Отговори
# 75
Супата и аз давам за вечеря - към 18.30-19 ч., после пие мляко към 20.30-21 ч.
Вкъщи шляпа бос или по чорапи, за навън има маратонки, няма специални обувки със специални стелки.

# 76
Здравейте момичета,

Муцуна дано Ру се оправя бързо и не се стига до операция  Praynig

Петя - много се радвам за Марти. Честито и на всички проходили юнчета. Питката е страхотна.

Аз нямам много време да чета и пиша, че ходихме на консултация, лекарката малко я притесни едното око, че го прибира. Ходихме на очен, каза че си е наред. И продължаваме да си обикаляме. Днес ще ходим пак към личната .. абе само в път прекарваме деня.
Отделно започнахме сериозно вече да обзавеждаме апартамента, или по-скоро да правим ремонт, че  есамо на замазка и шпакловка. Иска ни се до юни вече да сме се преместили, но като гледам края на юни, ако имаме късмет ще успеем.

Бих се включила в срещата, нпо трябва да е поне след 11. Поне според мен. Сутрин взимаме кухнята, и докато се натоварим в колата и т.н. Но все пак държа да отбележа, че с мен не трябва да се съобразявате, т.к. не мога на 100% да кажа дали ще присъстваме с Тео.

Галинка - Тео от 2 дни е на кухня. Педиатъката ни каза да му давам 1/3 или 2/3 супа, и половината от основното. Десерта за следобедна закуска. Супата или основното да му дадем вечер когато ние се храним да има и той ядене, не толкова да го яде ... Иначе сутрин яде 210 мляко, обяд, следобедна закуска и вечеря- 210 мляко. М/у храненията гризе ябълка и обикновени бисквити (ако плаче в количката).

Обувки за прохждане още не сме купували. В къщи е бос по чорапи, навън не ходи и е с буйки.

Хубав ден момичета

# 77
Здравейте.
 Честито на новопроходилите Марти и Янита.

Муцуна,дано с Румен всичко да е наред Praynig Дано успеете да заличите белезите.

Супата от кухнята и аз я давам за вечеря,но не цялата,все пак после пие мляко 140мл някъде.

За обувките,взела съм с ортопедична стелна на КК,но смятам да са единствените такива.Първо че стелката им никога не си е на мястото понеже не е залепена,второ ако няма проблем детето не намирам смисъл,а и 90% от проходилите ходят на пръсти първоначално.
,така че стелката каква роля играе тогава.

Аз днес съм на фризьор-пак ще се подкъсявам,нещо са ме хванали лудите.

# 78
  • В Европа!!!
Привет и от мен   bouquet.
Честито на проходилите   bouquet.
Дениз вчера като взе на баща си телефона,сложи си го на ухото и започна да говори с някой и като му тръгна с едни сигурни крачки  Laughing.И баща му вика-Еййй много лошо какъв предмет си избра,няма да мога да му смогвам на тел. сметки  Joy Joy Joy.
За каймата-аз му давам от две седмици-но си я меля,главно телешко месо  Peace.
За кухнята и аз му давам на обед основното,следобяд десерта/ако става/ и вечер-супичка  Peace.
Да ви питам-имали мами които се разхождат в Южен парк,че ние сме по цял ден там и ще ми е приятно да се срещаме  Hug?

# 79
Кари, Славена, mgamisheva, raia123, mayjko - благодаря ви за отговорите - аз мислех да давам основното за обяд, но за супата  се чудех кога да я давам вечерта като и Марти пие мляко преди лягане/21.00ч./ - 180мл + бисквита, а иначе Марти с удоволствие яде с нас на масата и си иска - така, че ще си хапва с удоволствие. а и ако му давам десерта между основното и супата точно ще е огладнял /стига да го харесва де/.
Като знам, че това е второто ми дете вярвайте ми, ама тия подробности направо съм ги забравила/абе 12години са си доста време/ Mr. Green
За обувките - купили сме на Колев и Колев, но не буйки, а направо обувки - мисля че стелката е ортопедична, но не съм сигурна.

# 80
  • София
Имам един въпрос: Вашите бебета винаги ли се обръщат на името си?

# 81
90-95% се обръща, когато го викам по име, но има и случаи, когато се прави на "дръж ми шапката" - гледа в друга посока, леко се подхилва и ако го погледна от тая страня, пак врътва глава, за да не ме гледа и се подхилква. Много рядко не се обръща, ама трябва да има нещоооо многооо интересно!
Честито прохождане на Дениз - все така сигурно да върви!

# 82
Момичета благодаря ви за поздравите за ходещите крачета и пожеланията за бързо оздравяване smile3525
Относно обувките и Янита ходи по чорапки в къщи а навън с буйките на КК.
Моята хубостница се обръща като я повикам по име и понякога се радва и пляска с ръце.Последния и хит е да показва колко голяма ще порасне  newsm10

# 83
Върнахме се от консултация - най-накрая ни биха ваксината, която трябваше да сложим още в шести месец. Педито каза вече да му давам да яде всичко. Може да яде от нашето ядене съвсем спокойно. С пишлето сме доникъде. Отворила съм го съвсем малко. Няма фимоза, няма сраствания, само трябва по-смело да дърпам. Ако не успея до следващата консултация, каза че ще му го оправи тя.

За срещата - и аз съм ЗА. Как, обаче, да избереме час - едни взимат кухня на обяд, други следобяд си прибират децата от детска...

# 84
  • Germany
Муцуна, дано ви се размине операцията и Ру се оправи бързо!
Честито на проходилите и всички с поводи!
За обувките - в неделя купихме много сладки тип затворени сандалки Bama и съм много доволна. Започна да стъпва много по уверено с тях. Мисля, че са с ортопедична стелка.
На името си се обръща, но не винаги и според мен реагира по скоро на интонацията.
Кайма съм давала само в пюре, кухня не ползваме още.
И малко да се пооплача... Свекърва ми, която има проблем с нервите, пак не е добре и няма да може да гледа другата седмица децата и пътуването ни до Барселона е на кантар. Жената, която ми помага с Брани е навита да го гледа плътно 5 дни у нас, а моя приятелка ще вземе Бобо, но като цяло още се чудя. Не ми се иска да ги взимаме с нас, защото ще сме на гости на приятел на мъжа ми и ще е неудобно, а и целта на пътуването беше да си починем и да се видим двамата. Направо ми се реве...

П.С. Петя, коя е детската градина за която говориш? Ако е 70та не ти я препоръчвам!

# 85
Честито прохождане и на Янита и Дениз Hug

Славена и Боян много се е променил от бебе, сладур голям е  Grinning

Moni, кофти, ако мислиш, че няма да ти е притеснено разпределяй децата и пътувайте  Peace

Никола вече си отговаря на името, по едно време се бях притеснила и аз  Wink

# 86
Честито на проходилите бързачета!
Муцуна, много ми стана мъчно за Ру, пиши как е, когато имаш възможност.
Лятната почивка не сме планирали още, може би ще изберем вариантът 2-3 малки, отколкото 1 дълга.  Wink
За менюто - закуската е попара/кус-кус/приготвена каша с ядки/зърна; обядът - готвено (зеленчуци, месо през ден), вечерята - инстантна каша, след всяко хапване - плод. На кухня не съм записала. Има ли и други майки, които не взимат храна от кухня?
На името си почти винаги реагира, обикновено и с ухилване.

# 87
Току що прочетах за Руменчо на Муцуна! От нас имате прегръдки и много положителна енергия!   bouquet Вярвам, че ще се оправи и без намеса! Стискам палци и  Praynig
На мен ми остават само 3 дни и започвам работа....после незнам кога и как ще ви пиша...не че последно време бях активна...но нямам идея дали в някой от хотелите ми ще има интернет!
Има ли и други майки, които не взимат храна от кухня?
Аз не вземам храна от кухня! Всеки ден готвя!

# 88
  • София

П.С. Петя, коя е детската градина за която говориш? Ако е 70та не ти я препоръчвам!
да, точно тя е, защо? Аз четох доста противоречиви мнения за нея, но един мой съученик пък е много доволен.  Thinking То май зависи от учителката.

Марти се обръща на име много отдавна, знае, кое къде да го търси като му кажа, посочва си като иска нещо, а от тази седмица и показва като реши да гледа детско.  Crazy Застава пред телевизора и цвърчи, докато му превключим канала. Не че гледа повече от две минути де.

# 89
  • Germany

да, точно тя е, защо? Аз четох доста противоречиви мнения за нея, но един мой съученик пък е много доволен.  Thinking То май зависи от учителката.

Бобо беше там до преди да родя. И двете ни учителки бяха кошмарни, като база бяха много зле. Директорката е гола вода. Дано да се е пооправило, но иди на място да разгледаш и да се запознаеш с учителките. По принцип за там нямаше много желаещи и ние и затова се класирахме, но честно казано съжалих хиляда пъти, че не го преместих по рано.

Общи условия

Активация на акаунт