провинциалистите". Кое и е предимството на Софията ? Да не е Ню Йорк?
Защо веднага сравнявате София с някое малко тихо место?! За вас други градове не съществуват ли? Разберете най после, че света не се върти около София, моля Ви се . На мен пък ми писна всички "столичани" да се изипват тук лятото, да се правят на интересни и велики, защото са решили че са нещо повече от "провинциалистите". Кое и е предимството на Софията ? Да не е Ню Йорк?Препоръчани теми