Честит рожден ден и на Дария на Щастлива Бубичка и Костантин Кирил на Lil_Vixen - здрави да са и да радват мама и татко!
SheIsInLove - аз давам супа в 20-20.30, след около половин час къпем и после давам още 120мл. мляко.
В тази връзка да попитам - има ли такива деца, които сами са се отказали от сутрешното мляко/към 6ч./ или от вечерното /преди лягане/? - Марти все още яде 5 пъти и се чудя дали има деца на 4-кратно хранене?
Нинче - и на Марти като казвам "не", ми се смее и продължава каквото е започнал. Снощи пипнал вратата на горещата фурна, въпреки "не-тата" на татко му. Слава богу няма изгорено, но за всеки случай мъжът ми му сложил суров картоф на ръката и многоооо му се накарал/при което Марти гледал виновно надолу със сълзи на очите/, но 5 мин. по-късно се запътил отново към фурната.
Баткото се забавяваше много на всякакви не-та на неговата възраст и малко по-голям - забелязала съм, че колкото повече забраняваш, на малчовците им става по-интересно. Баткото минаваше с проходилката, дърпаше покривката на масата и продължаваше - проблема се реши като аз махнах покривката. А когото се научи да изгася телевизора от копчето, докото гледам - не помогна нито не-то, нито карането - за него явно това беше страшно интересно. След като го оставих около 2 седмици да изключва телевизора на воля, без да му се карам и без да го включвам отново - му омръзна и престана.
За инат - има вече признаци - като иска нещо и му го вземеш или го дръпнеш - се опъва назад и започва да плаче, но засега успявам още да го залисам.
Аморе - радвам се, че с тресчиците пъзела
се е наредил и можеш да си отдъхнеш. Колкото и да е интересна ситуацията, все пак си е притеснително.За традицията с прощъпулника - не ме интересува дали е християнска или езическа/видях, че е прабългарска/ - това е все пак ритуал на нашите предци и той се е запазил и до днес /В тази връзка и връзването на мартеничките е езическа традиция!/. Четох много книги за християнството и неговото възникване, които повдигат много въпроси и то на база исторически документи. За мен, ако има сила/Господ/, а вярвам, че има някаква сила, то той е навсякъде и човек може да го почита и да му се моли не само в църква, важното е да е от цяла душа и сърце!!! Ходя на църква и спазвам християнските обичаи, но с тази уговорка! Не искам да ангажирам никого с мнението си - просто го изказах! Всеки може да вярва по начин, който според него е правилен!

, понякога отказвам като не ми издържат нервите и е сукала съвсем наскоро например преди половин час, но настават такива ревове, че после съжалявам. 

и дано да няма повече.
не мога да пусна компа,защото има гръмотевици. Буквално се наложи да плувам
до магазина за хляб 
,