Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 66-та тема

• 130 588
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Наистина е бърза.Ама аз я сложих в гореща фурна/след кифличките/а май трябваше да е студена?Пекох я във форма 20/30 и това се получи.
Не знам но стана пухкава,а идеята за тортени блатове е много добра. newsm51

megans, ето темата, ако искаш разгледай я, за идеи.  bouquet Ще пробвам и аз в нагрята фурна и, ако бухне като при тебе, ще им напиша в темата. Peace

# 271
Момичета, още веднъж ви благодаря за високата оценка и похвалите.  Красимира радвам се че ти хареса моят ангел! Simple Smile Hug asyalein и пестото много ме заинтригува, ще споделиш ли рецептата?  Heart Eyes И за да не е спам ето две снимчици

Пикантни картофки

и
Мармалад с подправки

# 272
  • Пазарджик/Лондон
spaskabd , корите ги намерих случайно в един магазин в Пазарджик - и аз безрезултатно ги търсих с месеци, съвсем случайно ги открих Wink.Ако те интересуват подробности кажи, чета, че си от София , да не товаря темата с излишна информация.Давам ти линк към рецептата на Джемма, дано успееш да намериш кори и да си я спретнеш тортичката, страхотна е :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339985.msg8948050#msg8948050

labrex , благодаря ти много, копирах си рецептата - непременно ще се пробва този сладкиш Hugл

# 273
Бети, радвам се, че  тарталетите са харесани като идея  Hug
Ани, добре дошла в най-красивата тема  Hug
Лабрекс, как с машинка "вълчите семки", шегуваш ли?  Просто "цапваш" две "семки" на дланта и заедно правиш  Peace  Благодаря за оказаното доверие   bouquet , наистина са кюфтета с доматен сос, но по-различни Peace  И да, ще ти мине закуската за диетична  newsm78 newsm78 ама друг път  Wink
Смайли, много хубава "мусака" сте вечеряли де  Hug
Меганс, рулото е много пухкаво и апетитно   bouquet
vangobi , браво на  момчето   bouquet
Таня, чудесна снимка отново   bouquet

Нашата вечеря е бърза - панирани саламчета с кашкавал  и лютеница.

Хубави почивни дни, момичета   bouquet

# 274
Здравейте!
Благодаря на всички за хубавите отзиви за кексчето ми  bouquet

От мен само едни спагетки Rolling Eyes

# 275
  • Bulgaria-Italia
Labrex , благодаря за рецептата за слатката .Твоята е по-хубава от оригинала  Wink

esy , от вчера преглъщам по кекса ти  ,но нямам набухвател  ooooh! ,а мъжа ми по разбираеми причини отказва да ми купи  Mr. Green Утре смятам да се заредя обаче като за война и ще види той  hahaha

И вълчи семки ми се доядоха , и от пълнените пиперки на  megans ,и бързата вечеря на пеп-4o не отказвам ...... и от всичко ,всичко искам.Просто докато съм тук и имам чувството ,че никога няма да мога да спра да ям  ooooh!
БРАВО на всички   bouquet

# 276
  • sofia
spaskabd , вафлени кори продават в Хит. Пред хлебопекарната, където са изложени кроасаните, хляба и други подобни.

# 277
Привет!

от мен пудинговите мъфини на Лабрекс с шоколадов пудинг и канела (на мен ми навяха коледно настроение без време ...)  Heart Eyes

# 278
  • пак на Рив Гош
Да се запиша на `амнайста страница  Laughing Че близо седмица само навън хапвахме и забравих как се готви  hahaha (ама срам не срам, ще си призная, че докато хапвахме навън, пак успях да снимам някои манджи... от ресторантските  Grinning).
После ще се върна да разгледам подробно какво съм изпуснала последните дни Simple Smile
От последните страници видях една чудна супа на Танита, на Смайли хайдушката вечеря, на Анук портокаловото сладко и ягодовия чийзкейк (нали все по чийзкейкове се заглеждам  Laughing), на пеп-4о панираните вкусотийки  Grinning.
Отчитам се с:
- мини-кейкове с лимон и мак

- огретен (гратен) с патладжани и рикота

- пилешки хапки тандури с панировка от корнфлейкс на фурна

- шоколадови бисквити с овесени (и други) ядки, сушени череши и шам-фъстък

- ирландски соден хляб

# 279
Пепчо,viroglavka,Еси,Анук,megans ,невероятни предложения  Hug

Обяда ни....

Пилешки бутчета с розмарин                                     Царевични питки с мак

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 03:45 от nordina

# 280
megans, Бетина, Гуинет, благодаря  Hug

Курабии

# 281
Обяда ни....
Пилешки бутчета с розмарин

Кога успя и с обяда   ooooh! но бутчетата са доста апетитни  Peace
Роца, много вкусно у вас   bouquet
ето и  Денерис прекрасни напукани курабии   bouquet

а при нас ързелива закуска брускети

# 282
И питки съм направила даже,но тези брускети са мммм.......неустоими  Hug

# 283
Курабиите по коя рецепта са?
Мм

# 284
  • сред люляците
Не съм влизала тук цяла седмица... А вие сте готвили, готвили, неуморни пчелички такива  bouquet

Предните дни правих Ароматно агнешко в гювеч и Боб в гърне.

Общи условия

Активация на акаунт