Бунгала на Арапя

• 229 229
  • 855
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Радвам се, че намирам темата, тъкмо се чудех дали да не пусна една за сезон 2012 г.
Ние сме се насочили натам, но сме 4 семейства с по 1 дете на 4 години. Гледам тези вили http://www.arapya.com/borov_rai.html и им се чудя. Или пък за бунгала. Бунгала Атанасови нямат места ца юли, само за август. Щереви май също са заети вече.
Някой нещо да препоръча като вила, не като бунгало.
Ще чета темата с интерес.

Вилите "Боров рай" са наистина хубави, но доста отдалечени от плажа. Намират се на пътя, точно преди Арапя и трябва да пътувате с кола и да повървите доста пеша до плажа.
ОООООо не  Naughty искам да си излезна от бунгалото и по пътечка и на плажа, никакви коли, никакви изморени деца от плаж ... не.
Ще търся близките вили или бунгала, давайте идеи моля  Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 09:34 от nonich

# 136
nonich, близки бунгала са тези на Георгиев - http://byngala.hit.bg/index-4.html Те са до малкия плаж и изглеждат доста добре. Те имат за юли или поне имаха свободни места миналата седмица.
Ние резервирахме ето тези - http://www.arapya.com/dimovi.html Малко по-далеч са на около 300 м от големия плаж  Peace

# 137
Много ми харесаха и Димови.Дали имат още свободни места за август, ще пиша на собствениците.
Аз се ориентирах към Алекто и новите бунгала на хотел Кораба, но и Димови ми харесаха понеже искам да имат и кухненски бокс.

# 138
Само да кажа , че тези бунгала Димови са на такова място , че няма и едно дърво и ги напича страшно  Confused Освен това около тях е голям прахоляк ...

# 139
Само да кажа , че тези бунгала Димови са на такова място , че няма и едно дърво и ги напича страшно  Confused Освен това около тях е голям прахоляк ...
И аз това си мислех, като гледах сайта им, колко ли пече там лятото...

# 140
И аз това си мислех, като гледах сайта им, колко ли пече там лятото...
Е , наживо е още по - кофти , отколкото в сайта  Rolling Eyes

# 141
Елия, благодаря за инфото, хич не се бях замислила за това. Hug
Хареса ми бунгало номер 9 от хотел Кораба, също и бунгалата на Алекто.Някой има ли впечатления от вторите на живо?

# 142
Алекто са хубави  Peace Имат си и кухненски бокс и са на прилично разстояние от плажа / не са далеч / . Аз тази година съм се спряла на тях  защото Щереви не ме очароваха никак / писала съм по - напред защо /

# 143
Аз бях писала на Алекто, но ми отговориха, че резервации правили някъде към март-април, било рано още, нещата се променели/това беше отговорът/.Дано да успея да се вредя ако решим окончателно да се спрем на тях.

# 144
Миналата година бяхме на Алекто. Като говирихме със собственичката каза, че за следващия сезон ще ги местят зад бариерата ( това е в обратна посока на плажа, т.е ще са още малко по-далече). На мястото където бяха ще има поляна за палатки и каравани. Тези собственици имат още едни бунгала, които не са снимани на сайта. Те са съвсем близо и условията са еднакви, но са с газови котлони отвън. Газта е по-добрият вариант за Арапя. Токът е ужасно слаб. Ианче условията са прилични. Не очаквайте лукс.
Относно резервациите -  резервирах юни и имаше места.
Щереви ги разгледахме. Всички бунгала бяха пълни и някак ми се стори голяма лудница. Много хора на малка площ. Едно такова тясно дълго пространство. Там беше пълно с млади семейства с деца и бебета. От снимките в сайта оставате с грешно впечатление... или поне аз останах. Crazy Иначе са съвсем блозо до плажа.

# 145
За Димови сте прави, че доста ще пече, но ние имаме тента и ще си направим сянка с нея. Така или инач ще прекарваме доста голяма част от деня на плажа, та се надявам че няма да се опечем  Simple Smile На нас най ни харесаха, защото имат кухня и сме 4 семейства, точно за всички бунгала.
За Щереви, наистина снимките доста лъжат. Те реално нямат почти двор (той е само пътеката пред бунгалата и детския кът). Зелената поляна, която се вижда е на бунгалата отсреща - Грудови

# 146
Бунгала Георгиев никак не са лоши, бяхме там през 2009 година за три дни, инцидентно, в последния момент само там имаше места. Не са луксозни, но са прилични, има голяма поляна между двата реда бунгала и още една пред първия ред, колите се вкарват в двора. Има една барбекю зона, за две компании от по 10 човека е, а бунгалата са 15 например, нас не ни бъркаше, защото вечеряхме на Пънчетата, но от тогава може да има и нещо ново построено.
Собственикът Георгиев е странна личност, доста стиснат и малко дръпнат е човекът, но още от началото му се сопнах и аз, налъгах го че съм данъчен служител и накрая ни изпрати с фактура и сълза на очи - не знам от мъка или от облекчение  Laughing

# 147
Щереви ги разгледахме. Всички бунгала бяха пълни и някак ми се стори голяма лудница. Много хора на малка площ. Едно такова тясно дълго пространство. Там беше пълно с млади семейства с деца и бебета. От снимките в сайта оставате с грешно впечатление... или поне аз останах. Crazy Иначе са съвсем блозо до плажа.
Напълно съм съгласна . Лудница на квадрат , клаустрофобично малки стаи , намусена и неотзивчива собственичка . И снимките изобщо не отразяват истинското състояние на нещата .

# 148
Аз пак ще кажа-вижте Георгиеви.На фона на всички стари колибки,каквито са повечето бунгала,тези на Георгиеви са супер! Peace

# 149
Георгиев ми харесаха, но май не видях кухненски бокс, а и тези стъпала на бунгалата ме притесняват заради малката.
kony  , може поради тази причина да са ми казали да се обадя края на март-април. Другите бунгала на  Алекто на колко метра са от плажа?

Заради лудницата се отказах от Щереви и Грудови.
Бях се спряла на Рино в началото, но още миналия месец всичко беше заето, май само за началото на юни имаше свободни.

Общи условия

Активация на акаунт