Отговори
# 705
  • Germany
Алиента, Поли благодаря! Аз май съм по добре и се надявам на децата да им се размине поне този път...

# 706
Честит първи рожден ден на Преси  newsm67 Само радости да носи на мама, тати и прекрасната си кака Hug

Не съм писала много скоро, но искам да поздравя всички сладури, които вече са навършили своята първа годинка  Heart Eyes

# 707
Благодаря ви мамчета!и честито на другите вече пораснали бебоци от нас ,много да ви радват.Тъй като съм на вие с качването на снимки тук,почерпете се виртуално от нас. newsm59 newsm38  uraВесел ден и весело купонясване на рожденците  Tada

# 708
  • Once there was a Hushpuppy...
Аууу, немога да смогна с четенето - много сте бързи Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ЮНЧЕТА ОТ 30.05 насам! Да са живи и здрави и много весели и игриви!  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и НА ДНЕШНИТЕ СЛАДУРИ - ПРЕСИ, ТЕОДОРА, КАМЕЛИЯ, ЙОРДАН И НИКОЛА!
Много здраве и весели игри ви пожелавам, мили дечица!
  bouquet

А, за Ани, да кажа, че ника ми е такъв защото съм родила мече и няма как - трябва да съм мама мецана Joy
Иначе на кръщенето ни беше отец Георги. Но, аз вече живея близо до хотел Плиска в новия ни апартамент.

Тресе ме треска от подготовката на партито утре. Ама ще се справя някакси....

Момичета искам да ви споделя, че от близо 2 седмици съм като изпаднала в еуфория и едно такова особено състояние на щастие...Само си припомням дните преди да родя с такова умиление и му говоря на моя мъж. А, той милия ми каза - ти и 2 седмици след това само за това ще говориш...Направо съм една такава - отвеяна, не стъпвам по земята Laughing Кога мина това време - една година се изтъркаля ужасно бързо... Hug

И така, да кажем малко мерки от днешната ни консултация - 11кг. и 77см.
Отложиха ни ваксината за август, за да мине малко повече време след варицелата.

И така толкова засега от мен! Отивам да правя едни банички после да нося от магазина сладки и соленки....чака ме работа!

# 709
Simple Smile
чудя се давате ли още само мляко за вечеря или преди това нещо друго...

# 710
  • Пловдив
Честит рожден ден на Преси! Да расте здраво и усмихнато дете! Ани пожелавам ви много да ви радва и да се гордеете с него!
SheIsInLove аз отдавна давам супа за вечеря и след 30 мин я къпем и я кърмя и заспива. Понякога давам каша вместо супа.

Момичета, я кажете вашите деца започнаха ли да проявяват инати? Моето от няколко дена стана нещо ужасно. Особено вечер като излезем в парка и има страшно много деца с много играчки. И тя само търчи да ги взима, детето ако не си я дава и аз я дръпна започва да се извива, да реве, едвам я удържам  ooooh! И реве, не мога да я залиша с нищо. Не мирясва докато не стане на нейната. Не знам какво ще я правя.
И друго-до скоро разбираше като й кажа НЕ, а днес имах чувството, че ми се подиграва. Отива в къщи при драцената ми и знае, че не давам да я пипа, а тя ме поглежда и като кажа не, започва да се смее и да я пипа. Все едно напук ми прави.

# 711
Само мляко давам, и тая каша в 18ч ми е излишна вече, ама диването с диване, не ще нищо друго Sad

Момичета, кой иска да направи новата тема? Аз нещо не сварвам тези дни.

За прощъпулниците виждам няма ентусиасти, обаче на мен ми хрумна друго по темата: какво сте хванали вие на собствения си прощъпулник? Или вашите половинки/братя/сестри? Има ли истина в този обичай, нека да проверим! Ето, аз веднага ще кажа, че на моя прощъпулник съм хванала игла и конец  Mr. Green Има нещо вярно, поне хобито ми е свързано с ръкоделие Simple Smile

# 712
SheIsInLove понякога давам супичка към 19:00 и в 21:00 часа мляко , а понякога пропускаме супата и хапва само мляко / засега му стига  Peace

ninand все едно описваш Юли , само че не като е сред деца , а като е сред нас с баща му . Като си науми нещо и ако не стане на неговата се тръшка , реве , сополи ... класика . Думичката НЕ понякога когато си е  " сложил рогцата " я приема като шега ...  ooooh!

gmarinova трябва да се допитам дали на мен са правили прощъпулка , че май в нашия край много много нямаме желание да спазваме обичаи  Crazy

mamamecana ще се справиш с партито  Peace

# 713
Честит рожден ден на всички пораснали дечица! Да са здрави, щастливи и послушни!

Нина, и Силия така прави. Знае, че не й разрешавам да бърка в шкафовете и хладилника, но тя нарочно отива точно там, отвара шкафа и аз като й кажа не, тя казва ай,ай,ай, ай и ми маха с пръста (имитира ме, как й се карам) и после пипа и се смее. Утре отивам да купувам закопчалки за шкафовете.
Иначе Силия вече прави по две-три крачки сама, но после тупва по дупе.

Искам да питам има ли още мами, които кърмят? Кога и как смятате да отбивате? На мен вече ми натежава нощното кърмене, искам поне него да махна, но май то е най-трудното  Tired.

# 714
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСКО  на Мама Мецана! Криско, пожелавам ти да бъдеш жив и здрав, много усмихнат и щастлив, късметът винаги да е с теб и да носиш много много радост на мама и тати!

Честит рожден ден и на другите ни рожденници! Желая им много, много щастие!

За вечеря - давам от нашето ядене и малко АМ след това. Или пък АМ с бисквити. Ако следобедната ни закуска е позакъсняла и скоро предстои вечерно хранене, му давам само АМ.

За инат - все още не проявява такъв. Предотстъпва си играчките без проблеми, с изключение на един музикален телефон, за който и до рев стига.

Чудя се вече с какво да разнообразявам каката през деня, докато дойде време за следобедното ни излизане. Сутрин, ако излизаме, ходиме на пазар и после се прибираме с багажа към нас. Виждам, че на детето му е скучно. Вчера и разстлах вестници и й дадох шаблони, лепило и цветен пясък за рисуване. Голяма игра падна. Поне времето да се оправи, та да почна да й изнасям легена на балкона и да си се кисне в него с играчките.

За работата се отказах, тъй като една съседка работи там и ми обясни, че работата за студенти се състои в това да посрещаш клиенти на вратата, да проведеш кратка консултация с тях и след това да ги насочиш към главния кредитен, финасов или т.н. консултант. Хубавите длъжности са си на целодневен работен ден. А и мен не ме устройва това да посрещам хора и да ги разпределям кой при кой да отиде. С икономическото ми образование и гръцката филология мисля, че мога да намеря нещо доста по-добро.

А какво става с Милена (The 1)? Дано да се справя с постоянните пътувания.

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 09:46 от polito_87

# 715
Честит рожден ден на Криско на Мама Мецана, на Кейси на Лил Виксен и Дария на Щастлива Бубичка! Да сте здрави и много усмихнати, дечица!

SheIsInLove, към 8,30 давам вечеря, после къпане и след къпането - кърмене.

Кате, аз кърмя (Нелито и Нинка и те със сигурност). Засега нямам никакво намерение да отбивам, нощното кърмене не ми тежи отдавна - сам си идва при мен, нацоква се в просъница и пак заспива (те по-точно са 2 - едно към 4-5, и още едно - на зазоряване), а и нощното кърмене най-много поддържа лактацията. Затова не мога да ти дам съвети за отбиване - другите отбили мами ще са ти по-полезни или в Кърмаческия има доста теми.
Анито, очаквам снимков материал от дворното парти.  Wink

Тихичко да се похваля, че Алекс изака 2 трескички от вратата по около 1см и с това подреди пъзела.  Mr. Green

# 716
Катя,аз още кърмя Лора и не смятам скоро да я отбивам.Поне не,докато и порастнат всички зъби.Средната я кърмих до 1г.7м. и я отбих,понеже разбрах,че съм бременна с третата.Но не беше трудно.Тя разбираше всичко,което и казвах,а тогава започнах лечение на зъбите,заради което трябваше да пия антибиотик и просто нямаше как да суче вече.Обясних и,че зъболекаря и детския лекар са забранили да и давам млекце вече,защото е станало горчиво от лекарствата и тя прие.Е,спрях лечението,докато се роди Лора,но в комбинация ми помогнаха и двата фактора.Няколко вечери се будеше,но тогава на помощ идваше залъгалката (тя си я цокаше успоредно от самото начало).Не съм я наливала с вода или мляко от шише през нощта-за мен това е погрешно.Ако си достатъчно търпелива,мога да те уверч,е ще свикне след няколко нощи,ако не и отстъпваш на рева.

Ние не сме правили прощъпулници на децата и няма да правим.Това все пак е езически обичай и ако се самоопределяме като уважаващ себе си християнски народ,не би трябвало да правим компромиси с ценностите си.Но всеки решава сам за себе си и за детето си! Peace Доколкото знам и на нас не са ни правили (поне на мен).Иначе по нашия край масово си правят...

Да се отчета за моето юнче-вече ходи стабилно навсякъде,преодолява малки препятствия като прагове,дупки и други неравности,без да пада.Ако се случи да падне,засега поне,е само на дупе и веднага става и продължава.Катери се сама по стълбите и не ми позволява да я държа,докато не стигне най-отгоре.Проходилката я изхвърлихме още,когато започна да пристъпва сама.
Яде млечната кухня,нашата храна и всичко и е вкусно.
Пипа всички шкафове,копчета на уредите (добре,че ги обезопасих за кака и),изважда дрехите от скриновете,отваря си вратите на гардероба,а когато види,че някой друг ги е отворил-тича да ги затвори  Laughing
Говори доста неща-кака,мама,тате,щтатете,баба,деде,бау-бау,коко (за кокошки и за птици), амам ода (искам вода),ам (когато види някой да яде и си иска),гол (когато рита топка),ока (топюдка),дай;показва с пръстче на колко години ще стане и "духа" свещта;като ми види корема казва папо (пъп),облича и съблича по-големи дрехи (миналия ден си игра 20 минути с една моя тениска-нахлузва си я на главата и после си я сваля)-голям кеф!;размахва ми пръст за нещата,които знае,че са забранени и продаължава да пипа  Crazy,а като я накажа,викна или плесна,започва едно сърцераздирателно сърдене  Cry Ама не на мене тия-вече съм играла в тоя цирк  Joy

Да не пропусна да поздравя порастналите дечица-Честит рожден ден на всикчи,които са празнували,празнуват и им предстои да празнуват първата си годинка!!!   bouquet Слънчево детство,много радост и само здраве! А на мамите здрави нерви и много мъдрост!

# 717
Честит рожден ден на Дария, Кейси, Павел и Криско! Да са живи и здрави! Весело да празнуват и да радват своите родители Simple Smile

Рени, твоята Лора е много прогресивна, толкова активна, браво!
Аз пък харесвам езическите обичаи, и да си призная честно, повече ми лежат на сърцето от църковните. Всеки със своите ценности Simple Smile

Аморе, много устойчиви тия трески, имате врата от "стомана" Wink

Полито, ако искаш, отиди в агенция за подбор на персонал, за да те "тестват" и да видиш как се провеждат интервюта. Аз лично, смея да твърдя, че има стандартни и нестандартни интервюта и всичко зависи от политиката на компанията, която те е поканила. Името ти се помни лесно и е вероятно да се сетят, че си кандидатствала някъде. Да знаеш за предстоящите ти инициативи :Р ТУК съм намирала полезни съвети за доброто представяне пред и за работодатели.

# 718
Честит първи рожден ден на родените днес юнски дечица Дария, Кейси, Павел и Криско!

И специално:

Честит рожден ден на родилата се днес мама ГЪДЕЛИЧКОВА!

# 719
Грета, аз по принцип досега все намирам някакво оправдание, заради което да отложа интервюто, но вече ми става неудобно. Стига съм го проучвала този пазар. Като му дойде времето, тогава... Сега ще видя за агенцията, която споменаваш. Попадала съм на този сайт и наистина има интересни неща. Има и един друг, който ми се видя доста полезен - кариерист.бг

Колкото за езическите и христянските обичаи - дори и не знаех, че прощъпулникът е езически. И честно казано тези неща не ме интересуват кой знае колко. Ходя на църква на големите празници, но не винаги (тая година и на Великден не ходих на църква), тъй като не бих казала, че съм от най-вярващите. И не се срамувам от това. Бог закриля и обича децата и въпреки това всеки ден чувам за деца с рак, деца с увреждания, загинали деца, изоставени деца, малкия Веско... та леко съм резервирана по отношение на Господ.

Общи условия

Активация на акаунт