Малее Поли ако знаеш какви шамарчета раздава моя.А ако не му дадеш нещо започва да крещи и да бие в земята с ръце от нерви.За памперса и обличането е истинска война при нас.Правя се на маймуна през цялото време

А мъжа ми каза, 4е са седнали иса се разбрали по мъжки и аз така да съм направела, но по принцип като се роди и неискаше да пие мляко като го даде баща му пие и изобщо има страх ли и аз незнам какво е, а мен...не ме бръснат много за авторитет явно

ама и това ще стане
вярвам и се надявам, мерси на всички за пожеланията.

Лека и безпроблемна бременност!
.
а тя жената искала да каже "никой не ме бръсне zа слива", нещо по повод на мъжа й
Много е хубаво това с тревата, представям си Дани как се радва! И на мен ми се иска, обаче тук земята е много студена още!

И вие СТРАШНО ми липсвахте, баааааси, като семейство са ми повечето момичета тук!

Да си жива и здрава и Господ да ти помогне и тази бременност да мине леко и благополучно!!! БРАВООООООООООО

И вие СТРАШНО ми липсвахте, баааааси, като семейство са ми повечето момичета тук!

, и аz така се чувствам. Мерси zа пожеланията
! Хайде действайте и вие zа едно майче/юнче, а и то тогава няма да е толкова драстично като нас със Захира
.
, аz съм тия дни най редовния посетител на темичката, сама си пиша в общи линии
Как сте? Гледам героите се завръщат един по един.. Янче
...И от утре всички на линия! Ние вече сме на 9 мес... и бих ви почерпила с 6 етажна
собственоръчно направена торта...но, друго си е на живо
Ох,,2 дена не съм писала и загубих тренинг...Айде след малко се разписвам активно...Поли
Доволна съм много. Но само беше тъпо, че я поръчах по нета и характеристиките не бяха точни!! Писах им, но не ми отговориха. Аз и с малък резервоар пак съм доволна, ама като пише 1.5л е тъпо да получиш 0.5 
и бяха намалени 50% та успях да си ги позволя, иначе 240 лв не ми се дават хич 
Не сте писали много гледам 

Вчера случайно докато си играехме на спалнята видях, че нещо се белее и като му проверих венеца си боцкаше. А пък днес сутринта забелязах, че му се е подул и побелял венеца и до показалото се зъбче, явно скоро и там ще избие. Сега пък започнах да се чудя дали целия този плач не е бил заради зъбките, но не съм го свързвала , защото плачеше само вечер и то като дойдеше време за лягане
. А при първото зъбче беше кисел и неспокоен през цялото време
. Както и да е, не сме ги усетили много много и дано и другите така излизат