Бунгала на Арапя

• 229 217
  • 855
  •   2
Отговори
# 435
Кораба са пуснали нови снимки във фейса,обаче отвътре как е, няма снимки  Peace

# 436
Видях ги Simple Smile изглеждат обещаващо. Ще чакаме и вътрешните.

Обаче виждам, че заведението е до 5 и 6, 11 и 12 ги няма, къде са изместени не е ясно поне за мен все още.

# 437
Знам, че е рано още, но все пак да питам. Laughing
Имали вече ходили този сезон, какво е състоянието на плажа?

# 438
След няколко дни една мама от този форум ще е там и ще я питаме Simple Smile

# 439
Ами от 26 юли сме живот и здраве, ...
Аз снимки ще кача веднага, ма мисля че Zl-76  ще е първа, специално за Кораба говоря който ще е . Hug
Абе аз нямам търпение вече. Heart Eyes
Сега в неделя заминаваме за Арапя! Ще бъдем в бунгало 4 на КОРАБА, така че очаквайте скоро включване от нас  Grinning . Ще пиша какво е положението ще снимам и така...Дано времето е хубаво!

# 440
Сега в неделя заминаваме за Арапя! Ще бъдем в бунгало 4 на КОРАБА, така че очаквайте скоро включване от нас  Grinning . Ще пиша какво е положението ще снимам и така...Дано времето е хубаво!
О, то не останало... Хубаво ще е времето, дано и водата да се стопли достатъчно. Приятно изкарване и чакаме отзиви!

# 441
О, то не останало... Хубаво ще е времето, дано и водата да се стопли достатъчно. Приятно изкарване и чакаме отзиви!

Блу  Hug много благодаря  Simple Smile Багажа почти е готов и нямаме търпение да тръгнем...
Хубаво лято на всички желая Simple Smile

# 442
VIVIQN1980, с нетърпение ще чакаме да се включиш от Арапя. Heart Eyes

# 443
Момичета, на работа съм и не мога да се върна да чета назад, а днес трябва да организирам  семейната почивка...За бунгала Рино дали има свободни места за юли месец..ПО спомен отзивите бяха добри за тях нали?
И ако може да ми препоръчате вие,само държим  задължително да има климатик )с две малки деца сме) Simple Smile

# 444
Мисля,че за повечето места,които са на Арапя вече няма места.Звъниш и питаш най- добре.

# 445
  • София
А пътя вече дали са го оправили?

# 446
Здравейте,
на 20.07 заминаваме за Арапя. Резервирахме вила Скай, дано не останем разочаровани де. Praynig
Предните 3 години все отсядаме в Царево и ходехме на плаж на Арапя, та тази година решихме да си спестим пътуването до плажа. Laughing
Миналата година бяхме за 2 нощувки във вила Залива, но тази година не се доредихме за места. А толкова ни харесваше там. Sad
Наши приятели се прибраха скоро от Царево и разказваха за Арапя. Имало големи промени, Немаш Грижи е вече на 3 етажа! Shocked, видях го на снимки. Mr. Green
По думите на други хора, били сменили готвача в Бай Джи, силно се надявам да не са развалили храната. Praynig
Броим дните вече, толкова ни се ходи. Laughing Blush

# 447
Видях ги Simple Smile изглеждат обещаващо. Ще чакаме и вътрешните.

Обаче виждам, че заведението е до 5 и 6, 11 и 12 ги няма, къде са изместени не е ясно поне за мен все още.

Злати бунгало 11 и 12 са там и са плътно залепени за заведението! Следват 5 и 6 , 4, 3 и т.н.
Ние сме за втори ден тук на бунгала Кораба и сме в 4-то, така че ако някой има въпросчета насреща съм, макар че може да не отговоря на момента! Hug

# 448
А пътя вече дали са го оправили?

Пътя не знам как е бил преди, но сега си е гаден, черен път!

# 449
Мерси, ще чакаме снимки от теб! Надявам се всичко да ви е наред. Наистина са направили промени тия хора, надявам се заведението да не е много и нетърпимо шумно.

Общи условия

Активация на акаунт