Отговори
# 120
много от браковете по тази точка са заради стерилитет, но в същото време жената вече е бременна, така че няма нужда да се жени. да го приемат и това е. освен това на фона на днешната медицина все още има много мъже, които са стерилни, ама за да не си признаят се женят за втора, че трета, че десета. това е тема, с която се спекулира много. аз също често давам за пример любовниците, ама и това не е решение. по този повод да ти кажа нещо забавно: казват, че европеецът има една жена и една любовница, но обича жена си повече; американецът има една жена и една любовница, но обича любовницата си повече; а емиратецът има 4 жени, 4 любовници, но обича прислужницата си повече.   bouquet

# 121
: казват, че европеецът има една жена и една любовница, но обича жена си повече; американецът има една жена и една любовница, но обича любовницата си повече; а емиратецът има 4 жени, 4 любовници, но обича прислужницата си повече.   bouquet
Joy Joy JoyАх Хадил сетих се за един  репортаж,който скоро гледах-да Дубай....даваха един богаташ.Къща-палат,коли,красоти...и жените му-ниски,пълни,с никаб...не се видяха !Ама камерата все следеше една прислужница,която се въртеше из стаите!Една лепа девойка ...с много златни пръстени по ръцете Joy Joy Joy Joy

А в случая с Фейза-няма накъде.Говорихме си тук с нашите-Той просто не е трябвало да приема да се оженва втори път.
сега вече-няма накъде! Втората била от мноооооооого уважавана фамилия-даже нашите тука се чудат как пък нейните така са склонили да е дадат за Втора  newsm78 -явно са разчитали скоро-скоро да се разведе с Фейза и така тяхното момиче да стане единственна .Девера се изцепи,че като бил лятото в Алжир е искал....ама не смеел даже да попита за нея,мислел че ще му е откажат....и много се изненадал че е дадена вече на Фейзения мъж!
Ами...така е като Мислят Роднините в ролята на въздесъщи Съдници
ама Съдник е само един.....онзи  отгоре!
мен ме е жал сега за това ново момиче....умно било,хубаво,образовано....бива ли да събира .......трохи от любов Sick
и много се радвам за Фейза и бебчето,че се беше обезверила и тя накрая и .....все ми се струва,че не ми казва истината докрай newsm78 newsm78 newsm78
Доколкото усетих атмосферата между нея и мъжа и-те даже тук пращаха  анализи за мнение на гинеколози ...защо не иде бебето.Принципно нямаше проблеми-само нейната пълнота..тя е по-арабски красива,ако вообще това можеше да е проблем такова нещо ..но французите казаха че трябва да намали теглото...
та-не ми се вярва да не и е казал.Сто на сто е станало с нейно одобрение-и годежа и ...всичко!те всичко знаят там и все ще се намери Добра душица да разкаже сладко-сладко каква е ,що е,какво и едадено....-как така нашите ще го знаят новото момиче-а тя  не!Първо тя я е Одобрила !Приела е!Тя се беше обезверила че няма да има деца....И за да не се разведе-както точно Марси казва..е приела доброволно втората жена
ама сега .....

Фаиме-напълно те разбирам....и аз така се усещам,ако например ми се наложи да отида в Саудито.ХМММ-то какво Соуди-аз в Алжир като отидох и ...тежко го понесох в жегата това облекло,....не че отричам нещо-но всеки си има своето светоусещане  -а аз се чувствам не в кожата си с това облекло
ох..сетих се да ви кажа нещо за етървата-тя пък умира да се облича сега пък в европейски дрехи
и..като сложи дълга черна тениска с дълъг ръкав и ...върху нея сако с къс ръкав-тайьор и пола до под коленете ,а под ней черен дълъг клин...И ми се показва радостна и ме пита-прилича ли на французойка с тези дрехи-че европейски били!!!.А девера ходи с нея на изследвания-влиза даже на женския преглед.....Предложих аз да е придружавам-не ми се гласува доверие.Той ...лично следи Sick Joy Joy
Нрави....какво да се прави!!!Човек  е продукт на Средата си....той може лесно да си промени средата ,но Характера и Светоусещането ...трудно се променят
Сетих се за един филм-алжирски....забранен разбира се,ама тече свободно в нета
Бьор,Блан,руж-Beur Blanc Rouge
страшна  комедия....толкова достоверна до сълзи направо.
Бьор-казват на Арабите родени по странство...всъщност така  се чете арабин, но на обратно
http://www.youtube.com/watch?v=GfQeIzycqW8
ето този епизод се развива точно в моя квартал....филма е уникален-препоръчвам го за разтоварване и за по-голямо обеснение на писаното до тук  bouquet

# 122
Привет, привет!   bouquet

Belbey, мила, наистина се надявам да изкараме добре тази кратичка почивка!

Дала, мерсаж за филмчето. Хвърлих едно око. Със сигурност ще погледам - писна ми от еднообразието на сериалите по нашите телевизии.   bouquet

# 123
  • по пътеката
далке, пак го гледам ,добре го има онлайн! много автенти4ен за  отношенията по домашни пантофи! Hug! хахаха! айде малко да се  похилим! мерси! ама как подпират оградите и пилоните! в на4алото беше голям зор аз да слизам от тротоара, защото мъжагите  се  опънали на все тротоар,я за лаф ,я да оглеждат кой минава!кой на стол4е 4ак с кафето се докарал! ей, колорит отвсякъде! но с много позитивност го казвам! няма скука в пейзажа! Mr. Green

# 124
  • Varna
Марселинчевааааа Hug
Ми те там мъжоветИ, като клюкарките по тротоарите и оглеждат кой минава  #Crazy кой със кафето на столчИтУ, че и на лаф мухабет #Crazy Да плачИш ли да сЪ смеЙш ли newsm78 Joy

# 125
Далчева, да знаеш че е приет закона за втората съпруга т.е първата такава трябва да даде оторизация за втора съпруга  Wink.Иначе ако те пипнат директно затвора.
 От което иде реч че Фейза е била 100% наясно със ситуацията  Peace
За дрехите  Thinking ами сега тук е такава модата- рокли с презрамки едни финни хубавички.За лятото идеални  Stop но по нашенско се обличат с фанелка с дълъг ръкав отдолу+ клин ако е прозрачна.
 Тук май да се организира сватба е доста трудно- нали си ги имам две у дома.Не могат да намерят подходящия или той не ги намира  Thinking незнам ,но има нещо.
 А то техните годежи са си нормално нещо  Rolling Eyes годят се и после решават че нема сватба- така тяхна братовчедка щеше да се жени миналата година.Направиха годежа и се почнаха приготовления за сватбата- рокли , чейзи и т.н и в един момент хоп няма сватба.А тук говорим за хора на по 40- 50 години никога не се били женили или омъжвали  Sad.
Изи- стискам палци за една такава!
Отивам да си приспивам бебето до после  Hug

# 126
  • France,Mulhouse
привет дами,    виждам че настроениет е добро,аз пък идвам с едно запитване,някой знае ли от можем да се сдобием с меса в българия.Hаlal,  та като ходя през лятото да си купя,сигурно в софия има някъде,
а  по другите градове?! newsm12
приятен и успешен ден ви желая  smile3558 lovekiss

# 127
  • France,Mulhouse
dala    забравих,    хареса ми филма,тези филми от сорта ме развличат,дано изследванията да са ти добри,сигурно е хиперплазия както казва hadil fingerscrossed babydust7

# 128
  • София
привет дами,    виждам че настроениет е добро,аз пък идвам с едно запитване,някой знае ли от можем да се сдобием с меса в българия.Hаlal,  та като ходя през лятото да си купя,сигурно в софия има някъде,
а  по другите градове?! newsm12
приятен и успешен ден ви желая  smile3558 lovekiss

Меса като месо или нещо друго имаш предвид ?

