Бунгала на Арапя

• 229 101
  • 855
  •   1
Отговори
# 255
Миналата година бяхме на бунгала Щереви . Имаме английски булдог - женски . Мързеливо , кротко , ужасно добро куче , което обожава деца . Понеже знам , че има родители , които се притесняват , държах кучето на терасата ...
Обаче ... децата като разбраха , че има куче  Laughing Бедна ви е фантазията каква игра падаше  Simple Smile
Тумба от 10-12 деца , някой с памперси търсят Ева , всички искат да играят с нея , водят я насам - натам . С родителите умряхме от смях  Simple Smile
Накрая като си тръгвахме разплакани дечица изпращаха Ева и махаха с ръчички  Hug
Така че , недейте толкова да се притеснявате .
Ето го "страшното" куче -

# 256
някой бил ли е на бунгала Добреви?ще се радвам да прочета мненя на хора били там.благодаря

# 257
Здравейте, моля някой, ако има отзиви или наблюдения за бунгала "Николови" да сподели http://www.arapya.com/nikolovi.html. Интересува ме главно дали снимките са реални, т.е дали е толкова чисто и запазено колкото изглежда.Тази година за първи път решихме да ходим на бунгала, но много ме притеснява това да няма мухъл, че сме с 2 малки деца. Благодаря Simple Smile

# 258
На почиващите в Арапя мога да препоръчам като им омръзне от плажа да се разходят до Беглик Таш и устието на Ропотамо - заслужава си.
mariqrousse, благодаря за идеите. Аз мога да ви препоръчам да посетите Ботаническа градина Серафимови. Може да ви изнесат лекция, да се разходите в градината и да си купите някой кактус, сукулент или цитрус.
Дайте и други идеи за разходка освен пренаселените съседни курорти и лунапарка в Царево Simple Smile

# 259
четох, четох почти цялата тема и се обърках тотално Tired
Тази година сме решили окончателно да летуваме в Арапя две семейства с две бебета.
Моля пишете ми, не мога да избера бунгало, края на август, началото на септември ще ходим.
Критериите са ми следните:

барбекю
детска площадка
беседка или маса с чадъри
да е сенчесто с дръвчета
да има място за бебешкия басейн в двора
може и климатик в стаята
разстоянието не ме бърка, може и на 400м от плажа
Или някой има ли отзиви за бунгалата на Добреви
Предварително ви благодаря  bouquet

# 260
Мисля, че вили Боров Рай най-много отговарят на вашите критерий, тъй като и нашите са почти същите  и ние се спряхме на Боров Рай - там сме след месец, струва ми се чудесно за дечица - сенчесто с голям и заграден двор и най-важното - БАРБЕКЮ  food002 cook sun cheers

# 261
  • France
На почиващите в Арапя мога да препоръчам като им омръзне от плажа да се разходят до Беглик Таш и устието на Ропотамо - заслужава си.
mariqrousse, благодаря за идеите. Аз мога да ви препоръчам да посетите Ботаническа градина Серафимови. Може да ви изнесат лекция, да се разходите в градината и да си купите някой кактус, сукулент или цитрус.
Дайте и други идеи за разходка освен пренаселените съседни курорти и лунапарка в Царево Simple Smile
Лично познавам сем. Серафимови- той е много сладкодумен и с енциклопедични познания.
Препоръчвам да се посети тракийското светилище Индипасха в Странджа, на 1 час път с кола.

# 262
Мисля, че вили Боров Рай най-много отговарят на вашите критерий, тъй като и нашите са почти същите  и ние се спряхме на Боров Рай - там сме след месец, струва ми се чудесно за дечица - сенчесто с голям и заграден двор и най-важното - БАРБЕКЮ  food002 cook sun cheers

благодаря,а колко пари е нощувката на човек, никъде няма ценоразпис?

# 263
Имат сайт - http://viliborovray.blogspot.com/ - тук има актуални цени, както и повече снимки на екстериора и интериора....Разгледай  typeuu

# 264
Имат сайт - http://viliborovray.blogspot.com/ - тук има актуални цени, както и повече снимки на екстериора и интериора....Разгледай  typeuu

много ти благодаря! Hug

# 265
zdraveite nqkoi bil li e v bungalo 9 na bungala koraba. i moje li da mi kajete dali stava mnogo gore6to po obqd v bungaloto

# 266
Много харасвам Арапя,но пътя от Царево до къмпинга не е от най-приятните.Имате ли информация дали е асфалтиран вече?

# 267
Доколкото знам не е ремонтиран. Има доста дупки, но все пак е по-добър от Лозенец - Арапя.

# 268
Да разбирам че до Арапя задължително да минем през Царево, някъде имаше един пътеводител ама съм го забравила къде е  Laughing там със снимков материал беше описано кой път какъв е  Laughing

# 269
Няма ли някой върнал се вече от Арапя, да даде по-актуална информация. Ние заминаваме в понеделник. Дано да е хубаво времето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт