Отговори
# 165
Ей, Делти ако знаех щях да ти се обадя и хич нямаше да ми е проблем, защото ние бяхме с цел да се шляем и нямахме работа. Пък и да имахме пак не е проблем да занесем нещо. Следващия път ще се обадя. Абе и аз знаех, че не е така там ама защо ми се случи тая случка....  ooooh!Хич, не ме е харесала да ти кажа, защото с такава злоба ме щипеше.... Иначе всичко беше прекрасно! Особено обслужване по заведения и магазини, просто нямам думи. Като си тръгнахме и приятеля ми спря в едно крайпътно заведение в България да си купи кафе. Мацката на бара едвам се надигна и му вика „Кво искаш?”. Викам си „Хайде, добре дошъл в България”!  Тъжно ми е за нашата страна, като виждам, какво става при хора, които ги оплюват, като цигани, а май ние сме циганетата.  Embarassed Благодаря Делтичка за инфото за котаран! И ако ти се ходи някъде, свиркай, аз ще го поема! Hug
Файмка, какви тези контрасти при вас? Стахотия! За работливия народ в Турция се убедих. Питах тук в БГ, местни турци, защо не са останали или защо не отидат там, тъй като повечето имат основа – роднини, приятели и ще им е много по-лесно да се устроят и ми отговарят – Аааа, там много се работи, не става!
Боже, милата ни държавица! Все така ли ще я караме?

# 166
  • Varna
РАЛЧЕ Hug
Радвам се, че ти е харесало във Турция. Ако знаех, че отиваш, щях да ти каже предварително, че ще ти хареса и ще бъдеш очарована. Виж за оная нинджа която ти се е нахвърлила, нищо не знаех бе Джанъм. Иначе аз си ходя редовно там поне 2 пъти във годината, но не отивам към Анкара. Подминавам я със самолета даже и сЪ забивам във АнталиЙка.
Ако имам късмет да намеря кой да се грижи за котето, ще ида във Анкара на път към Каподокия. От кога я чакаля тая екскурзия, че все се тръгва от София. А сега ще има и от Варна.
И те рабзирам, какво разочарование си преживяла като сте били вече във България. И на мене ми е много, много мъчно, като се връщам и виждам голямата разлика във обслужването, ама голямааааа. Сравнение никакво, а после съм била Туркофил.....как да кажа на хубавото, че е лошо!!!

# 167
Здравейте прекрасни магребинки!

Как сте? Simple Smile Чета тук за произшествия Simple Smile ....

Далка, много ама много сладинко котенце малиии само за гушкане и за милване.  Heart Eyes

Фаима, честито завръщане на любимия. Сега има да наваксвате! Пожелавам ви много щастливи мигове заедно!  Hug

Миналата седмица нали бях питала за някакви лекове за болки при никнене на мъдрец...Еми нищо не ми помогна. Едва си отварях устата и от зор вече отидох на зъболекар. Докато се наканя...страх ужас! Отивам и казвам, че от няколко дни страшно много ме боли венеца и жената на рецепцията ми вика... Ами днес не е много подходящо...лекаря е на конференция и тя ще продължи много дълго. Аз й викам ще почакам. Тя пак...ама нее, не знам си какво. Да ви запиша час. Елате във вторник. Мале мале.. .това беше сряда и тя ми вика елате във вторник.  Shocked
Еми нямаше какво друго да направя освен да си тръгна. Зъба си проби самичък...Ама що трябваше да ме боли толкова. Сега малко венец е останал отгоре и утре все пак ще отида да видя дали няма да ми каже зъболекаря, че трябва да се изреже това парченце дето е останало. Ох хич не ми се мисли, от сега ми е свито на стомаха....  Cry

Другото което е с хабибито почнахме вече да търсим квартира. От 1 септември. Но все още няма много обяви, повечето са за юли, август. Намерихме една подходяща, но собственичката била на почивка и чак след 2 седмици ще се върне. Чак тогава ще може да се разберем да се видим.

