Отговори
# 690
АНИ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ РОЖДЕНИК! МНОГО ДА ТЕ РАДВА! ПОЖЕЛАВАМ СТРАХОТЕН ПРАЗНИК!   bouquet

Честит рожден ден на Йордан, Никола, Камелия и Теодора! Желая весел празник днес, да бъдат здрави и щастливи!

Аморе, ща утрепя значи, направо ми спря сърцето!  Mr. Green

# 691
Хихихи, Грети - тъкмо за разсъняване.  Mr. Green

# 692
ПРЕСИ !!!
   От все сърце ти пожелаваме много здраве и безгрижно детство !!!

Amorevole ,как ме върна в онези вълнуващи дни,когато с трепет отварях темата за да видя кои бебета са се родили  newsm32 newsm32 newsm32 Сякаш беше вчера....

# 693
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСИ! Ани, да ви е живо и здраво момченцето! Да ви носи прекрасни мигове на щастие и радост! Да бъде верен другар на кака си в игрите! Да расте умно и усмихнато детенце! И да го нагушкаш и нацелуваш вместо мен!

Анито, на теб ти пожелавам хубаво слънчево време, за да може да осъществите градинското парти!

Аморе, за бой си направо...  Laughing

Момичета, сигурно вече сте видели новината за малкия Веско... Мир на праха на това малко ангелче и много сили на родителите му да се справят с тази ужасна болка  Flowers Rose Flowers Rose

# 694

ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА ТЕДИ!

# 695
  • До моста на реката
Честит рожден ден,Преси!!!Желаем ти много здраве,усмивки и безгрижно детство!Ани,поздрави и целувки и от нас и много слънчево време за празника!
Честит рожден ден и на Теди и на другите празнуващи!!!

# 696
  • Плевен
Благодарим от сърце на всички!
Честит рожден ден на моето прекрасно, вече порастнало, едногодишно момченце, както и на неговите астрални близначета Йордан, Теодора, Никола и Камелия. Да са ни живи и здрави, а останалото ще си го дадем взаимно - любовта и щастието!  newsm59

Аморе, разплака ме, бе жена!  Cry  Ама как ги шашна другите, хихихи  Joy

Ето го празнуващия сладур и се почерпете за негово здраве:

Съболезнования към родителите на малкия Веско!

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 11:00 от anyto

# 697
  • Germany
Честит рожден ден на всички празнуващи днес! Много здраве, радост и късмет!

Аз от снощи съм с разстройство и направо умирам от ужас да не почнат и децата, че нали в събота пътуваме. Давайте идеи какво да давам профилактично, моля. Био Гайа дадох вече..

# 698
Честит рожден ден на Преси, Йордан, Теди, Никола и Камелия  newsm59

Анито   bouquet весел презник мила   bouquet

Мони, давай им леки храни за друго не се сещам, дано ви се размине  Praynig

# 699
Ани, Честит рожден ден на Преси - да е здрав, весел и все така чаровен - с тези усмихнати очички и щастливо личице!

Честит рожден ден и на малките порастнали Теодора на yanuni, Камелия на EMKA83, Йордан на *Слънчице* и Никола на JanyAp - да са здрави и усмихнати деца!
Поли - за интервюто - не знам дали днес си отишла, но Алианс могат да ти предложат да станеш техен агент, което не е свързано с конкретно работно време и можеш да си гледаш децата и пак да работиш и си искарваш пари. Но наистина ходенето на интервюта, дори и неуспешни, е придобиване на опит как протича едно интервю, какви въпроси могат да ти зададат, после преценяш и ти как си се държала и какво да промениш при следващо интервю.

# 700
Честит рожден ден на Преси, да ви е винаги здрав и усмихнат малкия сладурко! Честито и на другите рожденничета!

Аморе, как ни върна назад Hug, какво хубаво време беше докато очаквахме малките съкровища. Не мога да повярвам, че измина цяла една година... Whistling

# 701
  • София
Чести рожден ден на Преси! Да ти е жив и здрав Ани и много да ви радва!

Честито и на Теодора, Йордан, Камелия и Никола! Много здраве и късмет им желая!

# 702
Честит рожден ден на всички празнуващи днес! Много здраве и щастливо детство им пожелавам! nbirthday
Ани, Честит рожден ден на Преси! Hug
Честит 2юни

# 703
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСИ, ТЕОДОРА, КАМЕЛИЯ, ЙОРДАН И НИКОЛА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЦА
Ани много е сладък Преси  Heart Eyes Ако второто е момиче го взимам за зет Wink
Аморе  Heart Eyes
Съболезнования за малкия Веско!  Flowers Rose

# 704
Честито на , Преси, Теодора, Йордан, Камелия и Никола! Много здраве и късмет, да растат усмихнати деца!

Moni, на мен при разтройство ми помага лопедиум, а когато е в комбинация и с повръщане пия и оспамокс.
Поли, какво реши за интервюто?

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 13:16 от PoLy_PoLy

Общи условия

Активация на акаунт