Отговори
# 675
Ааа, момичета, недейте така - за някои това е Втори подред детски празник  Wink  Laughing  Ще се санкционираме  Grinning

# 676
Здравейте от нас!

Честит първи Юни на малките ни слънчица!Да са ни живи и здрави

Честито и на всички християнчета и рожденици и всички имали повод

Ние бяхме малко на гости при нашите миналата седмица,много добре се отрази на Жорко,мислихме и тази седмица да ходим,но това време ни обърка плановете

Стана ми мъчно за болничките дечица,дано повече да не се разболява никой.

Виви и Жорко се поти много целият е вир вода,особено когато си пие млякото вечер и докато спи,а спи по боди с къс ръкав от около 2 седмици и завит с памучно одеялце

Честито и на проходилите дечица,моето момче прави по няколко крачки,но много несигурно,иначе за ръчички като го държа ходи,предпочита повече да пълзи.
Проходилката си мислех тези дни да я прибирам,че с нея няма да се научи скоро да ходи а и не седи много в нея

# 677
Честит 1ви Юни на всичките ни прекрасни дечица!Само усмивки да греят по детските им личица!

Честито и на всички които са станали християнчета!  bouquet

# 678
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички юнчета, техните каки и батковци, както и на майки им! Хубаво изкарване на празника днес.

Поли, отиди на интервюто, аз съм ходила преди години в Алианц, протичат добре интервютата там компанията е голяма и опита от интервю в голяма компания си заслужава! И както са ти казали, кажи че имаш две дечица и каквото стане. Ще ти стискам палци и чакам да споделиш как е минало.

Дано следобеда се оправи времето да направим и една разходка, от сутринта си играхме с Петър вкъщи....но ми се иска и навън да го разходя... Praynig

# 679
ЧЕСТИТ ДЕН НА ДЕТЕТО НА ДЕЧИЦАТА НИ - ДА СА ЗДРАВИ, ЗАСМЕНИ И ЩАСТЛИВИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМИТЕ, КОИТО СЕ ГРИЖАТ С МНОГО ЛЮБОВ ЗА ТЯХ И ПРЕЖИВЯВАТ ВСЕКИ ЕДИН ВАЖЕН ЗА ДЕЦАТА СИ МИГ КАТО СВОЙ - С МНОГО ТРЪПКА И РАДОСТ!

На всички пожелавам въпреки лошото време хубаво прекарване на празника!

Ние днес с Марти имахме премеждие - бяхме с още една майка на кафе на 3-я етаж на един голям магазин в квартала, когато тока угасна и след малко хората от масите изведнъж скочиха и хукнаха да си тръгват, една жена извика, че имало пожар и ние с другата майка с двете колички едвам се смъкнахме по стълбите. На първия етаж имаше мъже, които въпреки, че ни видяха, че мъкнем количка и после обратно тичаме за другата, хич и не си дадоха труд да помогнат!  newsm61 Добре, че се оказа изгорял главен кабел и нямаше нищо сериозно освен пушек и мирис на изгоряла пластмаса - не ми се мисли, ако беше пожар с огън какво можеше да се случи - сирената се включи чак, когато бяхме на първия етаж, никаква организация, абе добре, че беше малкия дявол!

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 14:44 от galinkacat

# 680
ЧЕСТИ ДЕН НА ДЕТЕТО! На всички пожелавам да запазят детското в себе си,и да се усмихват по вече на малките неща в живота!
На нашите съкровища пожелавам да са ни живи и здрави!

За съжаление Еми от тази нощ е с разтройство,днес само веднъж имаше нацапан памперс,но се притеснявам..мисля че вчера настина в един детски кът с климатик.

Темичката ни вече е към края,хайда в новата да сме малко по активни,заредени с лятно настроение!

Аз тъкмо приключих тортата за РД на мъжа ми.Направих така прочутия медовик,но лесния вариант.Първата ми торта за Рд на Еми беше фантастична и на външен вид и на вкус,и много се надявам и тази да е вкусна.

За класирането в ОДЗ-резерва сме навсякъде,м-у 60то и 70то място Thinking

# 681
galinkacat Ужас добре,че се е разминало  Praynig
raia123 Дано не е вирусно,защото Алиджан е 4ти ден с разтройство и този път нищо не помага освен да го държа гладен newsm78.Давам му хомеопатия за да не се обезводни.Водих го по случаи 1юни на тържество с страх,че може пак да повтори но е добре за сега. Издържа докато се приберем до вкъщи Wink.  Лошото е,че в нашия град няма една тоалетна с извинение пригодена за малки деца където можеш да смениш памперс Crossing Arms.

# 682
При нас изгря слъънце. Ура, ура, ура  newsm44 newsm44 newsm44

Водих Ели на кино. Гледахме Принцесата и жабокът. Страхотно филмче. Много ме разчувства. Не знам тя доколко го хареса, но аз останах очарована. После минахме през книжрницата. Взех й "Цар лъв" - тя си я поиска. И за себе си купих три книжки и сега се чудя с коя да почна. После минахме през МакДоналдс и сега се чувствам два-три пъти по-голяма отколкото преди два часа  Laughing Голямо ядене падна. Сега чака баща си, за да види какво ще й подари. На Павчо взехме едни формички с различни размери, дето се пъхат една в друга.

Рая, браво за тортата. Успех и със следващата.

За лятното настроение - налице е откакто денят нарастна. Не толкова, защото моренцето наближава, а заради самият факт, че е топличко, слънчево, стоиме навън до късно... А и при мен е интересно - много емоции, много нещо  Crazy Ама то важното е човек да се чувства добре и само от него си зависи как ще му протече денят и в какво настроение  Simple Smile

За интервюто... Имам време да помисля до утре...

# 683

Честит Празник на всички дечица!

Честито на всички рожденици от изминалите дни!

Честито и на всички нови Християнчета!

Много здраве, щастливо детство и весели игри!

# 684
Поли, ами ако те харесат там, където кандидатстваш Wink

# 685
Момичета,имам един въпрос

Какво прясно мляко(каква марка) мислите да давате в десертчетата на децата си?

galinkacat много неприятно,но такова е възпитанието на хората.Аз като излизам с количката дори и на пешеходна пътека не пускат да мина,камо ли количката да ми помогнат да сваля от някъде.Трябва да е по възрастен човек за да ме пусне да мина или да помогне.

Рая може да е имало някое болно детенце в детския кът и Еми да е прихванала

Полито като ти чета постовете винаги се зареждам с добро настроение

# 686
Ако ме харесат (в което не съм особено сигурна, тъй като ще ми бъде първото интервю в живота)... ами... ще му мисля тогава.

Fresh,  Hug

# 687
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!! От все сърце желая щастливо детство и много усмихнати личица  Grinning
Полито- Ани го е казала вместо мен- иди на интервюто, предварително реши какво искаш и бъди максимално откровена, това че си студентка и имаш деца в никакъв случай не е лошо, а напротив  Peace
аз не се включвам поради липса на сили- от работа- при детето и обратно, вечер едва допълзявам до леглото /когато не съм на работа, де, че тази седмица имам три нощи от 23 до 6:30/
сега пожелавам хубава вечер на всички, много  Hug  Hug  Hug и отлитам в страната на сънищата!

# 688
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА ВСИЧКИ ПОРАСТНАЛИ БЕБЕТА! ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ!

Напоследък нямах време да пиша, бяхме за една седмица на екскурзия - Брюксел, където живее много близка приятелка, успяме да видим и Париж за 3 дена, като и Брюж и Гент в Белгия (снимки във Фейса). Много добре си починахме (уморихме), като изключим, че бебчо много ми липсваше, но така си преценихме, че сме готови да отидем. Иделни неща няма. Още повече, че в близките 2 години едва ли ще имам възможност да изляза извън БГ, причината ще обясня някой-ден. Малкото го оставихме на свекърва ми, трябваше и да се отбие, в последните 2 месеца се беше пристрастил към сученето, през 2-3 часа се будеше през нощта. Ползваше гърдата като биберон (а биберон категорично отказа да ползва като започна зъбоникненето). Сега положението е много по-добре. Няколко дена преди да заминем направихме прощъпулник, хареса си фазомера, нарочен за електроинженер (дано да не се повтарям).
Това е май засега от мен!
Лека и спокойна нощ на бебета и майчета.Simple Smile)

# 689
Бързам, бързам, бързам - за 10мин се прибрах в къщи и имам огромното удоволствие да ви съобщя прекрасна новина:
Anyto преди малко роди син - Преслав! Сладкият бузанко тежи 3600гр. и е 52см.

Спокойно, не сте изпуснали някоя голяма тайна.  Mr. Green Копирам си поста точно от преди година. Няма да забравя как се развълнувах, когато ми се обади Анито и как тичах по стълбите с големия корем, за да ви пиша. Колко бързо лети времето ...

Преси, пожелавам ти да имаш прекрасно, щастливо, слънчево и щуро детство! Да се слушате, обичате и забавлявате с мама Ани, татко Павлин и кака Андреа! Дано днес да си в добро настроение и времето да е хубаво, за да си спретнете весел празник!  Heart Eyes

Честит рожден ден и на другите ни днешни рожденици!

Общи условия

Активация на акаунт