АВГУСТинче вече лази, а на мама и е все по-трудно да го пази ... тема № 16

• 23 760
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Глупи, стискам ви палци да се оправи бързо Марти, много важно е,че най-накрая е правилно диагностициран- това е първата стъпка към оздравяването! Хайде, да се похвалиш скоро, че вече е добре детето, много ми е мъчно като слушам такива работи....  Hug А в почивните дни не съм ходила към квартала, затова и не ти звъннах.

Амбишъс, радвам се, че ти харесва кошарата, наистина е супер практична! Ние не сме я ползвали за заграждане, но вероятно и това ще направим по-натам, когато му оправим стаята на детето. За д-р Михайлов не мога да ти помогна, нямам представа за координати.... За обезопасяващи средства още не съм мислила, засега се оправяме и така, той винаги щъка под контрол и още няма страшно.

Аси, аз пуснах линк за кошарата, но  ето го отново.

Ние днес голямо обикаляне направихме, излязохме на разходка в парка, после се качихме на колата и ходихме да разгледаме новия мол, цял ден на крак изкарахме. Голяма лудница беше, но имахме късмет с паркирането и влизането/излизането от паркинга. Понапазарувахме, Александър се сдоби със страхотно снежнобяло яке, нямам търпение да го издокарам с него Simple Smile  Heart Eyes

Аз ви пожелавам спокойна нощ и слънчев и весел ден утре, ние ще ходим на екскурзия и живот и здраве вечерта ще се отчета.

Целувки  Hug

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 22:30 от terpsyhora

# 61
Амбишъс ние ще вземем само предпазители за контактите.Оказа се ,че на нашата маса ъглите и са отрязани и няма какво да се слага.А пък масата в кухнята е кръгла и няма опастност.Иначе от както взехме проходилка секцията остана празна.Пребрах всичко от нея,че Алекс ходи и събаря всичко.

# 62
Ох не мога да ви смогна. Цял ден съм навън. Прибирам се само за единствения сън на Теди следобед и пак навън  (спим вкъщи иначе не ни се получава!)
Глупи - радвам се че сте по-добре. Ех, този Марти, вече да се оправя. Абе мацо ще ми "акам на гости" - ти тоалетна нямаш ли си  Joy Joy
Ей шегувам се ти с гости не можеш ме уплаши - заповядай  bowuu
Захираааааааа ех колко беше хубаво когато видях двете чертички!!! Втората по-бледа ама там!!! Чаках я почти една година! И накраяяяяяяя Тедиииииии   bouquet  bouquet

# 63
Захирка, много се развълнувах заради теб, и аз да ти кажа, че щом я има втората линийка, бледа, небледа, има ли я, значи е положителен тестът  Grinning! А, на мъжа ти ЧРД, голям да порасне Simple Smile!

Аси, да ти е жив и здрав Ради!

Ambitious  Hug, радвам се да те видя пак тук  Simple Smile. Кво става с проекта, предаде ли го вече?

Магаре, честит рожден ден (май е вече на патерица), да си жива и здрава, много обичана и много щастлива!

Глупи, Терпсихора, за кой кавартал говорите, да не е Красно село, нали Терпсихора там живееше преди, Глупи на не би и ти, или пак нещо оплетох конците  newsm78!?

Глупи, а дано сега вече се приключи с тия болести, а лекари идиоти ги има навсякъде, мен ме е най яд на това че не можеш вече да разчиташ на никого да си свърши работата като хората, аз за да съм спокойна, трябва да бия път до болницата в Грац, което ми е 20км от нас и висиш като сопол 4 часа, за да съм сигурна, че са поставили правилната диагноза и са назначили правилното лечение.

При нас, овсен че Соня има вече 7 зъба и бушон на горната устна - падна по лице както си седеше на земята и се опита да омектои удара със зъби Simple Smile (добре че поне зъбите не пострадаха). Абе то този ден въобще и беше всичко на куцуз, преди това събори една саксия върху нея и се удари, и рева, аз сложих стола да препречва пътя към цветето, тя пък взе че се навря с проходилката под масата и си фрасна главата, пак рева...

Аси, сега се върнах да дочета и разгледах темичката, вярно много хубави си я издокарала  Hug Simple Smile!

Шайн, ти махна ли ги вече снимките, че нещо не ги видях?

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 23:40 от poly_zoe

# 64
Ей моми4ета да ви се похваля, 4е сядаме  Party  hahaha  Joy Вашите бебета ще проходят, а ние сега се сетихме, ама каво да направим като сега ни хвана музата  Joy
Амбишъс - кофтито е, 4е те ми пускат само няколко поинта за бебето еди какво си, в слу4ая беше нещо от сорта ' бебето пла4е, когато излезете от стаята', за мама  нещо друго и в общи линии в 3-4 поинта ти дават съвети какво може да о4акваш на тази възраст да се слу4и и ако искаш да нау4иш пове4е цъкваш и то ти се зарежда. Аз просто го подминах  Sad понеже малкото 4ове4е е супер контактно и се хили като зелка на вси4ки и изобщо само да има кой да му обръща внимание и да му говори мен не ме търси, само в на4алото ме поглежда дали удобрявам, ако се усмихна и край, ве4е не му трябвам  Mr. Green
http://www.pampers.co.uk/en_GB/articlemedia/C3_GB.html
това намерих само  Rolling Eyes
Цветито - може ли да се дават такива неща??? Нали уж меда и лайката са силни алергени  newsm78 Дано ви минава и на вас бързо  Hug
Имам въпрос4е: някой давал ли е готов кисел на нестле??? 3 пакет4ета са в комплект, но незнам нито как се прави, нито съдържание, защото е на полски написано
Сладки сънища  Heart Eyes

# 65
Лиде, за меда знам, че не е алерген, ами заради ботулизъм не е хубаво н абебета да се дава, а за лайката пък за пръв път чувам това, аз давам чай от лайка редовно. Тия готови пакетчета кисели не ги знам.

Ами понеже вече е вторник Simple Smile, Алегория hbday, да си жива и здрава, и жовтът само радости да ти поднася! Как е кафемашината Simple Smile?

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 00:35 от poly_zoe

# 66
  • Sofia
Хайде и аз  Laughing

Алегория, Честит Рожден Ден!   bouquet   bouquet     bouquet
Много здраве, щастие, късмет да те обсипват занапред!
И бъди ти мама и съпруга най-любима, за домашните ти хора несравнима!
Радвай се на живота, жизнерадостна бъди
и винаги уверено напред върви!  Hug  Hug  Hug

Автор: АЗ  Grinning

# 67
  • В друго измерение
Алегория, честит рожден ден и от мен! Да си жива, здрава, щастлива и обичана жена и мама!   bouquet

Лиде
- браво на Макси, нали знаеш, че всяко детенце си е индивидуално!  Hug   bouquetИ аз знам, че мед не се дава, заради ботулизъм. И понеже не за пръв път те чувам да споменаваш за стоки, които нямат етикети с превод на английски, защо така, не е ли задължително това за всичко внесено от други държави? Ами че ти направо, покрай тези храни на Макси, дума по дума, ще си проговориш полски така Joy Joy Joy Hug

Поли_зоеHug ами точно сега видях, че имам имейл със зелена светлина от супервайзъра ми, след като е прегледал последните допълнения, които му пратих снощи. Честно казано аз съм така преуморена вече, че незнам как ще намеря сили за финализиране на цялото това нещо, което ще отнеме може би 1-2 вечери.

И да се похваля, това, което мислех, че ще е зъбче, което тепърва ще избива си е направо избил зъб.  Shocked Днес пробвах с наша малка лъжичка, защото по принцип храня Савана с гумени, направо си изтрака, а като успях най-накрая да и бръкна в устата, дращи. Няма/ше подути венци, нерви, неспане, аз това очаквах, а и понеже не мога да и видя и бръкна в устата, кой знае кога се е появил. Но важното е, че го има, дано все така лесно да излизат!  Heart Eyes

Днес беше един от тези луди, натоварени дни при мен, много мразя така да ми е понеделника, че после цяла седмица така ще ми тръгне...

Приятен ден!

# 68
  • Кърджали
Свате, честит рожден ден! Мъжа ти да те глези, Теди да те слуша.И двамата да те обичат много много.
Браво на Макси.
Честито първо зъбче на Савана. Все така леснода ги изкарва.
И Кати засега почти безпроблемно ги вади зъбчетата.Само се буди малко нощес, нотя от два месеца някъде се буди всяка нощ, не знам какво и стана. Какво ли не пробвах, но продължава да се буди.Освен тази нощ да пробвам да я завия с одеяло, а не със олекотената завивка, ама едва ли и е толкова топло.... Подлуди ме, докато другите бебета се будеха по сто пъти, тя си спеше като пън. Като порастна, вместо да спи и да събира сили за нови бели, тя се буди....
Сънувах, че Кати се опитва да ходи...

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 08:19 от Aлекcандрa

# 69
Добро утро!

Алегория, Честит Рожден Ден!!!!!!!!!!!! Много здраве, щастие , късмет и кекс на екс!
Днес е хубав ден и ако не ни се беше поразбрицала количката, щяхме да излезем за 15 минути Wink
Благодарско за отговорите за обличането, явно аз съм най-лудата...обличам го доста и нощем е с чувал и дебело одеало...ама снощи му сложих по-тъничко..че ме хвана срам...но през нощта пак му метнах дебелото..Аз съм толкова зиморничева, явно не трябва да съм си за пример...

# 70
Поли_зоеHug ами точно сега видях, че имам имейл със зелена светлина от супервайзъра ми, след като е прегледал последните допълнения, които му пратих снощи. Честно казано аз съм така преуморена вече, че незнам как ще намеря сили за финализиране на цялото това нещо, което ще отнеме може би 1-2 вечери.

Мобилизирвай се и действай, после като свърши всичко, е няма такъв кеф, казвам ти Simple Smile. Честито зъбче на Савана!

Сънувах, че Кати се опитва да ходи... [/b] [/color]

Ха да видим  Grinning, аз откога я чакам да закрачи таз твойта калпазанка Simple Smile!

Лек ден на всички! Ние излизаме по задачи, а времето е отврат  Confused.

# 71
Алегория, честит тожден ден!Бъди щастлива и обичана жена!
Момичета, от сърце ви благодаря за комплиментите, разчувствахте ме направо Hug!
Поли,направо ми стана мъчно за Соня Sad.Милото дете, вече стават опасни с проходилките.Белослава направо тича с нея. Свалих снимките, защото през радикала после не мога да правя корекции, ще ти пусна някоя друга на лични Peace!
Хари, ти си един скрит поет Party.
Ивушке, Животинчето спи с потник и пижама-гащеризонче.Завивам я с една олекотена завивка, но най-често е напълно отвита.Вкъщи е доста студено, но от 2-3 седмици спрях нацяло климатика.Щапка слагам вече от летните, заради слънцето, а когато има вятър пак предпазват.Може и качулка.
Аси, видях, че си ме питала за злополучните корени пащърнак ooooh!.Ами , като ги изчистих, от един кг остана за две готвения Mr. Green.
Лиде, браво на Макс Hug! Ама все пак той е от най-малките бебета в темата Peace, не се притеснявай, всичко ще започне да прави момчето Hug!Кисел не съм виждала готов, но ако е бебешки, би трябвало да е чисто нишесте(царевично, оризово, пшеничено).Виж дали няма оцветители.Това би било притеснително според мен.
Амбишъс, честито зъбче на Савана.Дано така лесно да пробиват и другите.Много смешни стават сега със зъбчетата Laughing Белослава се е научила като захапе лъжицата и да не я пуска hahaha
А карфиол наистина дадох доста рано, но колкото да го отчета като въведен.Тук не се сещам да се използва, освен за туршии и паниран, та не виждам как ще го яде детето.
Янче, Белослава също не стои сама стабилно .На снимката се е подпряла на облегалката, иначе издържа 10-20 сек. и тупва .А за да крачи, трябва да я държа за ръчичките Wink.Но един приятел, който е детски ортопед , каза хич да не я поощрявам, защото колкото по-късно проходи детето, толкова по-добре.Естествено, ако не става въпрос за състояния, които се нуждаят от рехабилитация Peace. Само за да те успокоя, ще ти кажа, че на консултацията на 8-я м. още нямаше никакъв стъпателен рефлекс и педи ми обясняваше как не може да ни изпрати на физиотерапия, защото не е много зле, но определено има проблем Wink.А един месец по-късно й демонстрирахме как прекрачихме целия кабинет по дължина Flutter.
Дани, Бубичка сигурно много ще се смее като те прочете Hug.Преслава и Белослава като мънички си приличаха страшно много, наскоро се оказа, че сме с еднакви колички, та е нормално да ни бъркаш двете Hug Heart Eyes Joy.
Терпсихора, аз се притеснявам в тази кошарка да не се чувства изоставена, защото в бебешката кошара я оставям само за сън newsm78.

# 72

Бъди красива и щастлива, бъди добра и търпелива,
бъди на мама радостта, бъди на татко гордостта!

, Alegoria !!!!!!

ЖЕЛАЯ ТИ - ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ,
КЪЩА С ДВЕ КОЛИ ОТПРЕД,
СЕМЕЙСТВОТО ДА ТЕ БОГОТВОРИ,
А  С ПРИЯТЕЛИТЕ - ДО ЗОРИ.
..

# 73
Добър деееен! Моля за извинение, че малко ви позабравих - не съм липсвала, най-много щастливи да е имало от факта  Joy, нооооо..
На гости сме на нашите и понеже Северния парк ни е тука до дупетата, та по цял ден почти сме там. Утре баща ми влиза в болница и ми е малко свитичко... Praynig

Захирка, няма да ти честитя нищо.. Само ще ти кажа, че аз никога не видях настена черта. Дори при ЧХГ над 400 уринния тест не помръдна.. и съм му сърдита за това де!  Laughing  Ще "кажа" само  Hug

Ивуше, аз малко закъснях с отговора, ама пък и Преслава все боса и гола ходи, та и ние не сме критерий за обличане Simple Smile Както си научите децата - така, няма нужда да се сравняваш и съобразяваш с другите Simple Smile  bouquet

Шайн, ама сте принцесиии! Вече не си приличат особено  Rolling Eyes  Hug Hug Hug

Алегория, честит рожден ден! Жива и здрава да си и ти, и всичките ти близки хора! Много да те слушкат и обичат! Simple Smile   bouquet

Лиде, чувала съм, че готовите са големи бъркочи, съдържащи какво ли не.. Не съм купувала.

Тъкмо се засилих да излизаме и Преслава заспа.. сега я чакам да се събуди и бягаме към парка Simple Smile
Слънчев ден на всички!   bouquet

# 74
Здравейте! В целия сдух най-накрая нещо по-така за мен. Имам си нов телефон  Heart Eyes Предният си го обичам много и го ползвах почти 5г, железен! Но вече доста се поизхаби, (и в тоалетната пада!) и снощи ме изненадаха с подарък!  Heart Eyes

Шайнче, наистина децата се развиват изненадващо бързо и то изведнъж. Както не могат това и онова да правят и на дргия ден буквално вече го могат! Аз да ти кажа хич не се притеснявам какво НЕ може дъщеря ми да прави и винаги с чиста съвест и усмивка в отговор на подобни хвалби съм казвала 'моята Анди пък НЕ право това, това, това, това, това И това! Това в контра на майки, които постоянно се хвалят децата им как искали, не искали вече покорили света, което за мен е леко смешно и това е моят начин да го изразя.  Mr. Green Когато ня децата ни си има дойде моментът, тогава! Изобщо не държа да прави каквото и да било, стига да ВИЖДАМ, че е здрава, щастлива и се развива правилно за възрастта си.  Hug

Глупи: права си. Или аз съм се изкривила професионално или винаги съм била такава и избрах професия, в която да мога да го приложа - май второто е вярното.  Mr. Green Ох ужасни одисеи с тези лекари беееее, хайде вечер Марти да се оправя, че вярваш или не все ви мисля няколко майчета тук (+ сестра ми), чиито дечица напоследък все боледуват. Sad

Ивушке за обличането: Аз по принцип не обличам много и все ми викат 'не е ли много леко облечена'  Joy Единствено нощем май я навличам повече, отколкото трябва поради затоплянето на времето и тя милата напоследък много се поти. Та от снощи и ние сме с тънкото чувалче с дълъг ръкав. Скоро мисля и под пижамката да започна само бодита с къс ръкав да слагам. За навън и ние като Хариела почти не носим шапки, а го караме на качулката от якенцето, ако е по-хладно. Иначе имам една/две леки шапчици, които понякога й слагам.

Терпсихора: ама вече сте купили такава кошарка ли бе? Суперска е, но се чудя как намирате място за туй чудо в апартамента!  Shocked Ние за проходилката или за лазене нямаме място, камоли за такава кошара за игра. Sad

Ние и днес ще сме цял ден навън, така че ви пожелавам хубав ден!   bouquet

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 10:32 от Yana-barborana

Общи условия

Активация на акаунт