АВГУСТинче вече лази, а на мама и е все по-трудно да го пази ... тема № 16

• 24 230
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Абе я да питам, вашите бебета налитат ли на бой? Соня май се окаzва много агресивна, тя винаги е реагирала много бурно, ако й вzемеш или я спреш тя да вzеме нещо, с което иска да си играе, но последните дни посяга да удря, също понякога не иска да лежи като й сменям памперса и като не й дам да стане или да се zавърти почва да ме рита. Има ли и други такива побойници?

Малее Поли ако знаеш какви шамарчета раздава моя.А ако не му дадеш нещо започва да крещи и да бие в земята с ръце от нерви.За памперса и обличането е истинска война при нас.Правя се на маймуна през цялото време  #Crazy Joy

# 466
  • София
Поли, ето една снимка - ей такива шалчета си вземам аз. В този сезон топлят супер без да те прегряват, а за кърмене са супер докато малкото не ги разбута с ръце:

А за ритането - аз си имам каратека - просто като е на плота и гол, умира да раздва радостни шутове. Целите ми крака са насинени от веселите подритвания докато ядем също така, понеже то яденето става с подреждане на краката в определена поза, което отнема време за наместване.

Магаре много сте сладки с това боц. Ама наистина от други деца много се влияят...

Ние днес на абитуриентско изпращане на единя ми племенник бяхме и малкият беше все в нечии ръце, ама накрая взе само в мен да иска. И с баща му супер се изморихме, та сега се усетихме като заспа, че е с памперса от следобяд...а нещо и банята му се размина така като гледам... май утре ще имам пълна пералня с омазани дрехи и чаршафи  Thinking Whistling  Rolling Eyes

# 467

Честита месечинка на Георги на мама Геринела 

Аз ставам да изпия едно 3в1.Тази нощ за моя раздост Алекс реши,че трябва да спя  Laughing

# 468
Добро утро и 4естити месе4инки на порастналите бебешоци  Heart Eyes

Ама освен, 4е по4ивни дни и т.н. явни и беб4етата нанкат сладко, браво.
Алегория - взе ли кафемашината, нищо неказа?
Поли - и мен ме тероризират. Много ме блъска, щипе и т.н., а на баща си нищо такова, само го милва, еми не ми е много приятно, ама нямам избор. Аз затова 4акам да направи още малко дупе за бой и го по4вам с големите шамари  hahaha  А мъжа ми каза, 4е са седнали иса се разбрали по мъжки и аз така да съм направела, но по принцип като се роди и неискаше да пие мляко като го даде баща му пие и изобщо има страх ли и аз незнам какво е, а мен...не ме бръснат много за авторитет явно  Crazy
сосми - добро утро Wink

# 469
Леле, Лиденце, чудно кафенце си ни приготвила днес.
Аз само за малко влизам, че ще ходим да ядем. Ние сме на село, сега съм се излегнала в люлката на двора, тати се занимава с малкия, който преди малко се събуди, а аз си пийвам кафенцето. Идията е пълна. Изчетох ви, много сте хубави всички по снимките.
Лиде, викам и аз да си вземеш злоядо куче и кефа ще е пълен  hahaha hahaha hahaha
Поли, и Дани доста рита като го обличам или сменям пампата, но не е чай разбойник като жена си, явно е кой ще командва в тяхното семейство  hahaha hahaha hahaha
Алегория, и аз съм без цикъл и небременна  Sad Sad Sad ама и това ще стане  Sunglasses вярвам и се надявам, мерси на всички за пожеланията.
Яна_вд, браво, че му няма нищо на мишока с ушенето.
Амбишъс, оправи ли се поне малко времето. Ти направо ме разби с тия минусови температури посред лято
Аз съм пуснала Дани да лази тука из двора по тревата, голям му е кеф, само дето се опитва и да я яде, зайчето на мама  Joy Joy Joy
Айде Янче, къде си????? Как е в Канзас??? Топличко ....
Ние вчера празувахме рождения ден на свекърва ми, барбекю, това онова, много приятно беше Simple Smile
Айде,викат ме за обед, хръвкам ...

# 470
Трейси добре си почиваш ти  Hug Почивката ти е заслужена.Скоро и ти ще се похвалиш с  EFP preggo

Янче няма ли да се прибирате вече от канзас  Laughing Hug
Аси,Хариела и вие забегнахте на някъде хич ви няма  Crossing Arms Hug

smile3525

# 471
Привет момичета - как сте!? Аз чета от дъжд на вятър!

Хубавата новина, обаче я прочетох! Mr. Green Поли - честито! Hug Лека и безпроблемна бременност!
Трейси - пожелавам ти да си номер 3! Hug

Амбишъс - това което пишеш ми дава надежди, че и аз мога да опитам! Laughing Моята бременност беше уЖААААААААААААсна и не искам скоро да забременявам, но пък така ми се иска още едно бебе! Тези дни само гледам семействата с по 2 дечица - много сладко е да гледаш каката как подтичва до количката!

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 17:05 от ssiillvvyy

# 472
Аz имах предвид, че Соня рита и удря с яд, не както когато си играе. Тогава си рита и маха с ръце така беzцелно, но като се ядоса и гледа да ме нацели.

Силви, тоzи шал иzглежда тесен, как успяваш да се увиеш хубаво в него, така поне на снимката, а къде е между другото таzи красота, където си снимана? Аz пак zаравих вчера като иzлиzаме да си купя, сега се сетих, като прочетох какво ми писа  Simple Smile.

Яна_вд, сега си припомних като Емо беше на годинка и нещо как си удряше главата в zемята или в стената  Laughing, не помня zащо го правеше, май не беше от яд или нещо такова. Чудих му се как не го боли.

Лиде, спомних си леля ми как раzправяше една случка с нейна колежка рускиня - идва един ден на работа и много учудена zащо свекър й реагирал странно на думите й "Никой не иска да обръсне на Лина сливата"  Laughing Joy Joy Joy а тя жената искала да каже "никой не ме бръсне zа слива", нещо по повод на мъжа й  Laughing.

# 473
  • В друго измерение
Привет, момичета!

Трейси - ами 7-10 градуса е, уж слънчево, но не е. Днес го дават да вали. Много ме дразни вече това време, уж съм свикнала на студ, ама някак си като дойде май месец очаквам топло време. Но май месец тук винаги е така, по-лошо време от март и април. Тук лятото идва юни/юли и трае до август.  hahaha Много е хубаво това с тревата, представям си Дани как се радва! И на мен ми се иска, обаче тук земята е много студена още!

Силви - пожелавам ти най-леката бременност, нали знаеш, че всяка е различна! Добре е да са повече дечицата в семейството, аз и мъжа ми сме единствени деца и осъзнаваме колко е хубаво да имаш брат или сестра.

Поли - леле, голяма побойничка е Сончето! Аз мисля, че ти бях споделила какво прави Савана откакто стана на 6 месеца. Като и взема нещо, нацупва се, изпружва краката и надава един сърдит вой. Това ми го прави и до сега. Смяната на памперса е проблем, тя се сърди като я сложа да лежи, не иска.

Аси - къде си? Липсваш!

Забравям да кажа последни дни, че на нас ни изби втори зъб отдолу, пак така безпроблемно. Дано все така да са!

Да ви покажа моята слабост.

Това е в парка, където разхождах преди Савана, като живеехме в центъра. Днес, ако си намеря покривалото на количката съм решила да я водя да видим пак пиленцата!

Отивам, че факс машината е на земята и малката е при нея! Ужассссссс!

# 474
Здравейтееее. Липсвах ви, знам. Няма какво да питам!  Joy И вие СТРАШНО ми липсвахте, баааааси, като семейство са ми повечето момичета тук!  Hug  bouquet Hug

Не съм чела, само отгоре отгоре и направо не мога да повярвам! ПОЛИ, ЧЕСТИТО МИЛАААААА. НАПРАВО И АЗ СТРАШНО СЕ РАЗ ВЪЛНУВАХ и двете със Захира сериооооозно ме карате да се замисля дали и аз да не се престраша за породени дечица и август да правим майче/юнче, каквото ми се иска да е второто ни детенце  Joy Да си жива и здрава и Господ да ти помогне и тази бременност да мине леко и благополучно!!! БРАВООООООООООО  newsm51 smile3501 newsm17

Честити имени дни и на Геринела, Жижин, Гануша и който още пропускам. Честити месечинки на всички порастнали през последните дни бебоци!   bouquet

Имам да оправям дете, вечеря и после фитнес, та ще оставя четенето за през нощта или утре и пак ще пиша подробно! Simple Smile   bouquet Hug

# 475
Здравейтееее. Липсвах ви, знам. Няма какво да питам!  Joy И вие СТРАШНО ми липсвахте, баааааси, като семейство са ми повечето момичета тук!  Hug  bouquet Hug

Нали  Simple Smile, и аz така се чувствам. Мерси zа пожеланията  Hug! Хайде действайте и вие zа едно майче/юнче, а и то тогава няма да е толкова драстично като нас със Захира  Simple Smile.

Айде бе хора, къде сте  newsm78, аz съм тия дни най редовния посетител на темичката, сама си пиша в общи линии  Laughing.

# 476
    Здравейте мацки  Grinning   Как сте?  Гледам героите се завръщат един по един.. Янче   welcome welcome Grinning...И от утре всички на линия!  Ние вече сме на 9 мес... и бих ви почерпила с 6 етажна    Outta Joint   собственоръчно направена торта...но, друго си е на живо   Party  Ох,,2 дена не съм писала и загубих тренинг...Айде след малко се разписвам активно...Поли  Hug

# 477
Янче добре си се завърнала  Hug
Поли и аз тъй викам.Никой не пишеее  Thinking Тамън днес викам на мъжо,че искам и аз едно добричко момиченце.Той ако и второто е момче.Аз веднага отговарям,че ще го караме до момиче  Joy
Рене Честита месечинка на Евангелине да  бъде послушно и много папкащо дете   smile3525 Hug newsm51

# 478
О, Янче добре дошла
Получих си машината Аси  Hug Доволна съм много. Но само беше тъпо, че я поръчах по нета и характеристиките не бяха точни!! Писах им, но не ми отговориха. Аз и с малък резервоар пак съм доволна, ама като пише 1.5л е тъпо да получиш 0.5  Rolling Eyes
Иначе прави много хубаво кафе и я взех намалена от 189 на 129 лв. Марката е Solac 15 бара! Много е симпатична и мъничка!
Ох, мама си тръгна...малко ми е мъчно  Cry
Днес пак бях в Софето - Глупи обичам те  Mr. Green , и си купих очила от МОЛ-а! Много са яки  Sunglasses и бяха намалени 50% та успях да си ги позволя, иначе 240 лв не ми се дават хич  Stop
Друго...май няма
Янче от Видин - малко май обърка името на бебето на Рене
Честита месечинка на порасналите

# 479
  • София
Привет и от мен Simple Smile Не сте писали много гледам Simple Smile

Рене, честита месечинка Simple Smile

Амбишъс, честито ви зъбче. Дано все така я карате и излизат безпроблемно Simple Smile
Видях, че си питала как са нещата при нас. Да ти кажа доста добре, Алекс почти не плаче вечер, поне не е това, което беше, когато писах тука.

И Алекс доста щипе, скубе, рита. Преобличането си ни е цяло приключение.

Да ви се похвалим имаме си още едно показало се зъбче отгоре и още едно на път.  newsm44 Вчера случайно докато си играехме на спалнята видях, че нещо се белее и като му проверих венеца си боцкаше. А пък днес сутринта забелязах, че му се е подул и побелял венеца и до показалото се зъбче, явно скоро и там ще избие. Сега пък започнах да се чудя дали целия този плач не е бил заради зъбките, но не съм го свързвала , защото плачеше само вечер и то като дойдеше време за лягане  newsm78. А при първото зъбче беше кисел и неспокоен през цялото време Simple Smile. Както и да е, не сме ги усетили много много и дано и другите така излизат Simple Smile

Утре ще водим Алекс в Токуда на очен лекар. От доста време много си търка очите и постоянно ги присвива. Може би не е нищо сериозно и знам ли, да е нормално за тази възраст, но понеже го прави от доста време искам да го видят, за наше успокоение. Стискайте палци да няма проблеми Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 22:31 от mariellka

Общи условия

Активация на акаунт