АВГУСТинче вече лази, а на мама и е все по-трудно да го пази ... тема № 16

• 23 778
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Mариелка - аз мислех на тостера да ги правя понеже имам много функции като затопляне на филийки и 4-5 степени и понеже незнам то4но как и на какви градуси си мислех да сложа във фурната и да видя там как ще станат на вентилатора и след това с няколко филийки на тостера докато оцеля подобен резултат  newsm78 Идеята ми като цяло е да са пресни, но и аз се 4уех какв хляб, 4е ще е пълнозърнест и ограник добре, ама за нещо по-специфи4но да гледам ли  newsm78 Нещо спомена ли доки за тостерите???
Аси и за теб също - за слънцезащитен още и аз се мъдря, понеже само на нивеа намирам хипоелергенни и +50 и т.н., но видях и едни стик4ета като гланц за устни, на които пишеше за лице, уши и носле, зони които си изгарят пове4ко, но на 5-ти и 6-ти съм на специалисти и из4аквам. Ако не ви е късно мога да ви кажа то4но кое са ни препоръ4али за много бели бебета и с по-4ъвствителна кожа. Тук мустела и тия марки ги няма, масово са нивеа и гарние  Peace

# 91
  • София
Лидия, не ми каза за тостер нищо. Както написах в предния си пост във фурната. Днес ще пробвам и ще видим какво ще излезе.

Аси, да малко е кремчето. Аз като го видях щях да падна. Нали в кутийката изглежда малко по-голямо. Не знам какво ще правим като дойде време да мажа цялото тяло. Някакво мляко трябва да взема. Аз за себе си съм ползвала Нивеа и ми харесват, не знам как са им детските. Но нали ние си имаме проблеми и гледам да е медицинска козметика, че не ми се рискува.  newsm78

# 92
Похвалиха ми на  Нивеа слънцезащитния крем.

# 93
Ей много ви благодаря на всички!! Да ви се връща и на вас. Ех Хари, чак лично пожелание Не съм чела назад - видях за крем говорите. Имам два себамед (хич не съм доволна много трудно се маже) и Чико (екстра е)
Е сега за милите ми съфорумки да се почерпите за мое здраве   bouquet
, няма да прекалявам със снимките, че нали все сте на диета   bouquet

# 94
  • На плажа
Честит рожден ден на Алегория,нека живота ти поднася само хубави моменти с любимите хора

Ох исках още да пиша,даже съм си отворила нов прозорец....ама дивака надава вой  Mr. Green

Продължавам,никой не е писал  Laughing
На Савана,все така да и излизат зъбчетата,безпроблемно и да са бели и здрави Амбишъс,раздай по една дъвки и игличка по случая Peace
Много сънувате брееее,аз  лягам,като талпа и заспивам ,нищичко не сънувам  Mr. Green
Бубе,стискам палци за баща ти Praynig
Честит подарък на Янчето, и аз съм като теб,вече доста години го ползвам моя телефон,и мъжо все ми вкарва разни оферти,но мисля да изчакам Ники да порасне,че като го знам как обича да си играе с телефона  Mr. Green....
Глупи,не знам как сте издържали толкова време да го гледате Марти болничък...бързо да се оправя  Hug
Как така без шапки ги извеждате децата,аз съм една пъзла и в количката имам Пет вида шапки,и само сменям....ама то е едно времеее ooooh!,пече слънце,духа студен вятър....въобще....
Силви,страхотен е колажа пак ...Браво  Hug
Аси,много добре изглеждаш,но те разбирам за килцата на корема и бедрата и аз съм така Laughing
Магаре,сви ми се съцето като ти прочетох одисеята,още повече ,че и ники постоянно дърпа кабелите,а аз все оставям кабела на миксера да виси,уж винаги съм там ама.....А да знаете колко е гадно да им защипете гушките с ципът на якето CryНа Вики на няколко пъти съм го защипвала,направо ми се преревава Cry
Честита месечинка на Софи,да расте все така красиваи усмихната,малка мадама   bouquet
Мариелка,аз също си правя сухарчетата,но всяка сутрин си препичам филииката на скаричката за сандвичи  Peace

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 14:33 от Дани1801

# 95
Ей...какво сте се разписали...няма ли разходки за вас  Heart Eyes

Аси, много сте хубави...Слънцезащитен купих на Мустела за 30 лв-става и за лице и за тяло...но! мнооого трудно го размазвам и не съм доволна...направо си се правя на ударена като опрем до него...Виж Яна беше препоръчала някакъв  то около 18 лв беше..

Лиде, Дари го гледаме на 18-20 градуса, и на мен все ми се струва, че може да му е хладно...така че бабините елечета влизат в употреба от време на време..

Силви, колажа е супер ... тенкю бейби!

Хари, да ти е жива и здрава Софи и да стане милионерка!...К`во да правя като съм зодия Телец, или ще ти пожелая пържени картофи , или пари, пари, пари...

# 96
хаха Ивушке - нищо лошо не си пожелала. То на днешно време здравето не е пари, но струва пари, така 4е добре си се ориентирала  Joy Аз като не съм сигурна как му е на детето бутам носа и зад врата, за да знам със сигурност, но като цяло все съм по-дебело обле4ена от него  Peace То е според мен до както свикнеш. Ако си е свикнал Дар4о с еле4енце и не му го сложиш ще му е струд, а на моето ако сложа еле4е ще се из4ерви веднага. Завота всеки знае и усеща своето си беб4е  Peace
Пералнята ми идваааааааааааа Дано да е добра  Praynig

# 97
А за Лидето (сега връщам назад) да уточня, че още не съм взела машината за кафе! Сигурно Ивуша ще потвърди, ама телетата трудно си избираме нещата...абе кво да се прави
Но ще пусна едно спец. за Лидето - следобедно кафенце и мерси за ангелчето  Hug

Танче мила знам, че всички ще кажат, че се случват такива неща и е така! Колко приятели имам дето са се заливали целите с вряла вода от тенджера като малки Praynig Наистина си се разминала с малкия дявол. Според мен всичко ще мине - няма да остане бележ още повече че си го намазала!!!

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 14:46 от alegoria

# 98
  • На плажа
ЮХУУУУУУУУУ  newsm44 newsm44 newsm44 вече сме в отбора на зъбатите  tooth
Токущо го видях,не знам кога е избил,не е давал никакви признаци,освен ,че снощи се буди на всеки два часа да суче  Mr. Green

Дъвка-за да е бяло и игла-да пробие бързо  Mr. Green
Лиде,честита ти придобивка и на теб,много да е здрава Peace

# 99
Влизам само да ви кажа че вече се сдобихме с първата си рана. Малкият юначага на мама си остърга нослето в мокета и сега е като клоунче с червен прежулен нос. По- късно ще имам и снимков материал. Мерси на всички, които са ми отговорили. И да направя едно уточнение сол слагам по 1 чаена лъжичка в пълно корито с вода мисля, че не е фатално  Hug
Честито на всички рожденици от последните дни. Няма да бързам да поздравявам Захира ,но ще стискам палци и на краката
И като видях колажа - АВГУСТОВСКИТЕ БЕБЕТА СА НАЙ-ЯКИТЕ БЕБОЦИ

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 17:36 от sosmy

# 100
Такова слънце печеее   Nature Sunny newsm44
Аси на мен свеки ще ми прати от Италия слънцезащитен крем на АВЕН с фактор 40.Като го получа ще пиша как е.Иначе Алекс бая изгоря по бузките.
Сосми юнак без рани няма.Ще мине.  Hug
Дани честито зъбче на малкият все така лесно да излизат    Hug

# 101
Алегория - тенкю, отивам да си го изпия с една цигарка   Mr. Green Blush
Дани - мерси мила, да ви е 4естито новото зъб4еееее  Party Да ви са все така лесно избиващи и бели4ки, здрави4ки и да си гризка с кеф  Crazy
Сосми - сори ама така и неразбрах, защо се слага тая ми ти сол като цяло??? Много кофти за нослето, но юнак без рани знаеш няма. Дано да не го боли милото и да мине като бързо. И ние нали още не сме супер стабилни при сядането се жулна в мокета, ама нищо му няма. Като неможе да си седи на слабото дупе, ще пада и това си е, важното е 4е непла4е.

# 102
  • В друго измерение
Здравейте момичета! Мерси на всички за пожеланията към зъбчето на Савана, да ви се връща!

Хари, честита месечинка на малката принцеса! Да е жива и здрава, весела и щастлива!

МагаренцеCry добре, че не е било по-сериозно! Ужас, милото детенце!  HugНе се притеснявай, щом не е плакала много, значи бързо е отминала болката! Hug  Не си се сетила да намажеш веднага с масло или маргарин, нали? Много помага в такива случаи. Още чувала съм, че изгореното може да маже с мед, незнам колко е вярно, а по аптеките продават едно мазило, Витасин, свинска мас и невен, чела съм, че е много добър в такъв случай, попитай пак.  Hug Не се обвинявай, просто няма начин да си нащрек 24/7, а те стават доста мобилни и опасни. Аз затова съм решила моята бръмбарка да я затворя в една кошара, да ми е мирна главата, а дали ще иска да се седи в нея, това е друг въпрос.

Тинче/Дани - честито ви зъбче и на вас, все така леко да се показват! Много е готино това с дъвката и иглата!

Бубе - не е важно на кого не си липсвала, а на кого си липсвала, така че смело напред с писанията!  Hug

Лиденце - честита ти пералня! Ти продължаваш ли си цигарите?  Twisted Evil Naughty

Мариелка - голямо момче е Алекс, да ти е жив и здрав!

Ивушке - според мен на чудесна температура си гледате Дари, 18-20 градуса е най-добре. По-добре повече завит на по-студено, отколкото обратното, но ти знаеш, де. При нас е 22-23 градуса, все ми се струва, че е много топло, затова Савана през деня е по къс ръкав по цял ден, с тънки панталонки, някои от които 3/4 и боса. 

Шайнче - хахахаха, много сладко ми стана как Белослава стиска лъжицата!  Hug

Силви.д - мерси за колажа, страхотен е, аз пак не можах да сколасам да кача ъпдейтната снимка на Савана, но нищо!

Асиииии - ех, морето, страхотни снимки, много сте сладки!

Сосми - аз не разбирам какви са бенефитите от солта във водата, ако знаеш, би ли казала, моля? За нослето, юнак без рана не може! И Савана целите и крака са сини от лазене по земята, удряне и т.н., а има една и на скулата. А най-интересното е, че не реве вече като се удари!

Глупи - дано сте по-добре!  Hug И аз сега да попитам, да не би и ти да живееш в Борово/Красно село или околия? За Мариелка разбрах вече, че ми е съседка, ама за теб как така съм пропуснала? (не, че не е типично за мен, естествено)  Laughing Laughing

Слънцезащитен крем за бебето, ползвам някакъв тукашен, с натурални съставки, 30 фактор - както преди съм казвала, аз съм запалена на тази тема!

При нас ще вали днес и следващите няколко дни, ужас. Но поне да използвам да си свърша нещо из къщи, че с това училище и излизане по цял ден, къщната работа ми седи.

# 103
Честита месечинка на София! Да расте жива и здрава за радост на мама Хари, която винаги е добра и мила към всички!  Heart Eyes  bouquet Hug
Честит Рожден ден на Алегория да е щастлива и усмихната мама!

Ей какво хубаво време, цял ден маахме гащи с малкият! От сега започват хубавите дни и трябва да заформим среща с мами и бебета!

# 104
Леле проибрахме се преди 30мин - цял ден не сме се прибирали от парка, голяма умора ви казвам! А Андреа продължава да е навън - да спи на двора! Готвим си сьомга, дано стане, че за пръв път правя.

Силви: страхотен колаж! Адски пролетен!!  Simple Smile Благодаря за усилията!   bouquet  bouquet

Наистина и на мен ми направи впечатление в колажа, че някои мами явно редовно четат, че пращат снимки, а не искат да се разпишат нито веднъж!  Crossing Arms

Данче, честити ви първи зъб!

Ивуша: и преди съм писала, слънцезащитният крем, който взех е IWOSTIN 30 фактор - полски, но от високите класове козметики, нова марка за нашия пазар. Много ми го препоръча продавачката и да ти кажа съм адски доволна. Супер лесно се нанася и за секунди попива!  Peace

Магаре: вярваш ли ми, че ми се насълзиха очите само като си представя сценката и милата Деси! Боже, ужасна работа! Дано се размине БЕЗ белег, но и да има да се благодарим, че е само това!  Praynig Дръж ме в течение как е и как минава... Ех тази Деси, толкова да е добра и сладка, а така да не й върви (казвам го и заради оченцето Sad ) Но ще й имен като на кученце!!  Hug Hug Hug

Аси: страхотен е Ради, егати пича!! А на теб наистина не знам къде са ти килата, изглеждаш страхотно! А така ми домиля за моренцетооо, как искам и аз Анди така да я миткам по брега...  Heart Eyes

Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт