Бунгала на Арапя

• 229 036
  • 855
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте,

интересувам се от прилични бунгала на Арапя около 50 лв. на нощувка.

Последно се спряхме на Димови и вила Марина, но не знам къде точно се намират. За първи път ще ходим там.
Някой има ли впечатления от тях?

Миналото лято бяхме на вила Марина и с ръка на сърцето мога да кажа, че това беше една от най-хубавите ми почивки. Стаите са просторни и чисти. Бяхме на първия етаж и от стаята излизаш направо на двора - голям, зелен, с пясъчник и люлки. За децата беше рай. В кухнята нищо не липсва, има си достатъчно чаши, чинии, тенджери, тигани ... само да ти се готви  Simple Smile Жената постоянно проверяваше и допълваше с веро и сапун. Много отзивчиви и приятни хора.

Недостатък е, че се намира далечко от плажа. В самото начало на къмпинга е вилата, 10-тина минути пеша по слънчев, прашен път.

Въпреки това изкарахме страхотно, надявам се и вие  Sunglasses

# 766
Привет! Може ли, ако някой е бил на бунгала Мистрал, да сподели впечатления. Ние резервирахме за там, тъй като другите, които бях харесала са заети ...

# 767
Тази година и ние ще почиваме н Арапя. От няколко дни разглеждам снимки, изчетох всичко и съвсем се обърках. Искам да има някакви люлки, защото сме с деца на 1,5 и на 4 годинки. Не искаме да има кучета около нас. Ако някой знае от опит такива бунгала, които покриват тези 2 критерия, ще съм много благодарна да сподели. Защото от много чудене, накрая ще останем без почивка.

# 768
Хората с кучета ходят на къмпинг доста по-често от тези без кучета. Искаш да няма кучета -> не ходиш на къмпинг  Sunglasses

# 769
На Арапя тук например пускат само с малки кучета http://www.arapya.com/georgiev.html
Не съм ходила там, само видях на сайта им инфото.

# 770
Милитана,  благодаря ти   bouquet Спряхме се на Борисови.  Не знам дали там пускат кучета,  но се влюбих в горичката Simple Smile

# 771
Здравейте! През 2013 почивахме на Арапя на бунгала Кораба, които тогава бяха пуснати за първа година. Честно казано, почивката беше страхотна, по-хубава не съм имала, но бунгалата, според моите критерии, бяха под всякаква критика, особено в края на сезона. Много ми се иска да ми препоръчате малко по-чисти и по-добре поддържани бунгала, които да са на същото разстояние от морето. Ние сме семейство с дете на 3 годинки и малко бебе, за мен е важно да нямам преход до плажа. Обаче, редно е хигиената да е поне на едно средно ниво, не говоря за лукс, просто тогава си беше точно мизерия, а чичкото и лелята, които поддържаха, си бяха баш мързеливи. Всеки път, когато исках нещо, се чувствах виновна, едва ли не. Нямам претенции дали ще е на малкия или големия плаж, просто не искам да ходя пеша и да си прибирам постоянно целия антураж от пясъка.

# 772
Здравейте! През 2013 почивахме на Арапя на бунгала Кораба, които тогава бяха пуснати за първа година. Честно казано, почивката беше страхотна, по-хубава не съм имала, но бунгалата, според моите критерии, бяха под всякаква критика, особено в края на сезона. Много ми се иска да ми препоръчате малко по-чисти и по-добре поддържани бунгала, които да са на същото разстояние от морето. Ние сме семейство с дете на 3 годинки и малко бебе, за мен е важно да нямам преход до плажа. Обаче, редно е хигиената да е поне на едно средно ниво, не говоря за лукс, просто тогава си беше точно мизерия, а чичкото и лелята, които поддържаха, си бяха баш мързеливи. Всеки път, когато исках нещо, се чувствах виновна, едва ли не. Нямам претенции дали ще е на малкия или големия плаж, просто не искам да ходя пеша и да си прибирам постоянно целия антураж от пясъка.
Нше миналата година бяхме във вила Залива.Тази година пак сме там,защото е на плажа и беше идеално миналата година.Ползваме стая на кота 0 - т.е не е необходимо дори стълби да катерим по етажите.Чистеха всеки ден, единствен не ми хареса че миришеше на мухъл.Когато резервирах тази година ми казаха,че ще правят ремонт и се надявам да е по- добре в това отношение.

# 773
E, този "хотел" и бунгалата към него са най-известни именно с хигиената Naughty

# 774
Някой има ли отзиви за бунгала Мария Делфините и Да Винчи?
Залива имат свободни стаи след 20-ти август.

# 775
Миналото лято бяхме на втория етаж на Да Винчи. Стаята е обширна, терасата е супер! Виждахме си чадъра от терасата (ползвахме малкия плаж, плащахме си  1 чадър за 3 семейства и си слагахме още един наш чадър до него). Бунгалото не е на първа линия, но е на 4-5 метра от плажа (слизахме покрай вила Залива). Зад бунгалото има поддържана зелена полянка за игра на децата и една маса от пицарията може да се ползва от гостите на бунгалото. От пицарията сме доволни. Има и процент отстъпка за гостите на бунгалото. Единствения проблем ми беше, че моите деца не играят в определен периметър и малкото все искаше да слиза до морето и да обикаля къде ли не. Та аз лично не можах да седна на пицарията, а децата ми щастливо да си играят на полянката. Вечер играехме на терасата, аз си пиех питието и се наслаждавах на красивата нощна гледка, без гоня деца. Приятелските ни семейства си вечеряха на масата долу до полянката всяка вечер и бяха доволни.
Имаше оси, покрай стичащите се води от канализациите на хотелите предполагам.
За разхождане на бебе в количка не става.
Арапя е за любители на морето, плажа и дъъълги вечери на маса.

# 776
Мислим тази година да почиваме на бунгала в БГ. Има ли някой впечатления от бунгала Дончеви?  newsm78

# 777
Ние записахме за юли на бунгала Щереви Sunglassesнякой има ли впечатления от там?предложете място за хранене с малко дете сме Crazy
  bouquet

# 778
Ресторанта на вила Залива Sunglasses

# 779
И ние през юли сме на Арапя в бунгало на Дончеви!

Общи условия

Активация на акаунт