Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 553
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Ето ме и мен по нощите! Момичета, изписвате страниците направо светкавично! И всяка от вас показва прекрасни неща! Става все по-трудно да ви изброя или да коменитрам! Всички до една сте страхотни!   bouquet  omm

Благодаря на всички за добрите думи и за похвалите! Смайли, Венета, много сте мили!  Hug

Така като гледам, тук се очертава едно голямо гости  Laughing  Не разбрах кой с кого и на кого ще гостува (но май са замесени Пепчо, Смайли, Краси, Лабрекс, Мама Цоцоланка), но при всички случаи и комбинации, моля, бройте ме и мен  Praynig
megans, аз едва успявам да покажа едно нещо, а ти вече три поста си наредила с по няколко неща! Страхотна си!
Lois, благодаря за обяснението, но като им обелиш кожата, вендузките не се ли махат? Много ми харесват точно такива, като на снимката – запеченки и с копчетата по тях  eat
Селма, извинявай за закъснението, не се справям с времето напоследък! Хлебчето с кашкавал е с готов блат за пица. Нямахме хляб и за по-бързо намазах блата с масълце, отгоре настъргах многокашкавал, малко босилек и го запекох.
viara.an, ако по празниците  идваме до Враца, ще ти пиша на лични, за да ми издадеш името на хотела, че така украсени вкусотии не са за изпускане!
labrex, личицето е страхотно! Развесели ме! А рулата... приказка!
Краси, ягодовите мъфини изглеждат прекрасно, а ябълковият сладкиш е неустоим! Много ми харесва поставката!
pina, чудесно предложение за меден чийз кейк! Ще го опитам задължително!
nordina, разкошни неща си показала!
Трейси, винаги ми става много приятно като видя твой пост! Показваш винаги красиви и оригинални неща! Всичко ми харесва, но този път ме разби с мъфините!
Гуинет, панна котата е страхотна (както и всички останали вкусотии, които показваш)!
Anuck, страхотно изглежда тази торта/чийзкейк!

От мен пълнени гъбки и задушени зеленчуци - тиквички, моркови, картофи, гъби,  пресен лук. След като ги задуших им сложих микс от семки и ядки. Станаха невероятно вкусни!

П.С. Венета, страхотно е било партито! Тортата и бонбонките ще ги сънувам!

# 241
леля Ог, ами не се махат, те са от вътрешната страна на пипалата, а се бели по-скоро само отвън. (срам не -срам, мъжът ми я извършва тази операция  Joy)

# 242
Момичета, благодаря на всички за комплиментите!  Hug

Venetta,  Laughing  щом са вкусни, ще се главоболиш! Аз пък не съм яла такова чудо, та току виж съм се пробвала с тия сушпени сличи, ром, шоколад, то звучи доста добре и ароматно  Thinking

tracy_t , ето рецептата за пастата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231840.msg14698083#msg14698083

Много е сполучлива, става бързо (или поне аз на 4-я път просто за нула време я направих!) Лесно е, не е трудоемко, както го очаквах. С тази semola толкова лесно се точи, че е просто песен!
Semola di Grano Duro се продава в Метро и Пикадили, на щанда до грисовете, марката е Divella.

# 243
Малееееееее за малко ме нямаше и цели 17 страници... #Crazy #Crazy #Crazy
Браво на всички ,ама сега се връщам назад да ви чета и после да питам евентуално...
За да не е само така ,пускам две снимчици...от вчера и онзи ден...
-риба хек с доматче на фурна
-пилешко с лук и вино

# 244
Леля Ог, много апетитно ти изглеждат пълнените гъбки  Simple Smile
Много хубави неща сте наготвили всички, няма да изброявам, че да не пропусна някой  Hug
Мамо Цоцоланке, и аз много се умилих от статията, прекланям се пред такива мами като теб  Hug
От мен едни сусамени гевречета

# 245
Леля Ог,ами стягай сакчето и на път!   Peace
На поставката и аз много й се кефя...купих си я преди два-три дни и нямах търпение да я изтипосам на първата подходяща рецепта и снимка!   Embarassed

Lois ,твоята зелена разкошотия е на дневен ред...
Anuck,разкошен ти е чийзкейка...И онази малка кукла,от блога ти,също!   Peace
tracy_t ,много са пухкави мъфинките...И аз ги правих поне 6-7 пъти подред...    Mr. Green

От мен една скромна
Мусака

# 246
  • от точка К до точка С и обратно
Добро утро, неуморни и съвестни кулинарки!

abet, Lindita, vanqobi, Labrex, esy, delicate, пеп-4о, Аелес, Anuck, nordina, megans, trasy-t, Veneta, леля Ог, радвам се, че менюто ми ви е харесало и ви е дало идеи. Благодаря на всички!
Аелис, благодаря и на теб, защото ти ми даде идеята на панна кота - беше правила преди няколко дни!(Паят ти е страхотен)! Искрени поздрави за чудесните менюта на nordina (видях, че си дала линк - ще се възползвам), rossonera ( баницата ти дълго ме държа пред екрана), Lois (снимките ти са направени с много естетика и вкус), trasy_t (точно такава форма на мъфините искам да постигна и аз), Anuck ( чийзкейкът ти е умопомрачителен), леля Ог - отново апетитно и красиво, delicate- вдъхновяващо меню, martin4e - много хубави гевречета, краси.мира - скромна, но апетитна!

За всички момичета, които попитаха, използвах тази тази рецептата за панна кота. Аз я направих в тройна доза като част от киселото мляко заместих с течна сметана. Чудесна рецепта!
Относно кюфтетата с бял сос, приготвям ги по начина на Снежка  , като във водата, в която варя кюфтетата, слагам цели  морков, глава лук, резен целина и вместо лимонтозу слагам лимон. Добър апетит!
Дано съм била повече полезна, отколкото обстоятелствена!
Днес се отчитам с:

Печено пиле със задушени зеленчуци                                          и                                         Шоколадов пудинг с кокос

Честит петък! Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 22:49 от Гуинет

# 247
  • Благоевград
Добро утро момичета! Искам да ви почерпя с едно кафенце и тортичка, защото днес навършвам 22  Grinning

http://hissii.snimka.bg/cooking/yastiya.242442.18472545
http://hissii.snimka.bg/cooking/yastiya.242442.18472351

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 10:43 от tina_star

# 248
Честит Рожден Ден !Да си жива и здрава tina_star ,много щастлива и обичана жена!

# 249
  • В градината...
tina star, честит и хубав рожден ден!

# 250
  • Пазарджик/Лондон
tina_star, честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet!

краси.мира , дояде ми се мусака Heart Eyes.

martin4e , много вкусни изглеждат тези гевречета Hug.

Леля Ог , страхотни гъбки  bouquet.

Гуинет , чудесна ти е станала панна котата, и аз ползвам същата рецепта Wink.Много ми хареса и шоколадовият ти пудинг, как го приготвяш?

От мен хрупкави пил. бутчета "Сигнал" :

Торта с вафлени кори - рецептата е на Джемма, мноооого вкусна калорична бомба Heart Eyes:

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 23:34 от Аелис

# 251
Ами, да взема да се появя и аз в темата след сто години. Записвам се и се връщам да зяпам назад  Grinning

Банички със сирене и салата с пушена риба

Еклери

Най-обикновен кекс

# 252
  • от точка К до точка С и обратно
Аелис, благодаря ти за оценката! Виждам, че пак сме били на сродна кулинарна пилешка вълна с теб! Шоколадовия пудинг го е направил д-р Йоткер, аз само го сварих  smile3520, но, понеже много обичам да импровизирам, докато го варих му сложих 2 с.л. кокосов ликьор и отгоре едно "Рафаело" за разкош! Беше вкусно.......

Денерис страхотно меню!

Честито на рожденичката! Да е здрава, обичана и щастлива!  bouquet

# 253
От мен - Пържен лефер (чернокоп) и Хлебчета.

# 254
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

asyalein, сподели рецептата за тази супичка!

супата е елементарна и става бързо Peace
ето я рецептата

предполагам, че дивият чесън може да се замени с магданоз (за цвят) и пасирана скилидка чесън, но все пак дивият чесън е любим, защото не оставя миризма после в устата след консумация  Peace

аз скоро правих и песто - жестоко Crazy

Общи условия

Активация на акаунт