АВГУСТинче вече лази, а на мама и е все по-трудно да го пази ... тема № 16

• 24 231
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Мамчета влизам само да кажа,че всичко с ушенцето на Алекс е на ред   newsm44 newsm44

Ммммм то наистина всички сте навън  Laughing и ние след малко ще излизаме като Алекс се наяде ако аз стана от компа де  Joy

# 451
  • София
Поли  newsm78 ти как реши да си направиш тест? Ако не се лъжа се кърмите още,а цикъл имаш ли ?

# 452
В този ред на мисли има ли още някоя като мен без цикъл и НЕ бременна  Mr. Green Mr. Green
Аз също си правих тест от притеснение, че не ми идва хич, ама си е отрицателен. И си се пазим  Mr. Green ама за всеки случай проверих
Та още нито веднъж не ми е дошло  newsm78

# 453
Здравейте мами и бебоци!
Не съм влизала отдавна но се опитвам да чета редовно.
Трейси ще се опитам да се включвам по-редовно  Laughing Мерси че си забелязала че не съм писала отдавна.   bouquet
Глупи ще ходим пак на състезание през юни така че още няма новини за шампиони! Дай боже да се справи още по-добре!  Praynig Laughing
Добре дошла и от мен Рене!   bouquet
Румик честито ви зъбче! Изпуснах ви от поглед 3-4 дни ... и хоп изненада  Joy Joy
Захира, Поли честито! Много се радвам за вас!    bouquet  bouquet Лека бременност ви желая!
Честит имен ден с голямо закъснение и от мен! Да сте живи и здрави! И честит професионален празник на военнослужещите ако има такива!   bouquet

За сега толкова че току що се прибираме от път и трябва да влизам в ритъм  Joy Joy

# 454
  • Бургас
Ей това е .....5 поста на кръст  Crossing Arms може ли такова нещо  Naughty

Алегория, аз също съм все още без цикъл.....макар, че намалих доста кърменето - не ми е дошло още. Кърмя сутрин в 7, вечер преди сън и следобяд като допълнение към плодовото пюре. Като най-голямо количество изсмуква сутрин.

Яна-вд, знаех си , че няма да му има нищо на малкият.....то белите стават за секунда ама някак си не ми се вярваше с тази огъваща се антена да си направи нещо сериозно.....по-опасно според мен е за очите или ако я налапа.  Hug

И ние голямо скиторене ударихме днес. Добре, че беше тази дъъълга почивка, че да отморим малко.
Ето да ни видите как правим боц:

# 455
Джули, да ти кажа и аz не zнам zащо, кърмя преz 3 часа някъде (с иzключение нощем), не ми е дошло нито веднъж и освен това уж се паzим (това zа Алегория  Wink). Но нали писах преди няколко седмици, че ми е лошо от време на време и бях прокървила леко еднин ден, аz си мислех, че е ПМС, а Захира пък, че съм бременна, окаzа се че тя е права  Laughing. Та тогава zаради Захира, а и някои други момичета понеже така предположиха и аz си викам да проверя, купих си тест да пробвам, иzлеzе отрицателен, после още два си вzех, втори път тествах след няколко дни, пак отрицателен и реших послендия да не го хабя и го оставих в тоалетната нераzопаквоан. Седя си там една, две седмици май. Ужасно ми се доповръща онzи ден следобед, след като си иzпих кафето и писах тук zа работата. Но на мен като ми е нервно и не съм сигурна какво да правя в дадена ситуация ми се гади и си повръщам даже. Мислех си че е от вълнение zа дето се чудя какво да правя. Отидох до тоалетната и видях теста, и не не zнам какво ме прихвана, но реших да пробвам пак и се появиха двете чертички, ама яки червени, дебели  Laughing. То по принцип аz иках да имаме сега веднага още едно, мъжа се колебаеше, по клонеше да е след около 3 години, което zа мен zначеше иzобщо да нямаме 3то, zащото аz не исакм да раждам след 35 години при положение, че имам вече 2 (сега съм на 33).

# 456
  • В друго измерение
Здравейте, момичета!

Ние тъкмо се прибираме от един бърз шопинг с малката. Искам само да и взема храната и отпрашваме пак, че е хубаво времето.

Дю - никакво боледуване вече  Naughty Hug. Пиши по-честичко!

Румик
- честита месечинка на дон Антонио! Да ти е жив и здрав!

Поли
- радвам се, че си решила да приемеш офертата за работата, пожелавам ти най-леката бременност, дано не я усетиш! И аз това си мислех, че ти щом не си имала цикъл, само ехограф може да установи колко е голямо бебето и кога е термина, нали? newsm78 Много се вълнувам за теб, имам една приятелка тук, 6 години не са могли да имат детенце, най-накрая с 300 зора едно, тежка бременност, лежане...идват тук, уж се пазят, мъжа и до последно отричаше, че нещо е станало, а се оказва бременна...имаше най-леката бременност, без лежане, хапчета и т.н., тя много се притесняваше как ще е бебето, че нещо хормонално не бяха добре нещата, но малкия е вече на 4 години и е голям бандит. Божа работа, пожелавам ти същото!  Hug Савана, да, много е палава, но то и аз съм била такава, сега ще ми се върне! Но жива и здрава да е. А за късното проговаряне, мисля, че децата, живеещи в двуезична среда, проговарят по-късно. А Емо даже с 3 езика...Все се каня да ти пиша и-мейл, но време не остава, ще ги направя, обещавам!  Hug

Янче от Видин - радвам се, че малкия е добре!

Магаре - много сте сладки, супер, как я научи Деската на боц и чао? Аз повтарям непрекъснато, но моята само гледа каква беля да направи и накъде да отпраши, нещо не е много ученилюбива май  hahaha hahaha. С 300 зора я научих да си върти главата, когато аз я въртя и да примлясква с устата, когато стане време за хапване. Laughing

Лиде
- май скайп ти е нещо прецакан, защото цяла нощ седиш онлайн. Мен ме е страх сама и тъй като доста често съм така, в понеделник чакам да дойдат да ми инсталират аларма. Тук хората не си заключват къщите, обаче аз защото съм параноичка, ще се барикадирам добре!

Силви.д, Мариелка, Глупи - какво стана, при вас отшумява ли периода с реването за мама и т.н.? При нас не, даже се влошава, мъжа ми като иска да я гушне, тя се дърпа назад и се вкопчва в мен. Иначе му се радва, но не иска да ходи при него...

Отивам да оправям малката и пак навън! Лека и спокойна вечер ви желая!

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 22:04 от -‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’-

# 457
Подозирам, 4е вси4ки са забегнаи нанякъде да празнуват Герьов ден и е хубаво времето, въпреки 4е гледх някакви дъждове в бг  newsm78 Ама нищо де, сега ви се е панало да празнувате  Party
Поли - само ку4е ми трябва мила и него да мисля да разхождам, храня, къпя и т.н.  Laughing  Mr. Green Не е всъщност това проблема, аз бях писла, 4е имам паранои4ен страх от ку4ета, защото ме бяха нападнали десетина в София когато живеех и от детство имахме комшийка с лошо коли и булонка, а сега Макс с тая атопи4на кожа съвсем няма шанс, поне докато не го израсте.
Амбишъс - нанках с лаптопа без да го изклю4а  Mr. Green Мен като ме удари 'Сън4о' и съм жив труп  Crazy Аз досега все 'ауей', а сега само 'онлайн', ама кюво да прайш  hahaha  Joy
магаренце - ама тя тая Деска голямо детенце ве4е и права седи, и 4ао, и боц... браво на детето. Ние сме далеко от тия неща. Опитвам се да го нау4а да пляска с ръ4и4ки като му кажа 'браво', но той от радости по4ва да си хапе ръцете и изобщо, сложна работа  Joy Но аз съм супер приказлива, мъжа ми също, така 4е шанс няма да е мъл4алив и стеснителен  Mr. Green
Малин4е - стягай шампиона, 4е стискам палци и на краката  Mr. Green
алегория - ще те видим и тебе колко си 'НЕ'  hahaha  Mr. Green не се дърпай  Joy

# 458
Ей Лиде, недей бе душо...аз не съм за тая работа с малката разлика. Много трудно ми се струва. А и с това мое раждане...да не казвам нищо, че имаме бременни, ама си ми държи сито! Вярно, че се забравят нещата - аз също позабравих, но си ми трябва време. Ако стане - Божа работа ще е, но ако трябва да планирам, бих изчакала поне 3 години  Peace
Амбишъс - браво за шопинга, при мен също действа супер  Peace
Танче - много е сладка Дескатаааааааа

# 459
Поли  Hug  Hug  Hug много, много зарадва всички. Лека бременност и успешно майчинство желая! Ще чакам да споделиш какво е с 3 деца  Grinning Успех и с работата, дано всичко се подреди както трябва.
Аз тия дни случайно срещнах една колежка. След няколко опита инвитро, две незавършили бременности ...... последно мислеше какви заеми да взима за следващи опити  Money ...... а сега бременна 5-ти месец съвсем по естествен начин  Grinning
Глупи, честита месечинка   bouquet
ай, ай какъв съм заплес  Blush ами то е Венцислава порастнала вчера. тц, тц пропуснах празника на детето  Embarassed Дано рождения ден да не забравя.
Пъпчета пазя и на двете деца, иска ми се да ги хвърля заедно някъде, но не съм измислила къде  newsm78
Магаре, много силно стискам палци Деси да се оправи и всички, всичко да и мине
Румик, честито на твоята месечинка smile3525
Алегория, и аз съм без цикъл и небременна и ми е мнооооого екстра така  Wink

Лека на всички!

# 460
  • В друго измерение
Рени - честита месечинка на патерица! Да ти е живо и здраво момиченцето!   bouquet

Алегория - шопинга беше за хранителни продукти, за съжаление! Дрехи съм се отказала да купувам, докато не си влезна в предишния XS номер!

# 461
  • Бургас
Алегория, то наистина твоето ражданеее  ooooh! ама то с такъв юнак - към 4.800кг го беше родила нали? Simple Smile

Лиде, права седи ама я държа под мишничката бе, иначе не може в никакъв случай, огъват и се краката  Naughty

Иначе рецептата за научаване е двайсетина повтаряния на ден, при нас в ролята на папагал е бате Митко, както и друг път съм казвала. Съшо така сестра ми докато я гледа и тя и повтаря - хора без работа  Mr. Green.  Иначе бате много обича да си играе с нея и постоянно и бръщолеви някакви такива неща - боц, моц, чао, колко голяма ще порастне и т.н. Аз го отдавам на това, че децата много се влияят едно от друго и за това и повтаря след батко си може би. Ще направя клипче в най-скоро време и ще покажа  Peace
Друго, което ми прави впечатление - например нещо като не и е приятно или я боли например /като беше с Т./ започва да маха за чао или да пляска. Свързва го с край на нещо......браво и казваме винаги като си изяде яденето. Или ако не и хареса дадена храна започва още на третата лъжичка да си казва браво, за да спирам. Много е смешна в такива моменти. Или като я питам нещо и тя започва да бърка кое трябва да покаже, и започва да ги прави един след друг номерата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Благодаря ви за пожеланията към Деси, тя вече е много по-добре, дали да го отдавам на това, че я кърмя не знам. Батко и на нейната възраст вече беше пил 3 пъти АБ а тя изкарва бързо неразположенията.

# 462
Момичета тенкю за подкрепата тук  Hug  newsm51
Магаре браво на малката сладурка  Hug
Геринела гласувах за вас в марти бейби.Много сте готинки двамката  Hug  bouquet
Другооооо ко да пишааааа.Що не пишете,че ми се четее  Laughing Така само се чудя в коя тема да влезна във форума  Joy Laughing

# 463
И аz все zабравям на Марти месечинката да честитя, Глупи да ти е жив и zдрав (zнам че беше вчера, ама  Embarassed)!

Reni_vm, мерси мила, дано! И на вас честита месечинка!

Амбишъс, чакам аz, чакам, ти zнаеш какво  Laughing.

Магаре, вярно, че децата вzаимно си влияят, но нашият батко само на глупости учи Соня, той даже не я учи, ами като zнае че тя ще направи някоя глупост, примрно, че като й дадеш лист хартия и тя ще го иzяде, той това прави и тя като го налапа и Емо умира от смях. Или пък вzеме да й даде някоя обувка да иzяде, а днес ми вzе акъла, събрал от двора в една пластмасова купичка мравки и дал купичката с все мравките на Соня. Тя пък как им се радваше на мравките и ми тегли един бой като й ги вzех.

Абе я да питам, вашите бебета налитат ли на бой? Соня май се окаzва много агресивна, тя винаги е реагирала много бурно, ако й вzемеш или я спреш тя да вzеме нещо, с което иска да си играе, но последните дни посяга да удря, също понякога не иска да лежи като й сменям памперса и като не й дам да стане или да се zавърти почва да ме рита. Има ли и други такива побойници?

# 464
  • Кърджали
Леле, Поли, малко бандитче гледаш... Дано скоро и мине тоя мерак да налита на бой Simple Smile
Кати пък напоследък дори се кротна.Стои спокойно докато я обличам.(Ама тя два - три падна от мястото където я обличам в хола, и явно главичката и е загрялаче многото мърдане води до лоши резултати).Това, което ме радва, е е засега не ме търси непрекъснато.Дори съм я оставяа сама в стаята за много дълго време, играе си, не се сеща за мен. Дано продължава така, знам че и ние ще минем през този етап със залепването за мама, но дано бъде леко...
Аз допреди малко ровичках чичко Гугъл. Открих някои мои неща, качени от други хора, направо присвоени...Ма така, преди време като съм си ги качвала, и после не съм трила...

Кати се е научила да пляска с ръчички. Забелязвам я от ден - два, че като дойде музата и почва да пляска.Не го свързва с нещо определено, просто почва да си пляска.

Общи условия

Активация на акаунт