Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 546
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
viara.an,Лабрекс,veni_mh ,днес доста сте се постарали откъм красивото!   bouquet  bouquet  bouquet

# 181
Пеп-чо,Лабрекс,ами ,хайде де,че тъкмо няма с кого да си пия днес следобедното кайве...    Joy

А чаши имам бол...тъкмо в другата тема се оплаквах ,че няма кой да ги чупи...шкафовете ми преливат,магазините също... Joy Joy
Ама как да купувам...

# 182
Меден чийз кейк мини

Старост- нерадост, така ме заболя гърбината, цял ден шетам, че чак не можех да мърдам до преди малко  Shocked  Никога не ми се е случвало. Малко почивам, докато публикувам, че още готвене ме чака...

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 19:33 от pina

# 183
   Мммммммммм!pinaCrazy
   Уби ме с това чийзкейкче! Иглежда толкова изискано и вкусно!  Heart Eyes
   Рецептичка?  Flutter

# 184
Селма, благодаря за вниманието!  Grinning
Имам намерение да напиша рецептата в авторската ми тема, тъй като от 2 седмици го замислях и чак сега успявам да си реализирам проекта. Мисля, че стана много вкусно, доколкото в момента усещам вкус  Crazy  Довечера ще имам и други отзиви. По- късно ще дам линк с рецептата, че сега събирам сили да продължавам - ще точа (пак) домашна паста, а правих и крем карамел с козунак... Явно съм отвикнала да домакинствам усилено, направо капнах  Rolling Eyes

# 185
pina за много хубави неща се захващаш!Браво!   bouquet
 Хайде сили и успех!  Hug
 Чакам и линка ,разбира се!  Simple Smile

# 186
Е браво  newsm51.Няма и цял ден и не мога да ви изчета.
Фели харесвам охлюви с ориз/ама няма кой да ги прави/
Танита имаш достойна замесничка
Селма за по тази рецепта/малко нескопосано но с една здрава ръка толкова/но пухкава и вкусна
Тутулина простичко е като бисквитена тортичка-ред бишкоти/ама от меките,сметана,сладко или топинг от ягоди,пак бишкоти,сметана/можеш и с готовите кремчета,и течен шоколад и банан или киви/отгоре със сметана,шоколадови пръчици и сладко и в хладилника за една вечер.След това режеш на квадрати.
Много е вкусно и при теб
Смилеу апетитно
3Х да на вьорнер ги режа но все забравям да ползвам изцяло
Виара от обиколките може и да улуча хотела
Зайке вкусни сърмички
Марабу творение е твоето крифараки
Касиер на мен се караш,а само съблазнителни питки правиш
Лабрех страхотна усмихната муцунка е салатката ти
Гуинет стилно и свежо
Вени вкусно меню и чудесна питка.
Краси якиторито и мъфините ти са прекрасни
Пина просто фантазия
При нас за вечеря агнешка дроб сърма и варено жито с шоколад.
Лека и вкусна вечер  newsm51.

# 187
# 188
Мама Цоцоланка, newsm20.....това е най голямото богатство,което може да има човек........семейството  Heart Eyes

Пепчо
, megans, Леля Ог,3xi,.....благодаря за похвалите
esy,благодаря .....испанските кюфтенца са умопомрачителни .....на Танита и Гуинет също  Hug.....утре сме на кюфтенца  Hug
megans, Neli4ka, Anuck, пеп-4o, asyalein, mama1+2, Леля Ог, sta, tutulina, Smiley*,3xi, viara.an, zaika baika, kasier, labrex, Гуинет, veni_mh, краси.мира, pina,от вкусно по вкусно  Heart Eyes
Пина ,остана ли нещо от страхотните чийз кейчета че си ми наблизо да прескоча Blush
Felicidad ,    страхотна снимка Naughty

TORTA PASQUALINA със спанак    благодарение на Anuck                                 Фритата с броколи

Знаех си аз,че докато пиша и времето ще отлети.Половинката ще остане без десерт. ooooh!

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 21:57 от nordina

# 189
Леле,момичетааа,добре,че се наядох преди това. Shocked
Въпреки това ми изтекоха очите по вашите кулинарни произведения.  bouquet
Аз днес исках да направя руладини,но пържолките ми се оказаха прекалено малки и за това направих
"Лодки с пилешко". LaughingТака кръстих рецептата. Joy

Чаооо и лека вечер на всички.  bouquet

# 190
Момичета направо немога да ви изчета,нямате спирка.  bouquet
Аз съм на диета и нищо не готвя от днес Mr. Green

Цитат
Лабрекс ,отивам да видя рецептичката за зрънцата ,много са оригинални  bouquet
*Neytiri*  4 поста под твоя има линк към рецептичката за кафените зрънца  Hug[/color]

Момичета, сладките са много ефектни на вид, много красотни, но на вкус отстъпват, или поне на мен нещо не ми се харесаха много или пък съм била с големи очаквания. Може би някакво друго тесто ще пробвам така да оформя. Опитайте ги, ако искате, пак ще напиша, не правете цялата доза, много излизат. Като за опит 1/3 или 1/2 доза. bouquet

*Neytiri*, ето пак рецептата, ако има нужда от превод, ще преведа. Hug
Отговор
Лабрекс моля за един бърз превод Praynigзащото така и не разбрах каква сметана Blushтечна или заквасена.
Благодаря  bouquet

# 191
Лабрекс моля за един бърз превод Praynigзащото така и не разбрах каква сметана Blushтечна или заквасена.
Благодаря  bouquet

Уф, не знам как е при вас момичета, но мен са ме налегнали едни ерори-терори, не мога да вляза въъв форума. ooooh!

Neytiri, ето рецептата, като пак напомням, че стават много, но понеже е въпрос на вкус (аз много не ги харесах, но други са ги харесали), така че сама решавай:

Нес кафе - 1 с.л.
пресно мляко - 2 с.л.

масло или маргарин - 200 гр.
сметана заквасена - 200 гр. (или по-гъсто кисело мляко)
захар - 200 гр.
какао - 3 с.л.
брашно - приблизително 500-600 гр. зависи от брашното

Кафето се разтваря в горещото мляко.
Добавяме размекнатото масло/маргарин, сметаната/киселото мляко, захарта, какаото и разбиваме хубаво с миксер. После добавяме брашно на порции и замесваме средно меко тесто. Правим топчета като вишна или по-дребен орех, придаваме на топчетата леко продълговата форма и слагаме в тава с хартия за печене.(аз ги пекох в алуминиева тава, без да е намаслена)
С клечка за зъби натискаме посредата, почти до долу, клечката се топи в студена вода, за да не лепи или в брашно. Мажем с разбито яйце за блясък и печем в нагрята фурна на 180 град не повече от 10 мин. Не бива да се зачервяват. (аз не мазах с нищо, пекох на предпоследното ниво на фурната, но ти се съобразявай с твоята как пече).

А тук е рецептата стъпка по стъпка.

# 192
  • Torino,IT
Здравейте и от мен    bouquetЛеле, за един ден да ви изпусна и сте напълнили темата с вкусотийки
Първо да поздравя Мамето и да пожелая много здраве и щастие за цялото семейство   bouquet  bouquet
Пина, поздравления за невероятния ти чийзкекс  bouquet
Неличка, при теб все вкусни основни с мръвки Hug
Нордина, страхотна ти се е получила тортата Паскуалина  bouquet
Красимира, и на мен много ми харесаха мъфините Hug
Гуинет, Леля Ог, невероятно вкусни неща видях при вас  bouquet
Ийзи, Танита, страхотни кюфтенца и при двете ви  bouquet
Смайли, Тутулина, Меганс,  харесах си млякото с ориз, пастичките със сметана и ягодово сладко, бутерките с вишни и орехи, браво момичета  bouquet
Пепчо, супер вкусно панирано сиренце  bouquet
Ася, и при теб страхотни вкусотийки,особено тарталетките   chef
veni_mh ,Касиер супер питки  Wink Heart Eyes
За всички момичета   bouquet    bouquet  bouquetАз се отчитам за тази вечер с патладжанена пица

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 21:50 от Lindita

# 193
Лабрекс, и при мен са едни ерори-терори цял ден........

Пина, поздравления! Интересувам се как са на вкус всички неща, които си приготвила - демек искам да разбера ти яла ли си ги? Wink

Нордина, десерт имаше ли за твоя човек?

Агнешко ми се е пиряло, иде Гергьовден...но и на агнешка сърма не отказвам, Меганс....

Хубави пилешки лодки!

От мен скромно - Пиле в плик и печени картофи - Десерт предложен ми от Лабрекс  bouquet - Хляб

Лека нощ!

# 194
Маме, всичко ти е много апетитно, привлекателно и вкусно Heart Eyes, а ако имаше как да ми предложиш едно мъъъничко парченце от сладкишааа.... Embarassed. Ще си го спретна аз в най-скоро време! Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт