Бунгала на Арапя

• 229 022
  • 855
  •   1
Отговори
# 780

Ресторанта на вила Залива Sunglasses
bowuu  bouquet

# 781
А да ви питам вечерите топли ли са или става студено  и има ли комари newsm78 ще ни трябва ли машинка срещу гадините Mr. Greenмерси

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 13:22 от el 8004

# 782
А да ви питам вечерите топли ли са или става студено  и има ли комари newsm78 ще ни трябва ли машинка срещу гадините Mr. Greenмерси

Повече от 15 години ходим на Арапя и всяка година е различно относно хапещите насекоми Grinning
Една година има - друга няма. А за хладното, вечер си е хладно, като на всякъде по морето, като изключим август месец.

# 783
Ами аз купих машинка за комарите.пък дано да няма Praynig

# 784
Ние записахме за юли на бунгала Щереви Sunglassesнякой има ли впечатления от там?предложете място за хранене с малко дете сме Crazy
  bouquet

Миналата година бяхме там. Много сме доволни, чисто е. В бунгалата има кърпи - по една малка и една голяма на човек. Единствено, първата седмица се засякохме с някакви 4-5 семейства чалгари  Sick , но поне бяха с малки деца, та само до 9 часа дънеха чалга. Ние гледахме да сме по разходки по това време. Тази година ще сме компания и опасност от чалгари да има на около НЯМА Laughing 

За храна има доста варианти. Най-често на пицарията се хранихме или на заведението на големия плаж. А вечер, като изключим миналата година, с компанията пред бунгалата си правим барбекю и софри. Ходим до Царево, до магазин СБА и от там пазаруваме материали за хапване и пийване. Ще ви хареса Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 14:04 от bono66

# 785
Милитана,  благодаря ти   bouquet Спряхме се на Борисови.  Не знам дали там пускат кучета,  но се влюбих в горичката Simple Smile

На Борисови пускат и с големи и малки, че и с по две и три, били сме там с нашия лабрадор. Принципно, повечето бунгала, каравани и палатки на Арапя, това им е хубавото, че можем да се почива с домашен любимец. Затова и е къмпинг. Ако имате проблем с това, не вие мястото там.

# 786
Боно,мерси за инфото  bouquet и аз мисля че ще ни хареса Sunglassesа там само СБА ли има ?

# 787
Боно,мерси за инфото  bouquet и аз мисля че ще ни хареса Sunglassesа там само СБА ли има ?

Има, и то доста голям. В Царево ще Ви упътят. Ние основно от там пазаруваме, има всичко. Има и други малки магазинчета по центъра, но пред това да обикалям и да търся нещо, предпочитам всичко да ми е на едно място.
В Арапя също има магазини, за по основните неща. Има и плод и зеленчук.

# 788
  bouquet
златна си Hug

# 789
Дали има още свободни места някъде на Арапя за август ?? Нета на ниво ли е ?Защото дъщеря ми ще се поболее ако няма  Thinking но също така ще е хубаво да е с двор защото синът ми е голям дивак но и спокойно  Simple Smile .Като чета май съм изпуснала момента  Cry

# 790
Здравейте,момичета:)Днес резервира 2 бунгала в Кораба с по 3 легла.Някой ходил ли е??Точно на плажа са.Отзиви,преди да съм пуснала капарото?За първи път отиваме на Арапя Simple Smile

# 791
Не мога да помогна с инфо .но по назад май имаше коментари за тия бунгала Peace

# 792
Четох назад,леле почти се отказах!Толкова ли е зле хигиената?А и жената ни увери,че плажа е на 10м,а някъде четох ,че тия бунгала се вижда далечна гледка морето..Направо не знам.А все пак 60лв според мен не са никак малко...ако някой има скорошни впечатления ще чакам да сподели.Аз съм запазила 3 и 4

# 793
Когато ние бяхме там не мога да кажа че е било зле.
Леглата в 4-то ми бяха по-удобни и хубави от тия в 5-то, но не знам дали са ще така.
2014-та не сме ходили.

# 794
Боно, аз обичам кучета, притеснявам се от вероятността детето ми на година и половина да се рине в ак...тата им.  Дано и стопаните им  са свестни  Laughing   В събота сутринта сме там / на Борисови /  Дано не ни отвее вятъра, че като чета прогнозите.... 

Общи условия

Активация на акаунт