Бунгала на Арапя

• 229 005
  • 855
  •   1
Отговори
# 795
Четох назад,леле почти се отказах!Толкова ли е зле хигиената?А и жената ни увери,че плажа е на 10м,а някъде четох ,че тия бунгала се вижда далечна гледка морето..Направо не знам.А все пак 60лв според мен не са никак малко...ако някой има скорошни впечатления ще чакам да сподели.Аз съм запазила 3 и 4
Да, бунгалата не са далеч от морето. Относно хигиената, много е зле. Не сме отсядали там, но приятели са били и съм ходила до бунгалата и стаите в хотела, не искам да коментирам повече от това.

# 796
Здравейте на всички ние с моя приятел резервирахме на Вила  "Пънчетата" за август месец. Някой може ли да сподели конкретни впечатления от там ако има такива (има ли къде да се спре колата, има ли тоалетни принадлежности по стаите изобщо всичко важно)  и как е ресторанта пред вилата ? Кой плаж е по-хубав малкия или големия , доколкото разбрах вилата е на малкия а големия на какво разстояние е от малкия? Някой също ако е ходил август месец да сподели много ли шумно и натоварено?

# 797
  • София
Здравейте на всички ние с моя приятел резервирахме на Вила  "Пънчетата" за август месец. Някой може ли да сподели конкретни впечатления от там ако има такива (има ли къде да се спре колата, има ли тоалетни принадлежности по стаите изобщо всичко важно)  и как е ресторанта пред вилата ? Кой плаж е по-хубав малкия или големия , доколкото разбрах вилата е на малкия а големия на какво разстояние е от малкия? Някой също ако е ходил август месец да сподели много ли шумно и натоварено?

Миналата година август бяхме на Арапя с детето. Определено много ни хареса и тази година сме отново на Арапя. Бяхме във вила Елинор. Не мога да кажа, че е било шумно, щом детето спокойно си заспиваше вечер.
Ние ходихме на малкия плаж и определено много ни хареса. Големия е доста по далече от малкия и незнам как може да се стигне до него.

# 798
Благодаря Алекс за отговора  Hug . Интересува ме по-конкретно някой за вила "Пънчетата"  newsm78

# 799
В Пънчетата се хранехме.Много съм доволна от кухнята.Ние бяхме в съседната вила Залива.Има какво да се желае, но спокойствието си струва малките неудобства. От 16 август пак сме там

# 800
  • Пловдив
Здравейте!
Чела съм, че в Арапя са два плажа. Кой е по хубав. Държа на плитко море, без камъни.
И да препоръчате нещо в близост до плажа. Ще пращам мъжа ми е детето.
Има ли вечер какво да се прави в Арапя. Питам за детето. Къде да се разходят.

# 801
  • София
Здравейте!
Чела съм, че в Арапя са два плажа. Кой е по хубав. Държа на плитко море, без камъни.
И да препоръчате нещо в близост до плажа. Ще пращам мъжа ми е детето.
Има ли вечер какво да се прави в Арапя. Питам за детето. Къде да се разходят.

Ние бяхме на малкия плаж. Има 2 заведения + 1 бар. Хубав е плажа и има доста семейства с деца на него. Вечер ходехме с колата до Царево на разходка с детето.

# 802
  • London
И двата плажа са плитки. Единия е голям, другото е малко плажче. На мен лично големия плаж ми отговаря повече на представите за плажна ивица. Другото е много тясно и клаострофобично, ако има повече хора пък съвсем. Но всичко е въпрос на гледна точка.

# 803
  • Пловдив
Изчетох последните няколко страници, но не срещнах мнения за Пънчетата.

# 804
  • London
Една жена точно преди няколко поста е написала; че се е хранила там и е доволна. Аз мисля; че нищо не му коства на човек да пробва сам и да прецени; защото готвачи се сменят и тн. Не може да се разчита на мнение относно кухня; защото година с година може да не съвпада. Аз мога да препоръчам ресторанта на Бай Джи. Откроява се от всички останали заведения с наистина добра кухня. Хляб печен на място; домашен домат и тн.

# 805
  • Пловдив
А впечатления за хотелската част?

# 806
  • Пловдив
Отзиви за Вила "Пънчетата"? Искам нещо близко до плажа. Като цена ме устройва, но няма много отзиви.

http://panchetata.com/
Ако не си видяла сайта им, това е.
Иначе, аз миналата година бях там, за тази също сме си резервирали стая на края на юни. Като обстановка не е лошо, снимките отразяват напълно това, което е в стаите. Не е някакъв лукс, но пък не е и лошо. Ние бяхме само двамата с приятеля ми. Много съм впечатлена от Арапя, това е място само за почивка, далеч от града и суетата, можеш само по една рокля да изкараш цялата почивка. Сутрин ставаме, хапваме в ресторантчето под хотела или в това до него, на 2 метра от теб е плажа, лягаш, печеш се, почиваш. После ако искаш да поспиш по обяд си оставяш хавлии и принадлежности на плажа, качваш се, спиш, и когато решиш се връщаш пак. Плажът е малък, всъщност това е залива, някой по нагоре беше питал дали има свободна зона, та мисля че имаше хора със свои чадъри там. Вечерта има едно заведение на плажа, Помперо, много приятно място, пийваш едно, две и по леглата. Надявам се успях да опиша подробно Simple Smile За мен мястото е страхотно и за това тази година смятаме да повторим. От 29.06 до 4.07 сме там, след почивката ако искате може пак да ви пиша за впечатленията си от тази година bowuu

# 807
  • Пловдив
Благодаря   bouquet

# 808
Не е зле на Пънчетата, стандартно за Арапя място. Вярно е на самия плаж, и за това си мисля, дали не е шумно вечер, близо до "Памперо" и над двата ресторанта. Същото и за "Залива" съм мислила, за шума. Но на първа линия е така Laughing

# 809
  • Пловдив
Не е шумно, поне не и преди седмица, последните  3 години ходим в края на юни или началото на юли. Проблем с музика и шум не е имало, след 12 и 30 в ресторантите на Залива и Пънчетата не остава никой. Памперо са го остъклили и няма проблем. Е, може би в събота вечер на някое по шумно парти може и да се чува, но ние не сме забелязали  Peace

Общи условия

Активация на акаунт