Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 589
  • 736
  •   1
Отговори
# 105

Аз имам питанка:Имате ли рецепта за сусамки.Онези карамелизираните.Ако рецептата е с кафява захар,ще съм много благодарна Hug

Ади, по рецептата на пеп-4о стават много вкусни.

Венета, честит рожден ден на момченцето! Да расте здраво, весело и радостно, много късмет му желая!

# 106
  • забравих си мисълта...
Аз имам питанка:Имате ли рецепта за сусамки.Онези карамелизираните.Ако рецептата е с кафява захар,ще съм много благодарна Hug
Венета,да ти е живо и здраво детенце.Много късмет и щастливо детство му желая  bouquet

Препоръчвам ти горещо сусамките на Пеп-40, няма по-вкусни и по-сполучливи от тях.

Сусамки

Гуинет, Delicate, ***Ади*** , Labrex,   Hug Hug Hug благодаря ви много момичета, много сте мили и вие да сте ми живи и здрави. Аз тръгвам вече, радвам се че тук е слънчево и че ще празнуваме в градината, че вкъщи с 15 деца, няма нужда да ви разказвам какво значи.  Joy

# 107
тук от вкусно по-вкусно  Hug

~*~
 закуската - сандвичи с гауда, горчица и маруля, и сандвич с яйца на очи (във формички са правени), бекон, кашкавал и домат  Peace

# 108
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден на принца на Венета  bouquet! да расте здрав и щастлив!

Просто сте невероятни  bouquet  bouquet  bouquet, поради което на момента се изнасям от тук Whistling.

# 109

Маме, давам ти тестото, пък утре ще пиша за гарнирането на пиците, че късничко стана Rolling Eyes Rolling Eyes

Допълвам се, че снощи не успях, Маме, да но съм разбрала правилно, кои две искаш Hug

Детска пица.....така я кръстих, че беше за детето Simple Smile

Пица с ябълка, камамбер и мед
Кремче, няма да съжаляваш, невероятен вкус имаше тази пица Hug

Сега ми се ще да изкажа за всички ви по една хубава дума, че сте приготвили невероятни неща   bouquet

Невероятни са питката на Вяра, Багетите и не само на Гуинет, на Ванила салатката, а на леля Ог сладостите, нямам думи, браво, чудесни сте и ми пълните душата като гледам   bouquet

Венета, честит празник! Tada

# 110
  • София
Аз успявам да се записвам само по един път в тема  Joy
Нямате догонване, вълшебници.
И мен срам- не срам, ще си сложа и мойте манджи пък. Те не, че са много, ама все пак ги снимах  Joy

Това е чийзкейк, който беше нападнат, докато отида за апарата  Joy другото е парче, разбира се  Laughing

Строганов със свинско месце.

Снощи бяхме на диетична вечеря  Wink

Питки фитнес и печени чушки  bowuu

Сиренце и кремвирши на плоча и разбира се чайче  Laughing

# 111
много зле се представям напоследък, знам.
ама нали няма да ме изгоните, натирите, и тъй нататък?  Rolling Eyes

бях на фото пленер на Тасос за няколко дни, та не готвих, но пък ядох и снимах като за трима  hahaha
та снимки имам  Mr. Green

сега ще пробвам да ви изчета (поне ще опитам)

# 112
  • DE
Леля Ог понякога много ми се иска да живея у вас.
Нордина , аууууу какво сладко изкушение.
Венета на вашия малчо честит рожден ден newsm38

От мен нeЩо сладко от вчера

Пък за вечеря оЩе ниЩо не е наготвено ooooh!
Може пък да си похапна от вашите вкусни гозби на готово

# 113
Здравейте момичета,пак е много вкусно тук.Нордина,сладкиша е страхотен
Дес,много хубав тутманик.
Леля Ог,бонбоните ти изглеждат фантастично,бутерките също.
Титулина ,страхотно!
Виара,много вкусна питка.
Кремче,аз по принцип не закусвам но при вида на твоята ммммммммм
Абет,незнам дали менюто ти е диетично но е адски вкусно.
От мен днес,Златен хляб -пак,салата с пиле,понички с щоколадов крем и джолан с картофки ,лук и джинджифил.Снимка на джоланчето по-късно че ще го пека за вечеря.
-златен хляб
-салата с пиле
-готови
-разрез
ВЕНЕТА,ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО СИНЧЕТО nbirthday

# 114
Lois, много вкусно, и аз бих хапнала за тримца! Grinning  bouquet
abet , докато сложи снимката, свих парченцето! Heart Eyes  bouquet
delicate, много апетитен тоз винен кебап!   bouquet
И на Вяра питката с екстри и тя вика "Отчупи си"!  bouquet
Леля Ог, бонбонките ти направо като купешки, само дето на вкус са доста повече от тях!   bouquet

У нас много вкусен млечен хляб, толкова е вкусен, че се яде без нищо. Heart Eyes

И един забравен крем от грис за десерт, за който ме подсетиха пак в руски сайт. Grinning

# 115
Лебрекс,благодаря Hug
Аз ще те помоля за рецептата на кремчето  bouquet

# 116
  • Балчик
Аз да покажа с какво гощавах учениците от моя клас, които ми направиха серенада:

# 117
Ето и аз да се запиша в темичката.
Едни спагети със сос "Болонезе"
Бъркана пица(не помня на кой беше рецептата)
И парче от пицата

# 118
Лебрекс,благодаря Hug
Аз ще те помоля за рецептата на кремчето  bouquet

delicate, не мислех да я слагам в Любимите, но все пак я написах. Кремчето е начин дечица да хапнат грис, а и не само дечица. Grinning Не е нещо претенциозно, но според мен е вкусно.

Десерт от грис

Джемма , страхотна почерпка! Вероятно имаш добре ученици!  bouquet Дай моля те малко повече инфо за тортичката.

# 119
  • Балчик
Да, класът ми е от супер добри деца. Най-хубавият в цялото уилище. Simple Smile
Тортата е съвсем обикновена- 2 блата с по 5 яйца, пандишпанови, разрязани на по 2. Кремът е от 1 литър сметата, като половината е разбита, а другата е направена на ганаш 3 бр натурален шоколад и малко масло. Редувах бял блат кафяв крем, кафяв блат, бял крем. Сиропът е 1 към 1.

Общи условия

Активация на акаунт