Бунгала на Арапя

• 229 089
  • 855
  •   1
Отговори
# 600
  • London
Най-близката сред вилите до плажа е Калисто. Тази ''Марина'' не я знам, дори не се сещам кой строеж е. Thinking Къде се намира горе-долу? Единствената нова от този сезон, която знам е далечко чак след редичката вили на хълма, но не се казваше Марина ми Арапя. Та за Марина наистина не се сещам.... newsm78
Повечето заведения са съсредоточени около плажа така , че няма да биете големия път за да се нахраните, донт уори. Peace

# 601
  • Sofia
Калисто, за съжаление има само 5 нощувки в края на месеца, останали по-нови и готини на вид също имат неудобни за мен кратки периоди.
От Вила "Вулкан" ми предложиха дати и цени, които ме устройват, от по-старите вили е, имате ли повече впечатления?

# 602
  • London
Свестни хора са собствениците.Помня , че имаше барбекю и не е лошо като цяло. Минуса е , че не е от най-близките до плажа къщи, но е на поносимо по мое мнение разстояние.

# 603
  • Sofia
Картала, благодаря!

# 604
Елси, ние бяхме в Тоскана, тя е през една вила под Вулкан. Ходехме на големия плаж, който е по-далеч. Детето ми е по-голямо от твоето малко, но пак не винаги искаше да върви и баща й я носеше. Ако ви хареса или ви домързи да вървите, можете да ходите на малкия плаж.
Виж maps.google. Над малкия плаж има две вили, успоредно на плажа, над тях минава път и над пътя има колонка от 5 вили. Вашата е четвъртата.

# 605
La  Cartala, аз не казвам, че "Марина" е близо до плажа. Simple Smile  Нямам никаква идея къде е и затова питам. В момента точно не мога да сложа линк, но я видях тази вила на сайта на Арапя точно първата страница, отворили са сега 1-ви август. Жената дори беше  леко притеснена,че не са успели да реализират всички идеи за този сезон,. Така както ми го описа- минаваш по стръмното и после нодолу....представих си го все едно е след Рино някъде. Но може и да греша.

# 606
  • Sofia
Блу, намерих я и аз със стрийт вюто - страхотно разположение! Не е в пясъка, но разстоянието е смешно.
Момичета, благодаря ви за бързата реакция и на двете, всичко щеше да е прекрасно, ако снощи не се получи разнобой в компанията. Намерихме едни нови, лъскави апартаменти в старото Царево, не на Василико и се влюбиха всички в тях. Аргументите са, че ще се разхождат децата с колички вечер на малко по-цивилизовано място, а на плаж може да се ходи и на Арапя, Попския, Нестинарка, Оазис, Силистар и т.н.
За мен е малоумно, разбира се, когато може да си баш на мястото и да не ходиш с кола на плаж ooooh! Освен това съм от онези, които искат или хотел с всички екстри, или в чувал на пясъка. Както и да е да не се оплаквам.

Проблемът е, че на Арапя възможностите са след втората половина на месеца и за ограничени периоди. Трудно се напасват ако не сте 1 семейство. Но все още има такива!

Затова и пиша - ако мога да помогна на някого и търсенето ми вчера да не иде зян, т.е. актуално е:

на Кораба има 4 нощувки от 11-ти т.месец на 80 лв.,
в Къща за гости от 11-ти август - двойна стая, на 50 лв., от 17-ти 3-ка, от 18 - 4-ка;
Вили "Боров рай" - от 18-ти август 4 нощувки, а от 26-ти 7 или повече за 50 лв. тройка;
Вила "Арапя" 3-на стая от 18-ти 50 лв.;
Вила "Залива" - от 24-ти, 3-ка на 70 лв.;
Вила "Вулкан" - от 17-ти, 3-ка, на 50 лв.
"Калисто" - 3-ка 21-25-ти - 5 нощувки в 4-ка
Бунгала "Николови" - от 24-ти, двойка на 65 лв.
"Атанасови" - само - от 28-ми до 30-ти авг., 4-ка
"Добреви" - 2 двойки за по 4 нощувки, не записах кога..както и останалите бунгала.

Хубаво лято на всички! Аз от всички възможности по ЧМ май се нахендрих в Царево Mr. Green

# 607
  • София-Младост
elsi
А "Калисто" на какво разстояни е е от плажа?
Обадих с в Атанасови, 4-ка имат свободно бунгало за 24-25.08, събота и неделя.

# 608
А "Калисто" на какво разстояни е е от плажа?
На минимално, не повече от 5 мин, от големия. Laughing

Елси, и за мен е абсурдно да отидеш специално на море и да ходиш с кола на плаж, но .... Още повече, че с малко дете предпочитам да ходим преди обяд, да се прибираме в обедните жеги и после пак да ходим, което с кола става съвсем досадно. Но с компания се налагат компромиси, дано си изкарате хубаво.

# 609
  • Sofia
Ала-Бала, да сега си спомням, че споменаха в Атанасови за свободния уикенд.  Peace

Ако ви устройват 2-3 нощувки - прозвънете ги пак. Защото, да отбележа - не ги записвах съвсем кратките!

Блу, Благодаря! Ако им писне да се мандахерцаме напред-назад с "катуна", може и да се преместим  Laughing Горкото ми бебе, май ще спи на плажа..а големия галфон заяви, че ако няма wi-fi не тръгва никъде Joy, той горкия освен хотел друго не е виждал, докато се наканя да ги влача по къмпинги и бунгала, те ги съсипаха..

# 610
Елси, ние бяхме в Тоскана, тя е през една вила под Вулкан. Ходехме на големия плаж, който е по-далеч. Детето ми е по-голямо от твоето малко, но пак не винаги искаше да върви и баща й я носеше. Ако ви хареса или ви домързи да вървите, можете да ходите на малкия плаж.
Виж maps.google. Над малкия плаж има две вили, успоредно на плажа, над тях минава път и над пътя има колонка от 5 вили. Вашата е четвъртата.
И ние бяхме в Тоскана-останахме очаровани....Също като вас ходихме на големия плаж,о малкия е на 2 мин от вилата...

# 611
Здравейте!
Някой има ли впечатления от вила Sky?
Близо ли е до големия плаж? Как е като цяло?
Интересувам се също така от добри заведения за хранене.

Благодаря предварително!   bouquet

# 612
Интересувам се също така от добри заведения за хранене.
Обяд - обедно меню в Лилавото
Вечеря - в Залива
Пробвахме на още 3 места, но там ни хареса най-много.

# 613
Мерси! А пробвахте ли при Пънчетата?

# 614
Пънчетата много са развалили кухнята тази година. Тенденции за влошаване имаше още миналата, но вече е доста зле. А там години наред хапвам едни и същи неща, за някои от тях мечтая цяла зима Embarassed, но ме загубиха окончателно.
А в Залива този сезон има нова готвачка, нямам забележки Peace

Общи условия

Активация на акаунт