Шайн, според мен си е самостоятелно ядене, особенно, ако се сложи и сухар си е доста засищащо

Сосми, много е сладък на аватара бееее

Амбишъс, чак и аз не мога да повярвам, че са толкова деца за толкова места (това са с по 8т де, иначе са много). Бяха преди класирането 26 за 14 места, но явно има отпаднали, като са ги преглеждали. Но при нас за яслите е най-голямата битка, защото ОДЗ-тата са доста по-малко от ДГ, и затова вече за градина се разпределя м/у повече такива.
А за робота - имам на Кенууд, много си го харесвам, ама точно като сокоизстисквачка - никак. Едно, че плодовете трябва да са нарязани, второ, че има малки частички (като пюре) в сока, после чистене и т.н... Та Лиде, препоръчвам ти да си купиш такъв за цели плодове, а това колко събира, не мисля, че е от такова значение и ще ти обясня защо. Първо за да направиш 300мл сок, сигурно отива над кг плод или зеленчук (зависи от вида де). И малко или много уреда ще се е позадръстил и ще трябва да се чисти. А ако ги отделя на различни места, то пак поне ще трябва да изсипеш. А и се замисли, ако правиш от ябълки, и направиш 1л, то той ще потъмнее и няма да е като прясно изцедено. Така, че по-важно ти е, да е за цели плодове, да е мощен, да отделя на различни места и лесен за почистване - това гледай!
Абе, стига сте учили, вземете работете нещо

Аси, ти ходи ли на гинеколог? Едва ли си бременна (е, знам ли де

Айде сега да чета новата тема, това по старата