Отговори
# 645
Честит рожден ден на всички празнуващи днес  bouquet

Пробиотици знам че се дават по време на приема на антибиотик.Но аз лично не съм давала до сега.

wiwi,, и Еми се изпотява доста,особено като спи.Но не мисля че е ненормално,добре е сега да приемат по вече течности.Аз лично освен прясно изцеден сок давам и плодово кисело мляко на айран.
А за замятането,при нас е същото,едното краче стъпва по навън.

Прибрахте ли вече проходилки,бънджита,уолкъри и др помагала.Аз само проходилката държа още защото я слагам пред банята докато се къпя Embarassed

Отивам да чистя.

# 646
Честит рожден ден на всички пораснали дечица nbirthday.Бъдете много здрави и щастливи  Hug

# 647
Здравейте, момичета! Аз малко бях по горите тилилейски и се завръщам свежарка.

Благодаря за пожеланията за РД на малката ми пораснала дъщеричка и на патерици желая здраве, усмивки и късмет на всички вече пораснали юнчета! Да са ни живи и здрави! Ех, кога мина една година?

Понеже Ема днес има и имен ден да почерпя с един мой скромен тортен опит:

Честито и на другите именници днес - дечица и мами!

# 648
Поли, браво на Певел, дано днес вече напълно здрав.
Рая, ние още държим проходилката, сутрин си играе в нея 5 минутки, докато мъжа ми му прави закуската, но като ес мен въобще не иска да седи в нея, но скоро ще я прибираме  Thinking

# 649
здравейте мами и големи бебчовци и беборани.Да са ви живи и здрави рожденниците.Нямах търпение да вляза да ви видя,понеже съм на гости и се възползвам от нета,че ние още нямаме,понеже няма време за него.Но скоро ще си имаме и ще може по често да ви виждам на снимчици и да си пишем.Искам да ръзгледам снимките и да кача наши,но явно съм  забравила паролата или е сменена.Може ли да ми я пратите на лични.Благодарско предварително. Hug

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 14:11 от rosicp

# 650
Да са живи и здрави днешните рождениците Бождар, Андреа, Калоян и Андрей! Не съм срещала скоро постове от техните майки, дано се включат, както направи Роси Simple Smile  Hug

Благодаря за съветите относно алергията. Аз си взех Виброцил и след първото накапване вече ми олекна. Подозирам, че не само алергия ме мъчи, но ще го утрепя веднагически Wink

Честит имен ден на Ема, следователно на всички наши Еми-та и Емми-та  Grinning Весел празник!

Сенайде, дай да го видим Алиджан как се е вталил Simple Smile

# 651
Здравейте от нас  Hug

Честито на рожденниците днес , да са живи и здрави и много послушни   bouquet  bouquet

Честито и на именниците днес   bouquet

Виви , според мен няма нищо притеснително в това което описваш , като проходи го заведете на ортопед и без това тогава е контролния преглед  Peace

Рая , бънджито го прибрахме още към 8-мия месец , в паяка откакто ходи не иска да стои повече от няколко мин. , но все още го заобикаляме , уокъра го ползваме малко , най-любимо занимание му е да върви , пълзи и да се катери ... към играчки има минимален интерес  Crazy

Сенайде , радвам се че сте доволни от диетата и има резултат  Peace

Славена и тук да отправя комплименти към красавеца Боян , невероятен е  Heart Eyes

Юли се поти много когато спи , през останалото време ако много се е заморил или е много горещо се изпотява леко въпреки буйните къдрици  Mr. Green

# 652
Христа, честит рожден ден! Бъди жива, здрава и много щастлива!

# 653
Здравейте и от нас!
Честито на празнуващите днес!
aveili, тортата изглежда чудесно!
И аз прибрах проходилката може би преди месец и половина-два. Това стана когато Стелиян започна да се предвижва изправен по мебелите. Тая проходила беше доста очукана, наследство от племенницата ми, и ми беше трън в очите още от самото начало, но все радвам че не се подадох и не купих нова. Шезлонги и бънджита никога не сме имали.
Стелиян също доста се поти като спи. Аз вече го слагам да спи само с боди с къс ръкав и доста се притеснявам да не вземе да настине, тъй като редовно изритва одеялото.
rosicp, добре завърнала се! Включвай се при възможност по-често!
polito_87, дано гадните вируси да са останали вече в зад гърба ви!
Bella, леко със закъснение, но честита годишнина!

