Отговори
# 60
Петя  Hug честито и от мен на Марти.

Муцуна, дано му се размине на Румен  Praynig бързо да се оправя, милото.
Вече стават много опасни малките очите на 6 и пак го изпуснеш да напарви нещо  Confused аз като препатила с гълтане на батерии от Благо да ви предупредя за дребните неща и за играчки с малки батерии, които се отварят лесно  Confused

Geraldine, имам МС офис, не е от това.
hrista, честита годишнина   bouquet  какво имаш предвид под обработка на каймата? Аз не съм давала още, имам домашна, но искам първо заек да вкарам, а пък нашата има и свинско. Предпочитам чисто месо да давам.

# 61
Ех,Муцунаааааааааа...много неприятно Weary.Дай,Боже всичко да се оправи по възможно най-добрия начин!Не се притеснявай вече Hug Hug HugЛошото е минало Hug Hug HugДа се молим на Бог да закриля дечицата ни!Незнам как ще ти прозвучи,но добре е,че не си присъствала когатосе е случило...и за теб, и за детето...Ние ,майките най-силно изживяваме такива неща...АлиенТа , имам предвид дали се добавят някакви подправки.И аз предпочитам чисто месо,но вече се чудя какво да и готвя ooooh!Иначе,за след 17 май,нататък имаме купони за кухня...

# 62
Муцуна стана ми много мъчно за малкия Ру, дано раните му да зарастват бързо и да не се налага операция  Praynig Много прегръдки от нас.
Честито прохождане на Марти  .Да е пъргав и усмихнат малкия юнак  .
Ние също вече сме в отбора на проходилите юнчета ,вече от една седмица- правихме питка точно за 10-тата месечинка на Янита.
Скоро не съм писала ,но от време на време ви чета.По Великден изкарахме ужасен вирус всички в къщи с повръщане и разстройство,чак до антибиотик стигна Янита че цяла седмица беше с разстройство.Сега пак е болна милата, че имаше ужасна хрема покрай зъбоникненето и сега е с хрипове и на АБ  - Клацид.Толкова е гадно да ти се разболее детенцето.
Ще пробвам да си сменя снимката в профила че все не остава време ,а Коледа отдавна мина.
Ако мога ще кача и малко нови снимки в снимка бг.
Лека вечер от мен smile3524

# 63
Добро утро на всички!

Честита годишнина, Христа! Обичайте се, обичайте се, обичайте се - това е най-важното! Има ли я любовта между двама души, те могат да се справят с всичко!

Честито на всички ходещи краченца - няма да изброявам поименно, защото вече станаха много и ще взема да пропусна някой.

Муцуна, много мъчно ми стана за Ру като прочетох. Прегръщам ви мнооого силно и двамата и стискам палци всичко да мине лесно и бързо  Praynig

Петя, браво за градината. В коя ви приеха? Тя ли ви беше на първо място?

Джери, как е Мо след падането?

Грета, успя ли да се разболееш или се оказаха цветчетата?

Елена днес е втори ден на градина. Пак тръгна с голямо желание. Дано само да е здравичка, че ми омръзна от болести. Другата седмица няма да я пускам, за да не се разболее точно преди почивката ни. Вчера денят ми се видя безкраен (за което се радвам). Толкова много време имах с това ставане в 6.30. Днес пак така. Успявам да си свърша доста работа с Павел (включително и пазаруването, което направо си беше мисия невъзможна с две деца), а и целият ден го изкарахме на въздух (иначе следобяд си седяхме вкъщи, за да спи каката).

Днес сме на консултация с малкия. Закъсняхме доста и с тази ваксина, не са го мерили от месец и нещо и съм нетърпелива да разбера колко е порастнало момчето ми.

Лейла беше питала дали планираме лятната почивка - планираме я, да. Засега сме решили да ходиме последната седмица от август и първата от септември. Миналата година направихме така и не съжалявам. Нямаше я блъсканицата по улиците, невъзможността да се разпростеш спокойно и нашироко на плажа с количка, две деца и играчки. Само още се чудиме къде да отидем - най-вероятно пак ще е в Созопол. Заболява ме главата като си помисля колко багаж трябва да понесем с нас. Третото или ще го направим сега на морето  preggo или ще почакаме още няколко години. Така сме решили. Всъщност решението остана на мен..... И аз много се чудя.

# 64
  • София
gmarinova, senayde, Amorevole, Sheisinlove, Geraldine, hrista, mrk, Алиента, благодаря ви за пожеланията!  Hug

mrk, Честити ходещи крачета и на вас!

polyto Детската градина е в Изток, при майка ми. Прецених, че шансът и за прием там е много по-голям от центъра, защото са четири почти една до друга и не си сманих адресната регистрация. Не ми е първо желание, защото е най-далече на майка ми, но там имах почти постоянно 100% шанс за гранична група и не сгреших като заложих на сигурното.
Ти може да си първата юнска мама с ново бебе  Wink Въпреки, че моят мъж категорично е против трето, аз не съм се отказала от идеята.  Laughing Но категорично не сега! Иска ми се да се завърна вече на работа, все пак от 4 години съм в отпуск.

Муцуна, много ми стана жал  Sad Дано да се възстанови бързо и да спре да го боли!

# 65
  • София
Добро утро!
Муцуна, стискам палци всичко да му мине бързо на Румката!
polito_87 , Мони е екстра днес. Явно е трябвало малко спокойствие на оченцето иначе я е дразнило и тя го е търкала. Сега след ноща всичко е ОК. Благодаря, че попита. И да кажа, че ако плановете  за почивка се осъществят ще се запознаем на морето Simple Smile И ние мислим по това време да сме в Созопол.
mrk_79 , честито прохождане и на вас! И бързо оздравяване!

# 66
  • София
Добро утро и от мен. Grinning

petia_tag, блазе ви за яслата. Може би и аз трябваше да заложа и поне една ясла в Изток, а не само на тези в Слатина.. Rolling Eyes. Ама не се сетих.....

SheIsInLove,  това упражнение с катуна ми е много познато. Като дойде събота и неделя - и айде за Пловдив. Добре, че повечето неща ги имам х2 - да не се пренася всичко. В деня на пътуване ми идва да трепя всички  #2gunfire  Но вече свикнах...

За лятхата почивка и ние май ще сме септември. Смятам от 1.07. да се връщам на работа и докато не се изредят всички колеги с отпуски, няма да мога да се добера аз  Simple Smile.

Хайде лек ден момичета. Навън е приятно времето и може да излезнем, като се нахраним...

# 67
Ох, наистина много жалко за Ру  Hug дано да няма последствия.

mrk_79, радвам се че писа. Все по-радко ще пишем и ми се ще, ако сте навити, на една среща в Борисовата. Като гледам времето, само в четвъртък има вероятност да вали. Ако сте навити за този петък, дават го 20 градуса  Shocked Ако - не, за понеделник.

Ще пусна списък по-късно, да изберем дата.  Hug

Благодаря, че се интересувате от моите болежки! От днес съм с нови капки за очи (алегия!), а слънчевите очила ще бъдат постоянния ми аксесоар, нищо ново под слънцето, всяка година се повтаря. Хремата мъча с физ. разтвор и сребърна вода  Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 10:16 от gmarinova

# 68
Муцуна, имаш и от мен стиснати палци всичко да се размине без операция!
Честито и на проходилите!
Ние ще ходим на море в Албена от 5 до 12 юли. Ако ще има и други по това време с удоволствие ще се запознаем!
Кайма не съм давала, но миналата седмица бях в командировка и свекърва ми направила кюфтета, Боян много се облизвал на масата и решили да го почерпят, харесали му, но той като едно добро дете нищо не отказва Laughing. Каймата аз и за нас не я купувам готова, ами си меля месо - 50/50 свинско-телешко.
Ето 2 снимки на Боян, току що офъкан:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

# 69
Муцуна - стискам палци всичко да се оправи с превръзки и по-бързо и леко да минава!
Честито прохождане на Марти и Янитка - бързичко да ходят и аварии да нямат!
Христа - честита ви годишнина - скоро и заедно да я отпразнувате - много любов и разбирателство!
Имах едно въпросче, но само Айрина ми е отговорила - не знам може би няма мами, на които децата са на детска кухня Thinking - затова пак си питам - кога давате супата, кога основното и десерта или от всичко по-малко???

# 70
  • София

petia_tag, блазе ви за яслата. Може би и аз трябваше да заложа и поне една ясла в Изток, а не само на тези в Слатина.. Rolling Eyes. Ама не се сетих.....

а не, говоря за детскат градина за Габи, не за Марти  Simple Smile Ако изобщо се навием за ясла за него, ще е след навършване на две години, ако няма кой да го гледа като се върна на работа.

galinkacat  Hug

# 71
  • София
petia_tag, понеже съм на тема ясла и мисля, че всички са като мен.....

За среща съм навита винаги  Laughing

# 72
Честито прохождане на Марти и на Янита!  smile3539

Христа, честита годишнина!
Много любов и щастие!
newsm76

Муцуна, дано всичко се оправи по най-безболезнения начин и да не се стига до оперативна намеса! Praynig Миличкия, сърцето ми се сви, като прочетох. Sad

galinkacat, аз давам основното за обяд, супата за вечеря /но преди да заспи пие и мляко/, а кремчето между обяда и вечерята.

gmarinova, кофти работа тази алергия. За хремата в няколко мл. сребърна вода може да прибавиш няколко капки прополис, пресича я по-бързо. Rolling Eyes

# 73
Ще си призная - не съм чела и влизала отдавна  Embarassed
Разгледах само снимките дето сте постнали - страхотни дечица си имаме  Heart Eyes
Моята маслинка я събудиха току що и пак не мога да пиша.
Прочетах за Галя, че е родила и много се зарадвах за нея. И аз търсих какво стана с нея, но не я открих. Как я намерихте?
Само едно похвал още и бягам, че ще съборят блока  Close Първото зъбче на бубулинка се показа преди около 10-на дни и направи мама още по-щастлива Simple Smile

Само 1 въпрос - всички ли сте купили буйки за прохождане? Трябва ли първите обувки да са ортопедични?

# 74

Само 1 въпрос - всички ли сте купили буйки за прохождане? Трябва ли първите обувки да са ортопедични?

Доколкото разбрах от форума за бебешките обувки има две мнения-едното е да са с равна стелка, другото е да са с анатомична, т.е. да е повдигнато на сводчето, за да може по-лесно да се оформи свода на крачето. Аз лично слушам моя педиатър и ортопед и купуваме обувки с анатомична стелка /ортопедичната се прави при установен проблем четох в нета за разликата м/у ортопедична и анатомична стелка/.

Грета, аз съм за срещата, но нека я направим следобедна от 13.30 -14.00 нататам.

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 12:17 от PoLy_PoLy

Общи условия

Активация на акаунт