Делте, Рали, Линка, Изи, Дядо Хаджия, Белбей и всички, които съм пропуснала. Много  Hug за вас и лека вечер. Стискайте моля ви се палци утре....!  Praynig

# 168
Привет на магребската дружина!   bouquet  bouquet  bouquet
Не съм влизала във форума от цяла вечност. Simple Smile
Тес,моите най-искрени съболезнования!!! Cry 
Бог да прости майка ти!
Файма,много щастливи мигове с любимия!  bouquet
Пожелавам ви в най–скоро време и едно братче на София! Wink
Марси,честито ти абитуриентка!Жива и здрава да е и много,късмет в живота!  bouquet
Поздравявам и всички останали,които са имали повод за  празнуване!  bouquet
Алекс приключи с изпитите.Сега тази седмица е последна и очакваме бележниците.
Ние,Слава на Бога сме добре, Praynigкато изключим един малък инцидент с Алекс,
който завърши с 2 шева на брадата. SadПадна от една пързалка и си я разпори.
"Изкара ми акъла".Държа се много мъжки.Не гъкна,до като го шиеха.
София расте.Става много интересна. Heart Eyes
Планираме август месец да погостуваме на мама,живот и здраве. Praynig
Да ви се оплача.Някакви да вземат да Ѝ се обадят на домашния телефон
от мое име и да и кажат,че съм блъснала и убила един човек и сега,
ще трябва да вляза в затвора.Искали са Ѝ пари.Чак така са навързали нещата,
че са казали,че от посолството се обаждат.Милата,какъв ужас е изживяла?! Sad
Добре,че се свърза веднага с мен.Предупредете близките си да не се връзват на тези позвънявания!
Ох много дълго стана! Simple Smile
Ще се постарая да бъда по-редовна. Wink
Сега отивам да лягам,че утре ще ставам пак рано. Tired
Целувки на всички!  bouquet

# 169
  • Varna
МИНЧЕ Hug
Дано да имате късмет и тая квартира да е ваша.  Че знам какво е ходене по мъките за търсене newsm10
ДИДОНЧЕ Hug
Тия още ли продължават да лъжат хората, че трябва да дават пари за да подкупях някой за да може да не е във ареста, даден роднина #Crazy Беше поотихнало, че бяха хванали някои.  Добре, че майка ти не се е хванала. Те по телевизията доста време предупреждаваха за тази схема на измами. Обаче ония нагли и нахални и си мислят, че хората се хващат още. Но какво се очудвам, като знам нашите колко са дебелоглави и да ги предупредим все тая. На чуждите вярват на мене не вярват.

# 170
  • София
Те тия не само продължават ами те проучват явно, щото много точно уцелват какво да кажат. Нищо чудно и да поразпитват там я съседи я някой друг.

# 171
Ми тя милата се е хванала. Sad
Така ми изрева на телефона,чак не вярваше,че съм си в къщи и съм добре.
Хем е знаела за тези телефонни измами,но те знаят как да поднесат лъжата.
3 херпеса са и излезли и гласа и беше предразнял.Явно са били 3-ма.
Едно момиче,което и е изревало в телефона и за застраховка в случай,че се усъмни са
и казали ,че са ми избити 2 зъба и имам шина в устата.Един,който е бил уж представител от
БГ.посолството и адвокат-Марковски,(който пък случайно е мн.добър приятел на брат ми и
тя го е споменала),но той веднага е казал,че това е друг Марковски.Искали са и 1000€,за да
не ме вкарат в затвора.Тя първо е звъняла на мъжа ми,а той беше в банята.
Аз пък приспивах София.Тя си е мислила,че моя телефон е изхвръкнал на някъде и
случайно ми е позвънила,защото мъжа ми не вдига.
Беше стресирана няколко дни след това.Да ги хванеш,че да би пребиеш от бой!!! #2gunfire #Cussing out

# 172
Привет,   bouquet
Дидонка, много неприятна случка  Hug.Дано майката да се оправи милата бързо  Praynig.
И аз имах щастието да си поговоря с тези телефонни измамници  Laughing, но моите не бяха добре проучили нещата.Когато си бях в бг един след обяд Тамир спеше и звъни дом. тел вдигам аз, и от там един мъжки глас : майкоооооо страшна трагедия ( реве като идиот) и мен като ме изби на смях   Joy.Почнах аз и викам и к'во станало  Laughing ама този се усети и ме напсува и затвори телефона.
Далче, чудесно е че си имаш гости от бг- дано да си изкарате хубаво  Hug
Деде, не знам  що на мотор са те турнали твоите другари, при все че тук почти всички автомобили са с климатик-  Rolling Eyes знам ли ако караш мотор в жегата какъв ли ще е резултата  Thinking
Рали   Hugнеприятно е било  с тази женка.То и аз все се оглеждам да не ме атакува някой тук като крача из улиците с количката,че я съм с бермуди, я с голи ръце в повечето случай  Blush.
Минче- успех с квартирата  Praynig
Делте, чакам когато е тук само свиркаш и готово  Wink.А пък за котката се уреди с гледач вече така че стягай куфарите
Марси минаха ли изпитите на сладурката Линда?  Hug

# 173
  • София
...
Деде, не знам  що на мотор са те турнали твоите другари, при все че тук почти всички автомобили са с климатик-  Rolling Eyes знам ли ако караш мотор в жегата какъв ли ще е резултата  Thinking
...

Ами младоци. Гонят авантюрата. Ама не се замислят, че на мен вече ми е минало времето.  Laughing

# 174
  • по пътеката
ура, дребосъ4ето ми е ваканция, тоест ,няма ставане и напред-назад да си го прибирам! на мене още не ми се вярва, де -то и на нея! все ме пита понеделник дали ще ходи на у4илище! края на месеца ще ни дават карнетата! ина4е сме си в жегата, но като гледам по  бг земи,  и там напредвате с материала, да ви е по сахарско! имаме си от 2 седмици коте, лошо ми става ве4е с нон стоп: ръцете мий, не се пипай! затвори вратата след себе си!снощи са го изтървали и преспа в къщи, дори салам не го подмами да се  предаде! жълто, късокосместо и карнивор!млякото е за вода, месото и саламът- приоритет! та голяма забава е, голямо ма4кане и онзи ден, се беше покрило след  няколко 4асова битка с хлапето да се изплъзне от ръцете й и да си по4ине! направо се покри за 2 4аса в гори тилилейски, горкото!ина4е го къпаха и дори не гъкна, но 4акам да го обезпаризитим!
дядо, да ти кажа, с мотори са си и лятоската! хи4 и каски не слагат, да им проветрят главите!но друго си е климатизирано возило! алжирци ,които идват  по туниско, са с  много добре поддържани коли и как перат и изпреварват,ей! имали 5 -торно изпреварващ на завой без видимост ,няма нужда да гледаш номер, алжирец е!изправиха ми се хептен косите откак съм тука, никой не ми вярва,4е съм с къдрав ген и децата са ми наследници ! днес им е ма4ът на алжетата, дано спе4елят! снощи ми предаде мъжо ,4е компанията за ма4овете искат пак мини-погота и няма как- спретнах тестото, след малко се мятам на огъня!  chef
белби, как сте , ще гледаш ли ма4а? по парижко си го представям какво е еуфори4но! далке, да  newsm78н е сте на път за бг вие?
лек ви ден на вси4ки, който е на плаж да се  кълбурне и за мене, едно -две  далдисвания ,хахахха!  Mr. Green

# 175
  • София
Марси, аз вече им отговорих да се обърнат към синът ми (въпреки, че той моя си е като мен домошар и консервативен). Мисля си, че едва ли аз пък ще съм им най подходящата компания за обикаляне по Алжир.

Между другото току що изпробвах един пандишпанов кекс в микровълновата. Изпече се за 8 минути. Сега го чакам да изстине и да го опитам като на какво прилича.

# 176
  • София

Каня всичките си приятели да се присъединят към едно онлайн събитие в интернет във Фейсбук. В продължение на около 45 дена ще ви предлагаме да отделите по пет минути за да чуете една хубава българска песен.

А ако желаете, ще се радваме да се запознаем и с вашето предложение, като ни публикувате там линк към вашата любима българска народна песен.

Заповядайте ТУК !

# 177
Тежко преживяваме загубата на мача
наистина  много са разочаровани всички     -  погледите направо са угаснали
а такава радост беше тези дни,такава надежда  за Алжир-от 24години сега отново са на световно и така се радват,като малки деца.   Представям си,ако българите бяхме на тяхното място-отново на Световно как щеше хубаво и благотворно да се отрази на националната психика на целия народ
Алжирците са огромни националисти

Марсинка-още не сме тръгнали.Другия месец-броя дните...толкова е топло и слънчево в
България
а тук-толкова смотано време и климат,че подтиска  и насторение и вдъхновение ooooh!.
Аз си изпратих приятелките-то...повече от 4-5 дни в Париж трудно се издържа от финансова гледна точка за средния българин.Много поскъпна живота тук.Помня преди как малките ресторантчета бяха пълни с туристи,които обилно се хранеха...а сега е почти празно.....дори в моя квартал Монмартр.Ако видиш някой на маса-то най-много топъл шоколад или кафе да пие...А иначе по градинките и по тротоарите са насядали турситите със саморъчно приготвени сандвичи...по евтино е да се накупи от супера храна и да се носи в раницата,а не да се обядва по ресторантите...
ето и новия пазар-точно в края на квартала...миналата година беше малък-сега...събота-неделя не можеш да се разминеш от хора-всякакви,туристи,французи,чужденци....
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4592423,00.html

дядо Хаджия-не ми се отваря фейса...инач и аз ще си изпратя любимата бг народна песен...

# 178
  • Egypt
Привет!
При нас е жега, как иначе. И се отразява много зле на хората, нервни стават, ескалира напрежение, за едно нищо става боя. Днес ходихме пак във Фаюм, по целия път се караха пътниците с шофьора- той искаше по 7 паунда да се плати, те даваха 5. Спирахме 2-3 пъти да се карат, но подробности не разбрах, че съпружието не е по скандалите, и не обича да ми превежда. Накрая всички дружно отидохме в полицейския участък, всеки си каза гледната точка, събраха личните карти, и един полицай каза: съгласни ли сте да платите 6 паунда? И така, това беше, ама мъжът ми вече не ще да ме взима никъде с него, защото съм привличала все някакви истории да се случват  Laughing Предната нощ пък ходихме в 2 часа на летището, да си вземам един багаж от Бг, пак приключения имаше...
Световното се гледа на пълна пара, въпреки че египтяните не са участници, което е много странно, 3 поредни пъти африкански шампиони, няма кой да ги бие на този континент, пък...

# 179
  • Varna
ДАЛЧЕ Hug
Като чух по телевизията, че Алжетата са паднали, първо се сетих за тебе Laughing и се сетих какво си ни говорила за тях като играят, какво става и настъпва. Сигурно е било гробна тишина при вас, а Wink
ФАЙМИЧ Hug
Нека другия път ДоК да иде сам на ФаЮм тогава smile3503 пак шЪ има екшъни, сигурна съм на 100 проСент Joy
МАРСЕЛИНКОВА Hug
Ми то като не ходиш да прибираш малката от училище, то все едно си спряла една тренировка бе Душе. И ти сЪ радваш Sad....... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт