АВГУСТинче вече лази, а на мама и е все по-трудно да го пази ... тема № 16

• 24 214
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Цвети, Биа големи големи образи са ви дъщеричките Laughing, много ме разсмяхте и в двата случай помагат децата, едната пази братчето си от задавяне пък другата го храни да не е гладно бебето Wink.Колкото повече растат все по интересни ставам тия бебчовци, опасни са просто Heart Eyes
Биа пусни някоя снимка на Шош как стои в поза пълзене или клатене по точно или клипче как танцува човека, голям сладурко ще е Grinning
reni_vm честито поместване,важното е че си е намерила начин на предвижване  Laughing

# 661
  • Sofia
Е наистина много се смях с това Юле и с Мери ...  Joy  Joy  Joy Опасни каки са! Какво ли няма да измислят децата ...  Joy  Hug  Joy

Рени, браво на детенце! Абе ще се поместват вече, къде ще ходят....!

Жижи, Али е много сладка!   Hug Наистина са ни като малки госпожици вече момиченцата, а пък момченцата са като малки господинчовци, много са смешни ...  Joy  Laughing  Laughing

Александра, това дразнене може да е от изпотяването. Мажи се със Судокрем, мисля че ще ти помогне.  Peace

Аз пък днес бях 3 часа на фризьор, с нова прическа съм и си поднових кичурите, че отдавна плачеха за това. Мъжа ми пази София, добре се беше справил, за първи път я храни следобяд и я разхождал напред-назад из парка, каза че много се изморил... Добре се бяха справили, само беше забравил да й предлага водичка по-често, ама нищо, за следващия път ще знае ...  Grinning

Лека нощ и от мен!  

# 662
# 663
Момичета, просто не се сдържах да не ви покажа... Ето една малка извадка от уникалните снимки на нашите сладки дечица с Ани  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

И такааа
Дай гуши
Анди се държи като недостъпна г-ца
Ела ми, куклооо
Ех любов, любов...
И останалото е история...

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 00:58 от Yana-barborana

# 664

Сватя, 4естита при4еска.....4акам снимки да видя.Браво на мъжа ти все пак...макар и без вода, детето си е било екстра с тати.И аз  само веднъж съм оставяла Ради с баща му за около 3 4аса /ходих на козметик/ и добре си се бяха огледали и те.

Ян4е , Яни , много са сладки и двамата....Ама Бобко няма ли да се сърди? newsm78

# 665
  • Sofia
Добро утрооооооо...  Grinning
Днес денят няма да е слънчев, поне при нас, но дано пък е усмихнат ...

Сватя, мерсаж  Hug

Яна, Терпсихора, малките госпожица и господинчо са невероятни...!  Hug Много сладинки ... и много хубави снимки сте им направили ... Янче, абе ти доста си свалила май, чак и на снимките си личи ...  Simple Smile

Хайде кога ще се видим всички ...  Grinning

# 666
  Добро утро мамички! Ма много сладки дечицата бееееееее   Grinning  Яна, Терпсихора  и колко са се променили... порастнали.. браво! Много сладка картинка са! Супер е че е хубаво времето при вас и може да се търкаляте из тревата. Тук е ужасно гадно и разходката ни сигурно ще е само из магазините  Tired
  Колко е хубаво децата да си имат каки и батковци, да си помагат и обичат. Пожелавам го на всички, които си нямат още, защото при нас не се очертава. А  на татковците трябва по често да ги оставяме да придобиват тренинг, че иначе  ooooh! Моите ги оставих снощи една вана да си взема и нали му казвам да дава водичка ако мранка, той и оставил шишето да си играе с него и тя като се изпонамокрила цялата, а после ме пита защо е мокра   hahaha   Мъже... Grinning  
  Александра  на екзема прилича това както го описваш... Кортизонов крем само ще помогне  Peace  само детето не бива да има допир. Да не попадне в устата. Иначе става за кърмачки, щом е външно  Peace
 И да попитам бебетата,,,мамите им де  Grinning   които имат зъбчета от долу и от горе, скърцат ли с тях?  Shocked Нашата така прави и не ми харесва тази работа   newsm78 явно и пречат още,,,нали са преснички и сигурно се чуди какво е това ръбестото  Grinning
 Аси мерси за кафето  Hug отивам и аз да си направя едно дълго еспресо,,, Приятен уйкенд на всички   Laughing

# 667
   Party Много порастнали дечица  днес...Честити месечинки на Ния, Митко и Божидар!!! newsm38 newsm38 newsm38  Да растат здрави и весели!

# 668
Добро утрооо Simple Smile Е днес вече поспах повече от 5часа - цели близо 8  Mr. Green А Анди продължава да чупи рекорди - спа 13часа непробудно!!! Мами, ако можете отделяйте леко спящите (пък и другите) деца! Направо не е истина каква разлика има, поне при нас!! Пи-пу!  Simple Smile

Хари: мерси мила за комплимента. Посвалила съм, да, но имам още 6-7кг до заветната цел, но до морето въм ги свалила, дай Боже! Praynig Ани също много е свалила, тя пък с 90-дневната диета. Те малко с Разделното хранене се конкурират, хаха  Mr. Green

Рене: много добре изглеждаш бе жена, супер аватар! Ама сложи снимчица и с бебка деееее  Crossing Arms Hug

Аси: мерси за кафенцето, тамън пийнах Simple Smile Ами чакаме среща скоро и с милия ми бобко. Така ми е домъчняло вече. Той и той си има един куп Младостки приятелки, не го жали толкос хехехе.  Heart Eyes

Днес ще излизате ли?  newsm78

# 669
Добро утро момичета!

Само да ви почерпя, че ставаме на 9 месеца и , че станах леля на бебе Боян! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 670
Момичета, днес нашият батко става на 6 години.  newsm59 Да почерпим по случая:

Честито на всички месечинки днес  smile3525
Ивушк, честит племенник, дае жив и здрав и много радост да носи!

# 671
Хехехе, Биби, храни го човека, а и той щом тъпче бузите, явно гладен си го оставила  Joy
Янче, абе нали това казвам, откакто е направила година и половина ходи без памперс. Знае къде й е гърнето, сама си го носи, сваля гащите, върши си работата, бърше се даже (колко успява е друг въпрос), вдига си гащите, даже и гърнето си хвърля. Но сега какво й стана  newsm78 Днес 1 път пишка (акото там си го върши, ама пишкането...), после Миташки заспа и го оставих да спи, а с нея отидохме за кухнята. Върнахме се, и какво направи, нашата пак се напикала, аз я видях чак като се събу, че е мокра. И аз почвам да си мисля, че е нещо от яслата. Е то и другата седмица ще ходи после 2 седмици ще почива, че ще сме в провинцията.
Хариелка, и аз искам да видя новата прическа, че май другата седмица ще е кофти и няма да мога да дойда до парка Sad Дано поне има един хубав ден да се съберем в Южния да се запозная най-после и с другите момичета.
Ейййй, много са готини двамата, страшна двойка (да ме прощава Бобко  Stop).

Лелееее, Рене, ми той моя мъж прави 9м бе, а аз да забравя. Да са живи и здрави децата, още малко и годинки ще празнуваме (малеее, темите ще хвърчат тогава).
Янче, аз само по снимки съм те виждала, ама вярно си отслабнала. Ама то и с тоя фитнес няма как, даже и аз се замислих, че движение си му е майката, ама не покрай децата  hahaha Ама то е хубаво да ходя с някой, сама ми е тъпо, а близо до нас има фитнес, то и мъжо има нужда, ма кой ще гледа децата, ако ги оставя на зълва ми ще лудне с 2-мата  Rolling Eyes
Бреееей, много поводи днес.
Честит плененник на Ивуша, да е жив и здрав и много да ви радва!
Рени, честити 6г на вария бати, да е много здрав, много да го слушате и да носи само 6-тици (предполагам на есен ще е ученик).  Hug

# 672
  • Sofia
Честито порастване на всички бебенца!   bouquet  Hug   bouquet

Честито, лельо Ивушеееее...!!! Да ти е живо и здраво племенничето!   bouquet   bouquet   bouquet

Честит рожден дени на синчето на Ренката! Да е жив и здрав и да бъде послушен батко!   bouquet   ura smile3510

Янче, ами аз си мислех да излизаме, ама това време променливо само се мръщи и ту завали, ту спре ... Направо незнам какво да правя...  Wink
А ти с това отделяне на Анди ме зарази. И аз вече мисля да го направим със Софи, както казваш без още да й приготвяме стаята, но само ще вземе бейбифона от сестра ми, че нещо ме е шубе ... А иначе знам, че сега е момента, защото после ще разбират и няма да мога да я отделя до по-голяма възраст. Така стана с племенника ми, на близо 4 г. и още спи в стаята на мама и тати. Хубава нова стая са му направили и той много й се радва, но да спи там не ще и да чуе...  Wink

А за прическата, ми още не съм се снимала бе хора, ама хайде сега пък снимки ще ви пускам ...  Wink Ще ме гледате по срещи ...  Grinning

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 13:10 от Hariela

# 673
Ох, това със спането...Само да направим другата стая и да се изместим...Мен единствено ме притеснява, че събуди ли се единия ще събуди и другия. Юлето като става около 7ч за ясла, после спи като къпана, почти без да се буди (само по някога, ако сънува нещо). Но точно тези будения нейни са съпроводени с рев, и то силен (как ги родих толкова гръмогласни, не знам). Ако е до 12-1ч няма проблем, че на Митко му е още дълбок съня, но после....
Друго пък, и нашия се е научил около 2ч да мрънка, а около 4ч иска даже цица, е не винаги, зависи кога е легнал и колко е ял. Та ще трябва строг режим и за 2-мата, че да ми е мирна главата, ама знае ли се. Иначе аз съм мноооооооооооого ЗА да се отделят децата още от сега, че после е трудно (Юлето спи м/у нас, и ако не ходеше на ясла съвсем трудно щеше да ми бъде, но там се понаучи на обяд да спи сама, та може и да стане номера).
Биби, всъщност питам я за децата, лелките, ама нищо не ми казва, тя си знае едни неща и тях си повтаря, или нещо на момента. Ако някой я удари едва ли ще ми каже или пък нещо друго. Та не знам.

Янче, ние няма да излизаме, то само що не е заваляло, а така духа...(а нали знаеш, че аз и обичам да съм в къщи, а сега честно казано бих и легнала да поспя). Явно ще се наваксва после в провинцията, да му се не види и времето  Crossing Arms

# 674
Хехе, днес наистина страшно много поводи за празнуване! Честит ти рожденник, Рени ВМ! Да ти е жив и здрав!! Ивушке честита месечинка и ставане леля!! Живо и здраво племенниче!!   bouquet А ти в понеделник май също ще имаш повеод за черпене Wink

Хайде и аз тогава да споделя пък моя повод за празнуване! Днес се навърша месец откакто съм на РХ.  newsm68 Резултатът е точно -4,5 кг!  newsm44 Направо не мога да повярвам!! Е разбира се фитнесът 3 пъти в седмица си казва своето, но и предния месец като НЕ бях на РХ, а само ходех на фитнес имах някакви 1-2 кг, които ту свалях, ту качвах... Та съм адски щастлива! Момичетата в РХ много ми помогнаха, просто знаейки, че има и други като мен, които в името на каузата търпят лишения под една или друга форма. Но признавам - за мен РХ е начинът да отслабна! Реално единственото ми лишение е от любими комбинации храни, но реално всичко си хапвам и гладна не съм останала нито за миг. Кърма си имам, което за мен беше адски важно, абе въобще ПРОДЪЛЖАВААААММММ!!!  newsm62 newsm44

Хари: забравих - браво за фризьора. терпсихора ми е обещала да ме води при нейния скоро и нямам търпение!!! Една година не съм с еподстригвала!!  Shocked За отделянето смело напред!  Grinning Аз последните 2 дни се родих и си припомних какво е да НЕ шептя и ходя на пръсти. Мъжо сноши шепти ли шепти. Викмам му 'що шепнеш бе?' и двамата в един глас 'по навик!'  Joy Дано все така добре да спи. Днес наобяд малко трудно заспа и малко поплака/помрънка, но си спинка супер вече час.  Heart Eyes Дам май няма да се излиза днес.

Цвети: ами с 2 деца и ако няма и кой да ти помага просто наистина няма как човек да си отдели внимание, било да си направиш нещо здравословно за хапване, било за фитнес, било за козметик и фризьор! Sad Дано Юлето не е нещо стресната в децката, както казва Биби!  Praynig  Hug

Общи условия

Активация на акаунт