# 654
  • София
Привет!
Честит Рожден Ден на празнуващите днес!
Честит Имен Ден и на малките Емита в темата! Със здраве да си носят името!
На мен честито ми християнче! Милото ми с вчера цял ден с температура, която не можах да сваля с нищо. Накрая вече сама спадна. Сутринта имаше малко, дадох нурофен и отидохме в манастира.  Стана много хубав празник и Мони цял ден не вдигна температура. Имаше много братовчедчета на Моника и тя много им се радва. Вече имаме ужасно много рокли и втора триколка
 Grinning
Виждам, че много щнчета са болни. Бързо оздравяване!  Hug
п.п. Грети, защо не си вземеш Еуфорбиум композиум. Пръскам го и на себе си и на Мони. Хомеопатично е.

# 655
Честит рожден ден на празнуващите днес!  bouquet
Честит имен ден и на прекрасните Емита!  bouquet

Проходилката от давна сме я прибрали основно средство за предвижване на Кати съм АЗ  Mr. Green ,пълзейки или по мебелите.

# 656
Добро утро!
Честито на патерици на всички рожденици, именници, християтчета и празнуващи годишнини!
Много мъчно ми стана за болните дечица, от сърце пожелавам на всички бързо да се оправят, а на майките им голяма  Hug!

При нас новото е, че Алекс вчера май се самозахрани с дърво. Влизам в стаята и го вижда как си мушва нещо в устата - успях да го извадя, преди да го е глътнал, и се оказа ... около 1,5см. дървена треска. Започнах да се оглеждам - не е от масата, не е от библиотеката, в един момент виждам вратата към коридора с порядъчно изгризан ръб!  ooooh! Все едно бобър е гризал - към 4см от ръба липсваха, и то не да е отцепена една лента просто, а точно изгризана, на грапавинки.  Mr. Green Аз не се шашнах, даже смешно ми стана (нали му го извадих от устата), обаче татко му яко се притесни - нали има остри ръбове по треските, а и останалите парчета така и не намерихме, и почна едни страхотии да говори, наплаши и мен, та звъних на педиатърката, четохме в Нета, в крайна сметка се поуспокои. Нещо, различно от метал, няма как да се види на рентген, а и ако е глътнал нещо, то най-вероятно преди това добре го е сдъвкал (щом не се е давил), така че и в гърнето едва ли ще намеря нещо. Другото смешно е, че малко след това видях, че му е пробил 8мият зъб - явно го е отпразнуванувал по бобърски.  Laughing
В тази връзка - мамите с опит сигурно знаят, но да пиша за другите. Дано никога да не ви се случва, но - ако имате съмнение, че детето е глътнало нещо - НЕ се дават разхлабващи, напротив - най-добре е да се дава картоф (той става на лепкава каша в корема, обвива погълнатия предмет и така по-безопасно и по-лесно се изхвърля от организма)

# 657
Ей, тоя Алекс не престава да ме изненадва!

Петър кашля 2-3 пъти през 2-3 часа. Трябва ли да се притеснявам? Опитвах да гледам гърлото, не е червено, няма Т Rolling Eyes

# 658
gmarinova може да е задавяне от лиги , наблюдавай го  Peace

Amorevole и аз доста съм чела и знам за картофа , за съжаление и през това трябва да минем  ooooh!

В тази насока днес за пръв път оставих Юли да си ограе на пясъчника и първото което направи е да се нашепи с пясък и да го налапа , взех го и започнах да го почиствам от пясъка а той през цялото време дъвчеше , мислех си че е от пясъка , но като му отворих устата гледам той налапал един камък  Shocked , веднага го извадих ... проверих и зъбите да няма някое поражение , за щастие всичко се размина  Whistling

И Юли от два дена си има пълен комплект резци излязоха заветните долни два резеца , сега чакаме предкътниците , че и те са на път  ooooh!

# 659
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте и от мен!

Честито на Рожденниците днес! Да са живи и здрави порасналите ни Юнчета!  bouquet

Честит Имен Ден и на Емитата!  bouquet

Да се похваля и аз, че вчера кръстихме Криско. Има вече снимки във фейсбук, но и тук:
http://www.facebook.com/album.php?aid=22888&id=1000000106283 … &l=1ba55429cb

И ние вече имаме опит в яденето на нови екзотични неща Laughing Криско вчера докопа фиша за тотото на баща си и му видя сметката. Сдъвка го, та май и глътна части от него, щото не намерих малко. Ама баща му си е виновен - вика вчера - ето, тате пуснал съм ти фиш на кръщенето да ти е на късмет деня и да спечелиш 2та милиона....  Joy и го остави на шкафчето до него, където той на пръсти си стига вече всичко Laughing
Ееее, умрях да се смея и да му се подигравам на моя мъж вчера.

Общи условия

Активация на акаунт