Отговори
# 660
mamamecana, честито християнче! Криско е едно пораснало момченце, как бързо се променят децата, особено отстрани Wink

За инцидента, няма да ти е толкова смешно, ако фиша е печеливш, а :Р

# 661

Да се похваля и аз, че вчера кръстихме Криско. Има вече снимки във фейсбук, но и тук:
http://www.facebook.com/album.php?aid=22888&id=1000000106283 … &l=1ba55429cb

Хей, това не е ли отец Георги? Той ни венча в същата тази църквичка преди 4 години! Аз даже си мислех дали е жив да кръстим Ема при него, че много си го харесах.
Ти явно си ми съседка! Да ти е живо и здраво християнчето!!

# 662
  • София
Честити християнчета на Geraldine и mamamecana ! Да са живи и здрави!

Бързо оздравяване на малките ни съкровища!

Дано не пропуснях някое кръщене или голям повод, но напоследък съм доста заета и само прелитам набързо.  Blush
Юли и Алекс явно хич не подбират като ги гони апетита  Laughing Новото християнче и фишове си похапва....  Wink Бели кахъри са това!
Марти го пуснах да играе със сестра му в един пясъчник и беше в луд възторг, но седнах на края и го дебнех да не поднася нищо към устата. Иначе като знам, коклко кучета минават от там, хич не ми се иска скоро пак да го посещават, но ми е жал да гледат другите деца да играят, а аз да не им разрешавам.

# 663
Честити християнчета на Geraldine и mamamecana ! Hug

# 664
  • Плевен
Да са живи и здрави малките християнчета! Здрави, игриви и много щастливи!

Ох, времето се разваля и май ще ми провали бебешкия РД вдругиден, а мислех да е градинско парти. Ама ги дават едни дъждове, гърмежи, гръдушки  Sad

Иначе днес пристигна електрическата кола за Преси. Взех я от интернет сайт, с 50 лв. по-евтино от Плевенските магазини. И само 6 лв. е доставката за цяла България и колкото и голямо да е нещото. Кръъстницата от там си взе количката за лятото. Пак хванах промоцията  Joy

Лека вечер на всички.

П.П. Радвам се, че Роси се появи, тези дни се сещах за нея  Hug

# 665
  • Пловдив
Честит празник на всички Юнчета и Юнчета-Майчета! Да са ни живи и здрави! Да са весели и засмени и мнго безгрижно детство им пожелавам!

# 666
  • София
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ПРЕКРАСНИТЕ НИ ДЕЧИЦА! Да са много здрави, засмени и щастливи деца!

Петя, и аз тези пясъчници хич не ги харесвам. Още не съм пускала Моника в пясъчник по същата спомената от теб причина, но сигурно скоро ще трябва.

# 667
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ на всички сладки дечица! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и на всички майчета, които все още носят детското у себе си!

Това лошо време направо ме убива... Бяхме запланували да празнуваме днешния ден на открито. Наскоро завършихме пясъчника и беседката, които сами си направихме ние, хората от блока. Щяхме да надуем, балони и да ги закачим по люлките и катерушките, да купиме лакомства за малки и големи, ама... Най-вероятно няма да стане, за мое най-голямо съжаление.

Аз отново съм поканена на интервю. Работата е за студенти, не е на пълен работен ден. Става въпрос за Allianz и изкушението да отида да видя как все пак протича едно интервю, е огромно. Без това майчинството ми вече ще падне на 240лв., та... Но ми е много притеснено, тъй като никога не съм се явявала на такова...

# 668
Честит Празник на Всички Малки и Големи Дечица!
Много да са обичани,здравички и с много приятелчета, с който да си правят весели игри!

Благодаря на всички мили майчета,който ни честитиха годишнината. Wink

Мале и имен ден сме имали на Емито то всички ни е май.Велик месец. Joy

Честити християнчета на Geraldine и mamamecana !

# 669
Честит Първи детски празник на прекрасните ни дечица, честит празник на каките и батковците им! Да са ни живи и здрави, да имат щастливо и усмихнато детство! Честито и на всички пораснали вече деца!  Wink

# 670
Честит рожден ден на Самуил и Станислав! Да са здрави и усмихнати!

Честит празник на всички деца!

# 671
  • Плевен
 TadaЧестит първи детски празник на най-прекрасните, най-послушните и най--най-най дечицата - ЮНЧЕТАТА (и поизбързалите юнчета), както и на техните батковци и каки! Много щастлив живот и прекрасно детство!  newsm67

И Андреа днес ще имат празник в яслата. Миналата година си спомням, че я взех след празника, носих я, водих я на заведение с още няколко деца, много хубаво си изкарахме празника и на другата сутрин родих  Laughing

Мамамецана, страхотни сте с Криско.    bouquet А от ника ти си мислех, че си как да кажа, леко пълничка, а ти си като вейка слабичка  Simple Smile

Поли, ако имаш възможност отиди на интервюто, поне ще видиш как се провежда, щке усетих атмосферата, а разбира се, ще кажеш, че имаш 2 малки деца и те нещата , ако трябва да се случат, ще стане, а ако не, просто ще си натрупала малко полезен опит  Wink

# 672
Честит празник на всички деца!

Честит рожден ден на рождениците! nbirthday

# 673
Честит Първи юни на прекрасните ни дечица! Да са ни живи и здрави! Честито и на всички порастнали деца!

# 674
Честит празник на всички дечица!Нека детството им бъде пълно с усмивки и слънчеви дни!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт