Бунгала на Арапя

• 229 076
  • 855
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте момичета,намъквам се и аз във вашата тема.В последните години почиваме все във Варна и идващото лято сме решили да пробваме нещо различно.По това,което изчетох май ще се спрем на Арапя. С малко дете сме,на 3 години и много ми се иска вечер да има къде да се забавлява,защото за заведение просто не става.Звънях в бунгала Атанасови казаха,че ще започнат с резервациите от януари месец,бунгала Неда казаха от март,но цената им за бунгало на първа линия е 70 лева,Щереви казаха,че и сега могат да направят резервация.Харесаха ми още Рино,Добреви,Димови и Кораба.
Малко ме притеснява чистотата на плажовете и водата,четох назад в темата,че юли и август е мръсно,а дали времето е подходящо началото на септември?
Ще Ви следя с интересе.

# 751
Навън е студ„ а аз си мисля за море хахаха. Моля„ сподолете кой плаж е по-хубав.И съответно кой бунгала са на него.Мнения„ отзиви„ доволни „недоволни. Трябва вече да избираме.

# 752
Здравейте,

интересувам се от прилични бунгала на Арапя около 50 лв. на нощувка.

Последно се спряхме на Димови и вила Марина, но не знам къде точно се намират. За първи път ще ходим там.
Някой има ли впечатления от тях?

# 753
  • София
Здравейте,

интересувам се от прилични бунгала на Арапя около 50 лв. на нощувка.

Последно се спряхме на Димови и вила Марина, но не знам къде точно се намират. За първи път ще ходим там.
Някой има ли впечатления от тях?

Ние бяхме миналата година в Вила Елинор - 2 линия. На няколко метра от плажа. Бяхме с детето. Останах много доволна. От 3 до 8 август. Бяхме в 3-на стая за 60 лв. на вечер. Нямаше свободни 2-ни. Препоръчвам я с 2 ръце.

# 754
Аз търся нещо като къща с двор, на което децата да си влизат и излизат когато искат, да сме на първи етаж.
Затова пропускам хотелите и другите вили, цяла година стоим затворени в апартамент и искам поне на морето да сме цял ден на вън на въздух.
 Simple Smile

# 755
Отново резервирах за вила Залива.Само се надявам тази година морето да е по-чисто

# 756
Резервирахме вила Марина за юли, дано всичко мине без проблеми  Praynig

# 757
Има ли участък за кучета на плажа и къде точно се намира?

# 758
Здравейте! Ние сега се прибрахме от Грудови. Там новото е, че са сложили климатици, за които се доплащат 5лв на ден. В Арапя пътищата са по-зле отвсякога. Но прахолякът е по-малко, защото са ограничили достъпа на коли около плажа. Иначе до Царево пътят е асфалтиран. Свободните зони на плажа са намалени. Цените на чадър и шезлонг на Големия плаж са по 5лв, а на Малкия - по 7лв. За хранене аз ви препоръчвам "Пънчетата" и ресторант "Арапя". Вторият е съвсем нов и чак неестествено чист. Веднъж седнахме "При Пламен" и обядът ни излезе почти двойно по-скъп, а и ми се стори, че там супичките се задържат по два дни...
И най-важното - не се лъжете да си вземете карта за интернет на TELECOMMO. За 20лв си купихме 10-дневна карта. Успявахме да се закачим само рано сутрин закратко и то не всеки ден.  На Рино има Wi-Fi, но и на него не може много да се разчита.

здравей, как са самите бунгала и за деца добре ли е?

# 759
Аз търся нещо като къща с двор, на което децата да си влизат и излизат когато искат, да сме на първи етаж.
Затова пропускам хотелите и другите вили, цяла година стоим затворени в апартамент и искам поне на морето да сме цял ден на вън на въздух.
 Simple Smile

Мога да ти кажа за бунгала с двор-голям и заграден,където децата влизат и излизат без проблем.Това са бунгалата на Георгиев-мнооого са удобни и са близо до плажа.
Ето линка към сайта им:bungalaarapya.com
Ще се радвам ако съм помогнала Peace

# 760
Гледах снимките на Георгиев,цената еднаква ли е всяка стая,и по колко легла има,различен брой ли са,ние сме с дете на 4,5 години и едно бебе?Там има ли къде да се храним ,ако не приготвяме храна?

# 761
Благодаря, но вече запазихме на Вила Марина за юли. Ще разгледаме тази година за да имаме ориентир за следващата

# 762
Гледах снимките на Георгиев,цената еднаква ли е всяка стая,и по колко легла има,различен брой ли са,ние сме с дете на 4,5 години и едно бебе?Там има ли къде да се храним ,ако не приготвяме храна?

Бунгала Георгиев имат стаи за трима с по 3 единични легла и вариант със спалня и единично легло и стаи за четирима със спалня и две единични легла.Цените за юни и септември са по-ниски...мисля 45лв.и 55лв. съответно за тройка и четворка,а юли и август са 65лв.и 75лв. Ето ти линка към сайта им:http://www.bungalaarapya.com/index.html
А за хранене на Арапя има множество ресторанти-готвят вкусно и на прилични цени,а най-близкият до тези бунгала е на около 100м.

# 763
Благодаря, но вече запазихме на Вила Марина за юли. Ще разгледаме тази година за да имаме ориентир за следващата
Да като отидете на Арапя ще разгледате и ще придобиете представа за всичко,което ви интересува Grinning

# 764
Здравейте,

две поредни лета почиваме в Арапя, на Кораба. Тази година обаче закъсняхме и вече няма свободни места за началото на август.
Мисля да запазя в Щереви, ще се радвам да споделите по-пресни впечатления, от миналата година например.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт