Съжалявате ли, че (не)живеете в гр.София?

• 18 751
  • 498
  •   1
Отговори
# 450
Значи Вълчето си е навило на масрафа, защото живее в Младост.
Благодаря ти, Ерика. Враждебна ми звучи добре, липсва лицемерие.

# 451
Закриха се училища, закриват се болници, театри. Време е да натоварим телевизора, компа, хладилника, юрганите, чергите, кучето, котката, бабата на пикапа и да поемаме към Софията. Все ще се намери някоя двустайна панелка в Младост амнайсе, чийто наем е по джоба ни. The Grapes of Wrath. Twisted Evil
За два месеца ще спреме да говориме меко, ще купуваме от мола млеко.

Вълк, Младост от доста отдавна се води скъп квартал.  WinkАко търсиш евтинко преориентирай се към Ботунец, Враждебна, Христо Смирненски, Суходол  Simple Smile
newsm10 А в момента е още по-скьп,защото нашествието не спира.Само гледам сеир на тьлпите в новият Мол,Карфур и ДГ в квартала  rotfImaoА,за да се лекуваш в Б-ца "Света Анна" -" свалят ти кожата от гьрба" за пари. Mr. Green

# 452
Laughing Ей Вълк, това е лафчето на темата. Много ми хареса. А я кажи, че съм забелязала отдавна, че не любиш шопските земи... на какво се дължи?

# 453
Laughing Ей Вълк, това е лафчето на темата. Много ми хареса. А я кажи, че съм забелязала отдавна, че не любиш шопските земи... на какво се дължи?

И как и защо пусна Вълчето там? В този Содом и Гомор.

# 454
http://www.mirela.bg/dynamic/i/districts/php/39/39/3_10.jpg Това смог ли е във Враждебна,
баси ужаса.  Shocked
Аз в неделя бях на село, качих се на баира в Дебелата кория, и от там съвсем ясно се вижда Разград.
Вълчето съм ви казвал защо съм го пратил - да си чупи от хляба ви залци, да се гъчка в калъбалъка, да свикне да къса и хапе само, да си отвоюва ареал. Справя се успешно, не го мислете.

# 455
  • София
Изпитание, един вид? За мъжественост? Или наказание за грешните нам чрез отнемане на работни места?
Та що вЕрно не долюбваш шопите?  Popcorn

Да не мислите, че синът Вълков  е питал тейко си дали да ходи някъде? Едва ли е такъв плюнчо. Най-вероятно си е било шута по собствена воля да бачка момчето, а Вълкът пренася тази семейна драма във форумите, ама в романтично-героичен отенък.
Вълчо, с най-добри чувсва!  Peace

# 456
Ако иска един специалист да е на гребена на вълната, трябва да общува със себеподобни.
Аз така се преебах навремето. 7-8 години бях добър конструктор. Докато имах двама трима свестни колеги в групата. После - мяу.

# 457
  • Costa Rica
Имам познати, на които мащабите на София не им понесоха...
Винаги ми е било малко непонятно това твърдение, че София е огромна, невероятно голяма.
Като не е въобще така.
Голям град е, но чак с огромни мащаби...
Мдаммм, един мой бивш шеф се изрази "Sofia is a nice little town". Човекът идваше от Токио... въпрос на мащаби...

# 458
Ако иска един специалист да е на гребена на вълната, трябва да общува със себеподобни.
Аз така се преебах навремето. 7-8 години бях добър конструктор. Докато имах двама трима свестни колеги в групата. После - мяу.
PeaceНие специалистите от София "си набихме камшика" още през 90-те за врьзка сьс себеподобни зад граница.Но  идва една носталгия,врьщаш се и не можеш да си познаеш града.Работно място-заето от провинциални специалисти работещи за смешни пари/така подбиват нашият опит и труд/,ДГ-абсурд да ти приемат децата нищо,че тези градини са построени от моите и на родителите ми даньци от времето на Бай Тошо.И,ако нямаше злоба и завист Бьлгария щеше да вьрви напред. Sad

# 459

Бе верно ли, че има ДГ, в които са настанени фирми. Що не се съберете родители и да им изнесете офисната техника на улицата?

# 460
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
dannyangel, ако наистина беше специалист по нещо друго, освен по разтягане на локуми градът-селото, никой нямаше да ти заеме мястото, вярвай ми.
Всички, които се изказвате по този начин, ще подскачате като че ви бият с коприва, ако в Лондон, или пък в Ню Йорк ви третират като от третия свят.

# 461
dannyangel, ако наистина беше специалист по нещо друго, освен по разтягане на локуми градът-селото, никой нямаше да ти заеме мястото, вярвай ми.
Всички, които се изказвате по този начин, ще подскачате като че ви бият с коприва, ако в Лондон, или пък в Ню Йорк ви третират като от третия свят.
Аз говоря "по принцип"-масово хора от прованса бачкат за смешни пари в София Joy

# 462
  • Galaxy 13197853088
глупости.
предложението което имах беше за заплащане като на софиянец.
(дабъл на заплащането в родния град в същата фирма)

# 463
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Малко ми е чудно как точно става, след като трябва и квартира да си плащат...
И да, разбира се, че бих дошла да си търся работа в София, ако съм от място, където няма как да си изкарам за хляба,
пък камо ли за друго нещо. Не мога да влизам вече в тоя спор, непонятен ми е, никога не ми е било ясно на какво
основание ще държа сметка на някой от къде е дошъл и какво работи. Това е някакво супер тесногръдие, да не казвам, че си е направо
маломозъчност.

# 464
Това със заплащането ми звучи малко като мит.
Особено, ако човек е специалист в дадена област.
Не си го представям да плаща някъде наем, а да работи за половината пари, които може да получава реално.
Надявам се не говорите за студенти, строители и разни продавачки (и подобни "-ачки")... Там нямам представа кой за какво се бори...
Но ако сте "специалист" на ниво студент, тогава ако ще и синя кръв да имате, и Господ не може да помогне...  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт