Ммммм то наистина всички сте навън

Лека бременност ви желая!
може ли такова нещо

). Но нали писах преди няколко седмици, че ми е лошо от време на време и бях прокървила леко еднин ден, аz си мислех, че е ПМС, а Захира пък, че съм бременна, окаzа се че тя е права
. Пиши по-честичко!
Много се вълнувам за теб, имам една приятелка тук, 6 години не са могли да имат детенце, най-накрая с 300 зора едно, тежка бременност, лежане...идват тук, уж се пазят, мъжа и до последно отричаше, че нещо е станало, а се оказва бременна...имаше най-леката бременност, без лежане, хапчета и т.н., тя много се притесняваше как ще е бебето, че нещо хормонално не бяха добре нещата, но малкия е вече на 4 години и е голям бандит. Божа работа, пожелавам ти същото!
Савана, да, много е палава, но то и аз съм била такава, сега ще ми се върне! Но жива и здрава да е. А за късното проговаряне, мисля, че децата, живеещи в двуезична среда, проговарят по-късно. А Емо даже с 3 езика...Все се каня да ти пиша и-мейл, но време не остава, ще ги направя, обещавам! 
. С 300 зора я научих да си върти главата, когато аз я въртя и да примлясква с устата, когато стане време за хапване.
Ама нищо де, сега ви се е панало да празнувате 
Аз досега все 'ауей', а сега само 'онлайн', ама кюво да прайш

Но аз съм супер приказлива, мъжа ми също, така 4е шанс няма да е мъл4алив и стеснителен

много, много зарадва всички. Лека бременност и успешно майчинство желая! Ще чакам да споделиш какво е с 3 деца
Успех и с работата, дано всичко се подреди както трябва.
...... а сега бременна 5-ти месец съвсем по естествен начин 

ами то е Венцислава порастнала вчера. тц, тц пропуснах празника на детето 

ама то с такъв юнак - към 4.800кг го беше родила нали?