# 129
  • по пътеката
наржис, не  мога да помогна с идея за месото! сигурно има  в софия, за варна  не знам ,може да се  питат арабите от пазара! ама те  колко спазват не се знае! на мене така  ми се хапва рибка по варната ,ама ако са  и там цените като тук, ще си я ловя сама по табарка!даже ще ми дойде добре ,релаксиращо ,ако ме забравят някъде с въдица! акули няма да ловя!  Mr. Green
белби, дръжте си дъжда  по алжето , 4е изпрах вси4ки тежки одеала и пак нито грам не смъкнах -трагедия! толкова работа свърших днес ,4е не мога да си повярвам на  организацията ,ама то си е така като нямам шеф тези дни!
айде отивам да си взема  малкото барби ,4е ще се преу4и! Mr. Green

# 130
Не..Дядо Хаджи- за вярващият мюсюлманин това не е като другите меса
Нещо повече дори-много често отказват дори да купят месо в месарницата ако не им покажат Сертификат че месото е Халал

Нарджи-и аз не мога да ти помогна...може би ако попиташ в Турската тема,момичетата може да те насочат повече.
Заради това месо Халал все не мога да го докарам моя алжирец в нашите земи.
Върти,сучи...и накрая все се измъква- Joy Joy Joy ама аз пък свикнах и чакам с нетърпене ваканса си сама Wink Heart Eyes
Миналата година питах в пловдивската джамия за магазин халал-казаха ми,че в село Долни Воден един човек продавал така месо- не му се стори достоверно всичко това на моя алжирец .Мръвкар от класа е....и добре че отново се отказа да идва- щяхме само да се чудим с мама как и с какво да го изхраним два месеца ooooh!

Момичета-радвам се че филмчето ви е допаднало....голям смях е!-ама е адски достоверно.

Бейче-не знаех за втората жена -ами...добре ми звучи.Макар че....пак крият-особенно тези из чужбината.Държат си по една тук-и една там.На сухо никога да не останат Joy JoyАма те са от богатите-разглезени....Истината е томно така,както казваш-трудно е там дасе ожениш или омъжиш!Толкова е жалко наистина.

Марсианче-дъжд ли се задава по тунизийско.тук засега е слънчице...и ще се възползвам за разходка
а Дидонка къде е?софито и взема цялото свободно време....  bouquet Hug

# 131
  • Varna
НАРДЖИСА Hug
Виж във Арабската, мамите там знаят за София от къде можеш да купиш,Във Турската тема, няма момичета от София, или поне която живее там , за да знае къде има месо халал. Но във Арабската със сигурност знаят. Аз, пиша във Турската, затова те препращам при момите от Арабската.
За Варна не съм чувала за халал, а от както съм родена живея във Турската мААла. Тука няма много араби- във Варна - де. Ако науча нещо, сещам се нЯщУ но не съм сигурна, ще ти пиша за Варна Hug

# 132
  • София
Значи точно така питай там в арабската или в иракската.
Иначе арабски месарски магазини в София има на така наречения Женски пазар и предполагам, че там се спазват съответните изисквания.

# 133
има магазини и в софия и в някои други градове, ама аз ударих на камък с взимането на списък. иначе за софия мога да ударя рамо, а за пловдив ще питам приятели, знаме че има две турски месарници с халал месо.

# 134
  • София
има магазини и в софия и в някои други градове, ама аз ударих на камък с взимането на списък. иначе за софия мога да ударя рамо, а за пловдив ще питам приятели, знаме че има две турски месарници с халал месо.

Тъй... ай ся ако уточнихте магазините да ни обясните на нас непросветените какво е това халал нали. Взе да ме съмнява, че е нещо като кашерната храна на евреите.

Общи условия

Активация на акаунт