АВГУСТинче вече лази, а на мама и е все по-трудно да го пази ... тема № 16

• 24 230
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, благодаря ви за подкрепата  Hug

Поли, за щастие нямаме проблеми с ушите. Така и не се установи защо стана така с Коци. Всички изследвания бяха перфектни. Личната и завеждащата на детско изразиха съмнение, че е на вирусна основа от ДГ на Гергана, а алерголога, че е на алергична основа. Дано повече няма такива премеждия.  Laughing

# 481
Алегория и аз си помислих,че съм го объркала.Ама съм и аз една ...  bouquet
Рене извинявай мила само ако можеш ми кажи как да пиша името на малката,че нещо не го чета правилно май  Hug
Мариелка дано всичко да е наред при вас  Praynig и пиши после,че и Алекс си трие очичките ама уж все като му се доспи  Hug

# 482
Полииииии, честито, мила! Много се радвам на тази новина! И ти се възхищавам, две деца, че и трето, и кариера .... за пример си, честно.
Много не пиша в последно време, ама ви чета редовно. Бяхме на вила вчера, да празнуваме Гергьовден, че точно на датата бяхме на няколко гостита  Laughing Е не ми се получават съвсем тези купони. Почти всички други без деца, аху иху, седят на хладно в механата, а аз шетам цял ден из двора с малката. Добре й се отрази де, но просто се усетих, че не ми е мястото на такива сбирки, поне за известно време. И да се похваля, тъкмо си тръгнахме вечерта, че да стигнем за баня и хранене у дома, и като се прибрахме установих, че цикълът ми е избрал точно този ден от 18 месеца назад да се появи. Simple Smile Добре че се прибрахме навреме. Иначе нищо ново при нас. Малката бърбори, бие се, има енергия за трима и е все така беззъба.
Янче, абе ти нощем ли ходиш на фитнес, че тепърва и дете, и вечеря ...  newsm78 Не си ли уморена вечер?
Хайде, лека от мен, пожелавам ви много слънце за разходки утре!

# 483
Амбишъс при нас нещата май-стават зле като вас Sad Опитай се да я оставиш да се заиграе и да се измъкнеш от стаята да видиш какво ще стане, дали ще объре внимание. При нас понякога тка действа като го сложа в кошарата и не ме яиди кога излизам Simple Smile
Поли, малка побойничка си имаш Simple Smile) ние тея дни като искаме нещо и не го получи и се почва едно реване тръшкане докато не му го дадем. Направо незнам какво ще го правя.. много се е разглезил, ама при татко му не минават номерата... освен да си остава в къщи той да го гледам .. незнам вече ще ме подлуди това дете Simple Smile Това с мравките и Емо беше много добро  Joy
Не си спомням какво имаше още да пиша..
Рене, честита месечинка, покажи ни тортата Simple Smile)))
Янче добре завърнала се, чакаме да ни пишеш повече и да разказваш как е минало  Hug
Сладурки лека нощ Simple Smile

Алегория.. незнам дали ще те обичам..  Hug

# 484
Добра вечер. Изчипана след фитнес сядам най-накрая, че АДСКИ ме скапва кръстът. Cry Не знам какво ми става от вчера, а не съмго натоварвала. Вероятно от времето... направо едвам си направих задължителното кардио и 2-3 упраженения и подгоних мъжо към вкъщи... Sad

Благодаря за топлото посрещане!  Hug  bouquet Heart Eyes Прекарахме добре в Канзас, както винаги Simple Smile И както и предполагах прогнозата за 4 дена валежи беше боклук  Mr. Green

Г-жа Кобрети: ох изморена съм, ама остава време едва след като приспим Анди към 20.30, няма как Sad

Дю: мила, съжалявам за премеждията ви. Дано вече няма такива проблеми и Коци се оправи. Да знаеш, онзи ден си мислех за теб, че преди беше активна, а сега никаква те няма и се чудех добре ли сте...  Hug Иначе Анди също няма зъбки още, но както каза майка ми цял живот ще я гледам със зъби, я по-добре да й се порадвам по-дълго като беззъба баба  Mr. Green А и докато кърмя по-добре, че да не ме гризка Simple Smile

Магаре: страпни сладурки сте, ей. Ама тя много стабилна на крачета, браво. Иначе и ние даваме боц Wink

Поли: исках още преди да заминем да ти пиша, че и Анди редовно спи с провряни крака между решетките или НА решетките, както и здравата ги рита  Joy Много е смешна, но когато започне да се върти като пумпал и ОСОБЕНО в просъница посред нощ да докопа някоя играчка и да треска по решетките(или както казах да ги рита) хич не ми е гот  Joy Иначе исках и да ти кажа, че живееш на перфектното място за отглеждане на дечица и искрено ти се радвам. Просто като в приказка ви се нарежда всичко!   bouquet А иначе я кажи ти как хем се пазихте, хем бебето станало, как се пазихте по-точно?  Mr. Green Чисто любопитство! Mr. Green  А за нашето майче/юнче за съжаление май ще трябва да поизчакаме с бебеправенето до следващия август, тъй като съм секцио и трябва да  минат 2г до следващото забременяване Sad Но всяко зло за добро, тъй като междувременно ще се върна за малко и на работа, колкото да не ме забравят.  Peace

Рене:  Hug мила, честита месечинка на Еванджи! Ама дай някоя снимка на сладуранката деее. Теб горе-долу на аватаре те виждам, но все пак я се щракнете двечките и сложи тук да ви видим.  Heart Eyes

Ссиллвии: щом искаш второ детенце, ще го имаш! Не забравяй, че всяка бременност е различна, така че не се плаши заради първата!  Hug

Алегорийке: я като идваш следващия път до Софето да вземеш да кажеш! Честита ти машина! Със здраве да си я ползваш! Simple Smile

Алегория, Жижин, Магаре скоро на празника на розата ще се видим със сигурност  в Канзас, нали?  Hug

Лека, че ревем нещо...

# 485
  • София
Яна_вд и аз първоначално си мислех, че причината да го прави е това, че му се спи. Обаче ги търка постоянно по всяко време, а и както написах много ги присвива. Точно както, когато човек недовижда или нещо му пречи и го дразни.

Янче, добре завърнала се и от мен.  Peace

# 486
Добър вечер мацки Grinning

Поли-честито и от мен, желая ти бременността ти да мине леко и безпроблемно, много ти се радвам  bouquet

Най-накрая успях да ви изчета-ние вчера се завърнахме, изкарахме много добре. На 6-ти директно отидохме в селото на мъжо (то е до Попово и пътя ми се видя многооо) Али да се види с двете си прабаба, че досега не бяха я виждали на живо Simple Smile. Малко се шашна от многото хора,новото място и всеки да иска да я вземе и си порева малко, горките прабаби се стреснаха от нея Laughing. Другите дни вече бяхме в Горна Оряховица при баба и дядо, там всичко си беше ОК, даже Али тия дни така взе да бърбори, почна да гука като малко бебче не гукаше пък сега..., да казва баба, по цял ден ба-баба-ба-ба ooooh!.
Преди да тръгнем и взехме проходилка и сега се учи да я кара, ама е много смешна-от бънджито се е научила да скача и сега като я сложа в проходилката и се придвижва чрез подскоци Laughing като някое зайче е, има ли и други като нас подскачащи или вашите бебоци си правят крачки newsm78, тя ще се научи де ама да питам.

Янче-мерси за поздравите за вторият ми имен ден Grinning, а за празника ще ви чакам Wink
Мариелка-може да е от слънцето,мен понякога така ме сърбят очите и ако съм без слънчеви очила доста кихам,имам си слънчева алергия Simple Smile.Али също хич не обича да я пече, само като и блесне малко и почва да киха и ако я оставя да и пече насреща и почва да мрънка доста. Лекарят ще каже най-добре Peace

Честито на порасналите бебчета  bouquet
Лека нощ.

# 487
Ехооо, имало е раздвижване виждам, браво на вас  Peace
Рене - да ти е живо и здраво моми4енцето, само да ви радва с тати и да ти кажа, 4е знам защо няма снимка на тортата....ве4е е на 5 етажа, нали  hahaha  Joy А забравих, много сте хубави на снимките  Hug
мариелка - стискам  Praynig дано Алекс е добре и да е нещо временно  Peace
Алегория - аз бях, а не Асито, но нищо важното е 4е утре рано ще станеш да по4ерпиш по едно, а аз може и една цигарка скришом от Амбишъс да фрасна   Mr. Green Да си я ползваш със здраве, пък било и 0,5, не е приятно наистина и ако можеш им се накарай едно хубаво, но здраве да е  Hug
Амбишъс - страхотни пух4ета си снимала  Heart Eyes 4естито бели4ко и здрави4ко зъб4е и все така неусетно да излзиат, а и на нас покрай вас  Heart Eyes Ве4е втори-трети ден големи лиги, 4есане, събуждане през деня с писък, а мин. седмица и една цяла нощ...
Трейси - неискам никакви отговорости допълнителни, ни ку4ета,ни му4ета...айде нема нужда, а на Дани да му цункаш д...то от нас, сладкиш  Crazy
сиииллллвввии- ти беше споменала веднъж за трудната бременност, но ти си изкарала мъки за няколко трудни бременности, така 4е на теб в тоя и още няколко следващи живота това не ти се полага  Mr. Green  Laughing Ще бъде вси4ко наред и неусетно, сигурна съм и ти го пожелавам с цяло сърце  Praynig  Hug
госпожица Кобрети - ами кофти е така с малко дете, а другите иху-аху...Моя свекър нес ни кани на барбекю в тях, но аз му отказах за пореден път, защото като отидем и те се кефят, ама аз да се 4удя какво да го правя, то ве4е не му е интересно на едно място, а понякога иска да си играе на пода и т.н. сложни процедури, защото свекър ми има котка и изобщоооо не е като да отидем на гости за 4ас-два, целия ден прекарваме там, а на мен ми идва в пове4е. Казах им те да дойдат, но то така небило интересно, ами ако искат. Още малко като порастне да ходи където си иска и да е малко по-самостоятелен хи4 и няма да се замислям, но сега по забързо и айде обратно.
Поли - и аз голям смях с тия мравки, много яко  hahaha Ама на мен Ем4о си ми е любимец, какви само щуротии измисля, а на какви щуротии ще у4и Сон4ето да прави на бебето, а той да е невинен  Laughing  Joy от сега го виждам  Crazy Страхотен е, а ония в у4илището му можеш да ме цитираш са пълни кретени след като са решили да под4иняват едно българ4е, будно и палаво. Техните малки 'робот4ета' нямат детство, което е най-лошото за изграждането на бъдещия характер и ли4ност  Crossing Arms А колежката на майкати просто ме разби  hahaha
изтървах пак много хора, но ми се спи страшно и отплувам към страната на сънищата. Лека и непробудна за вси4ки  Peace

# 488
 Ии момичеета благодаря ви!!!! Lidiya   tooth tooth  разби ме от смях с този пост.... hahaha супер си! Мерси за хубавите думи, а пък за тортата.. си много права, ама това за етажите беше шегааа....заканила сам се тук на една форма дето ги майстори 3 етажни да видим кога ще стигна до нея  Flutter   Яничка   Hug  почивката му е майката на кръста,,,натоварила си го нещо, ама не където трябва  Sunglasses   Прави упражнения за гръб...на мен ми помагат    yes   кръста заяква ..ох че ми липсва фитнеса...Абе на мен има ли нещо да не ми липсва  Grinning  както и да е.
   Яна вд да не ти пука за името  Hug Еванджи и викаме, иначе е Еванджелин, а в превод на бг е Благовеста,,,абе много сам подробна  и аз  Laughing  Мерси и на теб за пожеланията !
А снимки, трябва първо да се светна как става номера,,,, колкото до мои ,,,ти пък Яни и пресни ги искаш...а питаш ли ме дали ме побира  апарата  Laughing Но ми даваш идея за една нова, съвместна фотосесия, че като си гледам снимките с малката голямо ми е бебе на всички   Heart Eyes и на нейния фон, мама е дебела като слон. ( ама съм поетеса      #Silly

# 489
  • Sofia
Здравейте, мацки!   bouquet

И ние се завърнахме от Кюстенджър сити  Grinning Влизам и какво да прочета - най-хубавата новина ...  Grinning
Поли, честита бременност, миличка! Много се зарадвах на новината  Laughing Да бъде много лека и спокойна и да се наслаждаваш и на тази си бременност до край, без проблеми и неразположения!!!  Hug  Hug  Hug Захирка повлече крак ... иии... бебета заваляха ...  Laughing  Laughing  Laughing Ей, ще вземете да ни заразите с вашия ентусиазум, както пише Янчето ...  Laughing

Добре дошла на Рене и от мен!   bouquet  Hug Надявам се да ти хареса и да се чувстваш добре сред нашето голямо семейство!  Hug

Честити месечинки на всички пораснали бебчета!   bouquet  Hug   bouquet

Мернах снимката на Магаре и Деската, много е сладка малката принцеса с това "боц" ...  Laughing

Гледам и сватята не е писала... Сигурно и те са гостували някъде по празниците.  Simple Smile

Дю, пожелавам ви с перипетийте да е приключило и всички да сте здрави оттук нататък!  Hug

Признавам си, че не съм ви чела подробно, но ще се реванширам. Просто пак много сте изписали.  Simple Smile

Софи от 5 дни казва "мама" и мръдна ли една крачка от нея започва да плаче и да протяга ръчички към мен с жаловитото "ма-ма"  Simple Smile Много е сладинка, но пък все иска да съм до нея. Не ме оставя да се отдалеча. Как ще я караме така незнам...

Хайде лека и спокойна нощ и от мен!  smile3524

# 490
  Хариелка,  благодаря ти!  Завърна се и ти.. Hug  Аз отдавна се чувствам част, само дето вие не го знаехте  Flutter  Да, невероятно е как децата всеки ден правят и (или) казват нови неща.   В първия момент, си мислиш че е било случайно, после ти дават да разбереш, че си е съвсем съзнателно и целенасочено ,и докато се обърнеш са направили поредната дяволия  Heart Eyes    Тези мигове и чувството да преоткриваш света с техните очи, са уникални.    Да гледаш как пред очите ти, в движение,  се превръщат в истински малки човеци.  Heart Eyes

# 491
      cook     newsm51

Aси отмеям те, но докога? Къде избяга???

# 492
Не съм ви изчела, но някой пита дали е имало ефект от леенето на коршум ДА ИМА ЕФЕКТ , но сега сме вече на друга вълна зъби

# 493
Здравейте! Връщаме се от доза доктори. Бяхме на консултейшън мейшън. Тежим 9280 (+320гр, което е супер!) и 75см  Heart Eyes Иначе вместо докторката сама да предложи, трябваше АЗ да настоя да ни прати за проба манту. Ами погледнаха я миналите 2 пъти и както уж имаше белег изведнъж нямаааа  Shocked Пък се мръднал, пък избледнял, пък яяяя да си гледат работата! Та си исках направление и ходихме да я боцнат. Тя милата нищичко не усети, голяма ми е гориня  Heart Eyes В четвъртък сме на отчитане. Мисля даже пеша да се разходя дотам, че ми е наблизо.

Иначе адски се издразних на педиатърката И защото исках направление и за дерматолог, но специално за Детския център на Ами Буе. И какво ми беше казано? 'Не мога да ти дам за там, а само за кожния диспансер!'  ooooh! #2gunfire Защо има значение? Не може ли просто да кажа за къде искам и стига заведението да работи със ЗК да няма значение? КАкви са тези договорености с определено място???  #2gunfire #Cussing out #Cussing out

Рене: мила първо ти не спиш ли? Пост от 2 сутринта?  Shocked И второ яяяяя не на мен тези с побирането в кадъра на фотото  hahaha Joy Като те гледам на аватара каква си слаба съм сигурна, че аааадски преувеличаваш за сегашния си вид! Просто не на мен тези!  Naughty А давай снимките! Hug Наистина е малко сложно с качването. По-добре примерно Аси или Биа да ти обяснят, че аз докато го направя тотално ще те объркам...

Хариела: здравей и на теб Simple Smile Браво на малката за мама-то. Кофти, че така силно е привързана, но нали знаеш - вероятно е поредната фаза и след известно време сигурно ще се поотпусне, ако мога така да се изразя Simple Smile

Жижин: ти оправи ли се с гърлото? Браво, че сте завели Наталия при прабабите, да се порадват и те жениците Simple Smile

Отивам да простирам и да оправям едно друго, пето.  Rolling Eyes Хубав ден от нас!   bouquet

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 11:05 от Yana-barborana

# 494
  • Sofia
Здравейте!   bouquet

Рене, ти ме биеш по късно лягане май ...  Wink И аз съм нощна птица, ама ти ...  Simple Smile

Янче, няма значение къде ще отидеш с направлението, както казваш само трябва заведението да работи със ЗК. Нещо твоята педи те метка, няма такива работи. Имаш ли направление, отиваш където си поискаш, на него не пише за къде е.

Жижин, аз също щях да питам оправи ли ти се гърлото?

Тази сутрин София се скъса да реве, ама и аз я оставих да си плаче, колкото иска. Ами писна ми все на ръце да я нося и все до нея да стоя, не мога нищо да свърша вкъщи. Затова я оставих да си плаче, а аз си върших работата, тя в началото ги ронеше едни крокодилски сълзи, после съответно повече викаше, отколкото да плаче и накрая й омръзна. Незнам обаче колко пъти така ще я издържа да ми реве на главата, защото мноооого вика. Ужас, дано наистиа е период и да отминава ...

Лиде, достойно заместваш сватята.  Grinning

Хайде пожелавам ви весел и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт