В условия на криза от къде какво да купим - актуални промоции

• 53 520
  • 423
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • Варна
Месечинка, намалението в Кауфланд е било само за среднощни покупки от 23:00 до 3:00 в нощта срещу 27-ми, когато откриха Карфур.
Интересно, нищо такова не видях във вестника - пише трайно ниски цени Thinking Може да не съм догледала, довечера ще проверя.

# 242
а вярно ли е, че в кауфланд през нощта всичко е на 50% намаление, или е само за определени артикули?

# 243
а вярно ли е, че в кауфланд през нощта всичко е на 50% намаление, или е само за определени артикули?

Само за определени артикули.

Месечинка, намалението в Кауфланд е било само за среднощни покупки от 23:00 до 3:00 в нощта срещу 27-ми, когато откриха Карфур.
Интересно, нищо такова не видях във вестника - пише трайно ниски цени Thinking Може да не съм догледала, довечера ще проверя.

Може би става въпрос за различни брошури. Тази, която аз видях, се състоеше от един единствен лист.

# 244
  • Варна
Да разбирам ли, че Кауфланд работи 24 часа? Млко далечко ми е, но ако работи и през ноща мога да си организирам едно нощно похождение  Mr. Green.

# 245
Това за през нощта(поне при нас) беше еднократно, не е 24 часа отворен магазина

# 246
  • Варна
Преди малко се върнахме от Кауфланд:
Домати - 99 ст.
Краставици - 99 ст.
Банани - 77 ст.
Захар - 1кг. - 95 ст.
Пиле охладено - 1 кг. - 2,99 лв.
Тиквички - 49 ст.
Ако се сетя друго ще допълвам.
Да живее конкуренцията!  Peace

Кис. мляко - 8 ст.

# 247
ей, сега откъде по-напред да пазарим  Laughing а доматите хубави ли са? да не са някакви дървени?

# 248
  • Варна
ей, сега откъде по-напред да пазарим  Laughing а доматите хубави ли са? да не са някакви дървени?
Ще не сме ги опитали, но на вид изглеждат добре.  Peace

# 249
mar4ela5    Shocked ще умра от смях кво е това мляко бе за 8ст. тез вече са полудели. Има ли мн хора?

# 250
  • Варна
mar4ela5    Shocked ще умра от смях кво е това мляко бе за 8ст. тез вече са полудели. Има ли мн хора?

И ние това се чудехме...   Crazy Доста редичко е... Произвенено от Чех, с. Соколово, 2 % масленост. Срок на годност 15.06. За вкус не мога да кажа.  Peace

# 251
А има ли мн хора и нали Кауфланд Варненският  Rolling Eyes става въпрос.? До кога е това намаление?

# 252
  • Варна
Имаше повече от обикновенно за праз седмицата, но не е бещо фрапиращо. По-голямата блъсканица беше около плодовете и зеленчуците, но и там бе поносимо. На брошурата пише до 30.5.

# 253
Peace Споделете за вкуса на домати и краставици от варненския Карфур, моля  Praynig

Сега разбрах защо беше зарята снощи и как хубаво се виждаше и чуваше от кметство Приморски, бая яка ще да е била  Rolling Eyes

# 254
  • Варна
Ние живеем съвсем близо до мола, направо ми писнаха ушите при затворени прозорци, имах чувството, че всичко се тресе, а котката ми много се изплаши Close
Ей, сега видях, че в брошурата на Кауфланд наистина пише до 30ти, утре и в неделя представям си каква блъсканица ще е, а мислех да ходим Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт